Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,421 až 6,435 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    yoffo
    Účastník (Participant)

Uš kľačím……… 🙂  😛

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Yoffo, ty si hlavný vinník, lebo si vystrašil náčelníka, že je viac odhlásených, ako prihlásených – tak nemal odvahu riešiť Podskalie s 250 lôžkami.
    Teda musíš k sebe na chatu brať všetkých, ktorí do hotela nevôjdu…

Až by stálo za uváženie, či nespraviť za trest rovno ČuY... 😈
    (pre IQ menej, ako 16: Čunder u Yoffa 😁  ).

Všetko je tými planými rečami k vážnej veci, pletiete tu volovinami tých, čo to menej čítajú, nevedia, čo je žart a čo je vážne – a potom upratovačka a školník sa odrazu schovajú a všetko to vyžere súdruh riaditeľ…

Už chápete, prečo som nich (na str. 124) písal? 😛  😛  😛  😁

kavis
    Účastník (Participant)

papi minulý rok som zistil že je na chuja v noci von vybiehať čurať a na čundroch som nebol a zamietol som pod stan ísť aj keď som si ho preventívne kúpil  😈 

bobo a ty tu nedávaj klamlivé informácie šak si písal ( na ktorej strane neviem to doplní archivár papi ) že nejdeš bo Mlhoš ti tam neprivezie svoju Beu  😈

yoffo
    Účastník (Participant)

Oččúwaj Izsinskij, máš so mnou skúsenosť, že nedržím SZLOWO ???

To, že OBČASNÍCI netušia, o čom tu točíme je moja HYBA ???

Co je psáno, to je dáno. (Aj J.E. Honorárny Konzul HOG to vie)

Ešče som Tti scel vyplaziť yazyk, ale takto :

5X papiky 😈  😈  😈  😈  😈 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Si sa zľakol teho davu, čo? 😈

yoffo
    Účastník (Participant)

HOUNO….. 😛  😘  😁 

Zas čítáš interlineárne ???

nyč tam neny. 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Račej nič… 😈

yoffo
    Účastník (Participant)

Šag preto…. 😇

Lovakova
    Účastník (Participant)

Mlhoš ja som čítala 17.1 9,22 a tam je napísané termín schválený.
    Motobabka predbežná rezervácia nie je objednávka… podľa mňa to je zistenie obsadenosti. Ale ak niekto moc bude chcieť, tak mu tú „“objednanú izbu““ za mierny úplatok kľudne posuniem. Asi aj tak nebude dobré počasie.
    Vanucci nevedela som, že tu už nemôžem napísať ani svoj názor. Sľubujem, že sa to už opakovať nebude. Tlmočníka  a prekladateľa nepotrebujem zatiaľ.

PS: a teraz prisahám, že som týmto nikoho konkrétneho nemyslela…..

Mlhos
    Divák (Spectator)

Ja som nepisal ze nejdem preto lebo ubytovanie mam aj novy stan zatial bol postaveny iba v obyvacke 😁 ale preto ze tam som uz bol kto chce nech ide napriklad ti co nechodili koli mne  😛 a kto nechce nech nejde ved to neni nasilu a na moje financne moznosti je toho v kalendari privela tak vsetko odlozim ale tie Pekelne doly keby sa zadarilo by som siel

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Tu je už hocaký komentár totálne zbytočný ……………………………

HOVGH

Mlhos
    Divák (Spectator)

Ja teda neviem mne sa asi nezobrazuju vsetky prispevky lebo 17.1 je prvy prispevok az o 14 tej hodine

maguma
    Účastník (Participant)

Chcel by som Vám povedať asi toto, dnes sme sa vybrali na BS dohodnuť termín a podmienky letného stretnutia. Po príchode na BS a krátkom čakaní na prevádzkárku kempu BS sme sa jej spýtali na voľné termíny a to predposledný a posledný víkend v júni. Na predposledný júnový víkend majú objednávku od nejakých škodovkárov, zhruba 200 osôb a posledný víkend vraj majú voľný, ALE na hoteli sú vraj už štyri izby obsadené motorkármi od nás. Prosím???? áno štyri izby sú obsadené!!! KUKAL SOM AKO ČERSTVO VYORANÁ MYŠ a už mi bolo jasné, že bude cirkus. Dobre, 4 izby obsadené a čo zbytok hotela?? ten je vraj okrem tých štyroch izieb celý voľný a zatiaľ nie je obsadená ani žiadna chata. Keď mi zavolal theo, tak sme sa dohodli, že napíše len to, že BS je vybavené a po príchode domov podám správu, potom volal papi, že sa začínajú hádky, tak som si pustil internet a nestačil sa diviť aké fantazmagórie sa dokážu vymyslieť z ničoho. Ľutujem Kingstona, že išiel so mnou a zažil na vlastnej koži čo všetko si niektorí dokážu vymyslieť. 😠

1. podmienky konania našej akcie sú rovnaké ako vlani
    2. ceny za ubytovanie sú rovnaké ako vlani
    3. budeme mať možnosť vo večerných hodinách si čapovať pivo sami (ak by bol záujem)
    4. hotel až na tie 4 izby bol o 11:00 hod úplne bez rezervácií
    5. chaty o 11:00 boli všetky voľné
    6. miesta na stanovanie je viac než dosť

cestou domov, presne o 18:15 som zavolal na recepciu, že aká je situácia na hoteli. Hotel bol už obsadený asi z polovice a bola obsadená jedna chata, oznamujem Vám, že som pri tomto rozhovore s recepciou objednal jednu chatu pre Uško a Hrozno.

Zaujímalo by ma, kde vznikla fáma, že hotel bol už včera obsadený, keď sa v predstihu obsadili 4 izby o ktorých som sa dozvedel až dnes a tomto nikto zo zainteresovaných objednávateľov si nepovažoval za povinnosť to aspoň oznámiť, asi sa ich na to spýtam osobne.

Boli sme aj na Lojzovom ranči, pofotili a boli sme aj u Lojza, ale o tom asi až zajtra, teraz, keď som prečítal čo všetko sa popísalo, idem minimálne na dva až niekoľko panákov, skôr tých niekoľko 🙂

Mlhos
    Divák (Spectator)

Aha tak nie som az taky genius zabudol som 14 je rok 😀

motobabka
    Účastník (Participant)

Lovakova, podla tohoto som usudila  kopirujem tvoj prispevok 
    /Keď som si klikla na predbežnú rezerváciu, tak mi pani z hotela BS tel. povedala, že je to posledná voľná dvojposteľová izba/
    ….. Teda ako je to možné, že pred Vilovým prieskumom som si mohla objednať poslednú izbu???
    potom som si klikla na boking com a hotel na ten te. je rezervovaný celý, tak sisi asi tu poslednu rezervovala Ty….šikovná 😶 
    ja som už svoj názor napísala….. 😈

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,421 až 6,435 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri