40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
21. januára 2014 o 9:41 #91015
bobolak
Účastník (Participant)Achoj precceda ako egreš to rozpísal to sedí,,ja vam to preložím:::neni o čem…….. 😛 😛 …..
precceda dame IT GTX ? alebo budeš doma cvičiť gaučing???21. januára 2014 o 9:50 #91016VANUCCI
Účastník (Participant)Sluchaj birov / to je predseda/ ne že lapiš svalovicu bo gaučing je taký zakerný, ic rašej lapac zubytych naj mame na kaportour 2014 / lem žeby z teho nebul nakonec zubortour, ked budu zubate ryby a ty chceš zubora/ 🙂
21. januára 2014 o 9:52 #91017skuterdrak
Účastník (Participant)No s týmto som vôbec nepočítal že takto rozvýrim diskusiu o pive len som to v dobrom pripomenul a mne konkrétne stačí 5 piv do roka ale penila aj kofola ale ozaj v dobrom len pripomienka babka a ty by si mala čo najmenej niekoho osierat ako píšeš .Pripomienky – diskusie sa robia aby sa predišlo predchádzajucim problémom a chybám či nie???? poznáme sa dost dlho a myslím že som sa snažil vždy prispôsobyt ostatným či nie ?? A teraz ked som napísal že to pivo ,kofola penilo babka tu na vštkých serie a nadáva čo by mala byt len ticho toto sa jej ale vôbec natýkalo s pozdrom .
21. januára 2014 o 10:14 #91018solim
Účastník (Participant)Môj skromný názor. 😎
Dajme vedieť nejakému živnostníkovi , ktorý ma prenosný občerstvovací stánok o tejto akcii a nech sa stará , keď chce zarobiť. Pivko, klobásy , kofolka ap. aj po 21.00 hod. 😉
Problém by bol asi z povolením od prevádzkárky, lebo by im unikala tržba. 😈
21. januára 2014 o 10:22 #91019VANUCCI
Účastník (Participant)Vážení geriatrici:
Urobte už za všetkým hrubý kábel, pardón hrubú čiaru, vykaď… chcel som povedať vakašlite sa na to. Nehádajme sa!
Keď niekto napíše svoj názor, ľahko sa môže stať, že myslené to bolo celkom inakšie ako to napísal. Nestalo sa Vám, že to, čo ste mysleli dobre, nedokázali ste to napísať tak, aby to presne tak aj ostatní pochopili? Jednoducho povedané, nie je tak ľahké slovami vystihnúť presne to, čo si myslíme a pri písanie je to ešte ťažšie. Asi aj preto nemôže každý písať knihy, alebo scenár k filmu, aj keď fantáziu, predstavivosť a myšlienky má neskutočne dobré, ale nevie to presne tak isto podať.Jednoducho, to čo niektorí z nás robia, robia to pre všetkých, keď aj dajú nejaký návrh, je to kôli tomu, že chcú pre nás zabezpečiť čo najviac z toho naklepšieho, čo ich napadne. No a my to ofrfleme. Odoberáme tak chuť tým, čo chcú niečo pre iných urobiť, aby ešte niekedy niečo robili.
Píšme sem svoje návrhy ako by sa dalo niečo na spoločnej akcii vylepšiť a nie štýlom takým, že vyratávať, čo všetko bolo zlé / aj keď nie pre každého/. No a pritom nijako neprispejeme k zlepšeniu a ani nijako sa nezapojíme. To je ten problém, že je veľmi ťažké vyhovieť väčšiemu počtu ľudí.
Ja napríklad viem, že v čom môžme aspoň troška vylepšiť akciu Kaportour, nakoľko minuloročná bola prvá, tak sa budeme snažiť, aby to bolo ešte lepšie.
Dajme hlavy dokopy a vieme si to urobiť super uňo-ňuňo. No a niečo sa dá aj prepáčiť, alebo keď mi niečop totálne nepasuje, tak si to nahradím vo svojom štýle a hotovo. Možno by bolo dobré písať návrhy, že čo a ako urobiť tým, ktorí to usporiadavajú. Oni si z toho vyberú to čo im pasuje a vylepší tu akciu /tyk sa tu nebudeme verejne hádať/.
No a pre tých čo si myslia, že je to všetko na figu, nech zorganizujú akciu, ktorá bude lepšia, respektíve bez chyby, všetci im za to budú len povďační.Určite aj ja teraz som to nenapísal presne ako som si myslel, lebo myšlienky lietajú hlavou a pokiaľ to človek napíše, tak už je inde, ale chcel som tým len povedať, že tie akcie sa robia pre spestrenie života, aby sme sa spoznali, aby sme jeden druhému robili radosť a život krajším.
Tešme sa na spoločné stretnutia, aby sme ich stihli čo najviac. Život je veľmi krátky.
21. januára 2014 o 10:34 #91020Tukan
Účastník (Participant)VANUCCI, veľmi seriózna poznámka a plne s tebou súhlasím. Nemám k tomu čo dodať. 🙂 🙂
21. januára 2014 o 11:13 #91021WIKA
Účastník (Participant)Vanucci, ahooooooj! Teším sa na akciu Kaportour. Bolo úžasne. A taktiež s tebou súhlasím. 🙂
Určite je to o niečom inom, ako o pive, aj keď pivo ja môžem. 👍21. januára 2014 o 11:14 #91022WIKA
Účastník (Participant)Vanucci, poslala som ti maila, ale neviem či ti prišiel!!!!!
21. januára 2014 o 11:25 #91023majanko
Účastník (Participant)Tak ako je to s tým pivom 😁 ?!
21. januára 2014 o 11:26 #91024przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈
1) Nikto sa tu neháda.
2) Všetky rady sú mienené dobre, aj keď možno nesmerujú k zlepšeniu akcie. Riešime to, to je všetko. Samotná snaha nestačí vždy k dobrému výsledku.
3) Živnostníkov netreba, stačí, že ste mi na Psiaroch, na R66 aj na Sihoti znemožnili opekať, lebo DedoOtov, Mirushkov, Larsonov, Alfov (atď atď… ) gang ma furt niečím napchával.
4) Ak sa to tak rozbehne aj s pivom, ako s prípravou jedál, je to môj koniec. A rozbehne sa, lebo som si istý, že nemáme tu len excelentných kuchárov, ale aj čapošov. Tak sa neurážajte, nepanikarte, nechajte ich uplatniť sa. 😈 😘 😁P.S. Teraz som volal s Vilom, dajú nám aj čašníka k pipe, keď bude treba, tak de je problém?
( A je to… ). 😘21. januára 2014 o 11:32 #91025przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 WIKA, ty si poslala mail mne, že „Janko, mohol by si toto pridať…“ či čo – lenže sa mi to nedarí pridať, ani zaboha, je to nejaké „čudné PDF“ 😘
21. januára 2014 o 11:37 #91026VANUCCI
Účastník (Participant)papi OK jasné, bolo to všeobecne, aby sme už budovali a nebúrali 👍
WIKA už asi viem , prečo mi to nedošlo /viť príspevok papi dnes 12:32/ 🙂
21. januára 2014 o 12:02 #91027skuterdrak
Účastník (Participant)Už so nechcel písat ale presne tak ako napísal Vanuci aj stým podžubaným pivom aj kofolou ja osobne tomu nerozumiem nidy som s tým nerobil a poznámka len aby ssme sa tomu vyvarovali a nobol aj tam s tým problém a samozrejme si cením a možno viem aj predstavit tie starosti a čas ,nervy a pod okolo toho .Treba pozbierat všetky pripomienky a pri dalšej akcii aby bolo lepšie a nie ako niektorý hned nadávat urážat a mysliet si že sú nenahraditelmý a najmúdrejší posledná veta Vanuci má 100% pravdu dost intrigám a ohováraniu a dúfam že aj k pivu čo som tu otvoril ja
====================================================================Príjemný den ! Predbežne som sa dohodou s jednou harmonikárkou – heligonkárkou že by nám tam prišla hrat zabavit sa ale aj nás jej muž má tiež moto málo jazdí ale tam by prišli tak ak by bol niekto proti dajte vediet čaute
21. januára 2014 o 12:22 #91028WIKA
Účastník (Participant)Asi som to poslala obidvom, obidvoch vás mám pod M na mailoch. No podstatné je, že mi to nejde. Čo už. 😟 Bolo to vtipné.
21. januára 2014 o 12:27 #91029WIKA
Účastník (Participant)Podarilo sa mi to skopírovať iba takto. Obrázky mi nešli. To je odkaz pre rentierov a ich čakateľov.
POSÚVANIE DÔCHODKOVÉHO VEKUIdem z práce. Mám 73 rokov. Musím ísť vlakom, pretože som o vodičský preukaz prišiel ako zdravotne nespôsobilý. Po tom, čo mi vo vlaku cvakne lístok sprievodca s načúvacím prístrojom a silnými dioptriami, vystupujem.
Vystupujem veľmi opatrne. Mám totiž len jedno oko. To pravé mi vypichol 70-ročný očný chirurg pri odstraňovaní šedého zákalu, keď sa mu triasli ruky, pretože mal Parkinsona.
Z lokomotívy vyťahujú strojvedúceho na invalidnom vozíku. Prechádzam staničnou halou, ktorú stráži hrbatý policajt, ktorý sa pomočil. Opäť to nestihol.
Vychádzam von a idem na električku. Vodička žiada cestujúcich, aby jej povedali, kde má zastaviť, pretože trpí stratou pamäti.
Vystupujem a mám hlad. V reštaurácii mi čašník oznamuje, že jedlo dostanem, keď sa podarí dostať kuchára z kómy. Objednávam si pivo, ale čašník kvôli trasľavým rukám polovičku vyleje, kým dôjde k môjmu stolu. Chcem zaplatiť, ale čašník nerozozná päťku od desiatky a nemôžeme prísť na to, koľko mi má vlastne vrátiť peňazí.
Idem domov. Moje deti vo veku 48 a 50 rokov sa ma pýtajú, či by som im nepomohol nájsť akúkoľvek prácu. „Nie, deti moje, na to ste ešte príliš mladí. Ešte pracujeme MY. “
Večer idem do Národného divadla na Labutie jazero. Beriem si radšej pampersky, aby som to vydržal. Predstavenie je hneď v prvom dejstve zrušené, pretože 68-ročná baletka, predstaviteľka hlavnej role, padá a láme si krčok bedrového kĺbu. Vraciam sa domov. Odložím obe protézy.Text: autor neznámy. Zdroj obr.: pensioni.beepworld.it
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji