Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,406 až 6,420 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    hrozno
    Účastník (Participant)

No takto zabíjačka je jedna akcia a BS druhá. Ale končím mám problém sa naladiť na tvoje úvahy.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😉 Teraz mi volal náčelník, že číta to tu, je na ceste domov.

Škoda riešiť, čo a ako, celý kemp je voľný a v hoteli sú tiež len od nás. Okolo deviatej dorazia domov a hneď pridá oznam, z telefónu im to vôbec nejde.

Žiadne tajné spolky neexistujú, žiadny oznam nikto nedostal, niektorí si jednoducho zobrali to riziko a bez oficiálneho vyhlásenia termínu  si zarezervovoli nejaké izby už predtým, celkom 4. Okrem nich tam nikto nebol nahlásený.
    V hoteli je celkom 56 lôžok, chatky sú (teda doobeda boli) všetky ešte voľné a miesta pre stany je nekonečne veľa.

O aktuálnom stave je možné sa informovať už len na recepcii, Vilo sám nevie, ako vec stojí.

Mlhos
    Divák (Spectator)

Ak ma pamet neklame v tom rozpise je jasne napisane iba predbezne schvalene ,ja som to pochopil pretoze som genius  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Mlhoš, ty si spal priamo v Hrádku, viem, že tam je k dispozícii v rôznych penziónoch a privátoch cez 200 lôžok najrôznejšej úrovne.
    Tak daj aspoň informatívne, koľko vám trvala prechádzka do kempu. Tipujem, že nie viac, ako polhodinku.

Mlhos
    Divák (Spectator)

Hej z okna som tam videl ,20 minut peso https://plus.google.com/101254130274726857593/about?gl=sk&hl=sk

Mlhos
    Divák (Spectator)

Taxi 3 eura

Mlhos
    Divák (Spectator)
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Dokonca Podtureň, z Hrádku je to potom ešte menej.
    Trolejbus nechodí? 😈

Mlhoš, Česy testovali tieto viedenské, dobíja (aj) z trolejov, ale aj na akumulátory jazdí, kokos, nemusel by si tlačiť… Fasa, nie?  😁 

bobolak
    Účastník (Participant)

Papi nechodí a ani nebude chodiť čo nevieš že mlhoš nikam nejde???? 😛 😛

kavis
    Účastník (Participant)

Súhlasím z motobabkou ak nezoženiem adekvátne ubytovanie nik ma nenúti prísť a netreba to ďalej rozoberať a vyplakávať  😈 

papi ale to je nebezpečné šak vyletia palice a môže pokračovať ďalej a čo keď zablúdi potom tam kde niet trolejí a batérie sa vymlátia háááááá  😈

bobolak
    Účastník (Participant)

Kavis presne ako vravíš keď nevybavíme ubytko ako hotelieri VIP hostia j**em aj ja na to a neprídem!!!! 😛 😛

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Kavis, vlani ste sa bili len o to, aby vaša chatka bola blízko kuchyne, či čo…

A vôbec, koľko rečí tu bolo, že radšej čunder, Lojzo, Psiare, stan – a odrazu je tu problém?

Kam sa vytratili hrdinovia?

Pred troma stranami len ja som chcel izbu, kvôli štvrtinke… 😁

bobolak
    Účastník (Participant)

Papi to bolo vlani,už sme preca starší kua a keď tam nebude ta ceckatá barmanka ani tam nejdem!!!!!! 😛  😛 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Bobo, len bacha, aby to tu nečítal ten ceckatý barman… 😈

yoffo
    Účastník (Participant)

Fúúúúúúúúú ha.

Som sa dočítal.

Žiadosť:

Žiadam týmto Natschelnika, aby sa vyssrraal na kecy.(šag on to dobre vie)
    And: Dá správu o stave Únije GTX.

Vysééér sa na drísty, šag ja budem pod Stanom, a keď sa nasserem,
    pójdem spať na chalupu (gdo by chcel hodiť sprchu, káwu, spať,  etc. – pozývam ((cca 15 km))
    ((+10 ľudí SATARMO))

Ale tak sa teším, že asi neprídem.(???) 😁  😁 

Bude musieť f Pondelock zasadať IT GTX a riešiť problémy, ktoré nevznikli.
    Lebo…..oné.

JANKA (HROZNO) 👍  👍  👍 

Zbytok kmeňa kľačať na Hroch do kúta. 😁 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,406 až 6,420 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri