Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 856 až 870 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    Bopsik
    Účastník (Participant)

Dobre, že som zbrklo nereagoval. Každý názor má svoju pravdu a svoju váhu, pomáha sa mi lepšie zorientovať.

Veľmi pekne to povedal: sHARk a ostatné názory sú tiež skvelé: bobolak, ahojko, WIKA, yoffo, papi .

Ešte sa párkrát vyspím a potom sa rozhodnem (isto zle).

Nech sa rozhodnem akokoľvek, rozhodnem sa zle, lebo čas mi ukáže, že som sa mal rozhodnúť presne opačne.

papi to vystihol: Nejde o nič!

Slon
    Účastník (Participant)

papi 👍

Bopsik
    Účastník (Participant)

A dá sa aj neprijať ? Myslím formálne. Lebo prakticky sa dá, ale formálne asi nie.

Keď má dakto v hlave mozog 15-ročného, asi si s nami, starcami, nebude mať čo povedať a nebude nám ani rozumieť… 😟

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😀 Bopsik, veď čítať mr môžem aj takto.

To, že nemôžem prispieť? Načo?

Kua-veľa múdrych tam ostalo aj takto… 😀

K Mlhošovi len toľko, že napr. tu v poradni o nastavení spojky s lankom začal s hydraulickými spojkami, potom o precedení oleja cez plátno alebo noviny, že ja používam olej za 18 evri (klame 😀 ), potom slávnostne ozámil, že v Yukine používa piaty rok Madit Super. 😀

Téma, kde by sa problém troma príspevkami mohol vyriešiť, je odrazu neprehľadná a zasratá volovinami. 😀 Len už nik nechce reagovať, lebo by sa to "nič" riešilo dva roky…

Ďalší úspešný pokus:

V diskusii k článku o tom bagster-golďasovi Mlhoš pridal zdanlivo nepochopiteľný príspevok – ale v následnom príspevku toto antré dostalo "zmysel" – pridal fotku Yuki V3… 😀

Úroveň začala prudko stúpať. (Mlhoš, "stúpať" – takto je to dobre? 😀 ) Vážnosť niektorých tém by bolo treba zachovať, púšťať voloviny možno tu v tejto téme alebo na Fasbúku…

Babi, ja by som ťa menoval za Awiu štyridsiatnikov, pripomenula si mi starú aféru Colerman-Anoro… 😀

My sme motorkári a sledujeme aj technické témy, ktoré ty možno nie. Možno aj tebe by vadilo, keby ti Mlhoš furt kecal do varenia gulášu historkami o tom, že zle robíš, lebo on varí čínske kura s cukrom inak…

Tvoje posudzovanie Mishka je jednostranné, ale viacerí sme sa tu stretli aj osobne aj s ním, aj pokecali, všetko v pohode. Mishko tiež. Veď čo napísal, mohol by som napísať aj ja… 😀

Keď sa niekto nahnevá, nech. Takto to vidím ja. Tiež si myslím občas, že som veľmi múdri a vtipný… 😀

maguma
    Účastník (Participant)

Pripomínam tú nádrž 🤣 🤣 🤣 🤣

krivoklat
    Účastník (Participant)

No, ja som tiež taký, čo sem neprispieval, ale len tajne šmíroval….len stalo sa, čo sa stalo a vlákno 40+ zostalo takým ostrovčekom v búrlivom mori……tak som už aj konečne prispel, aspoň jedným, dvomi príspevkami…..

a ak môžem sa vyjadriť, tak najlepší spôsob, ked mi niekto vadí, je ho ignorovať, nevšímať si, nereagovať….tak nemôže vzniknúť hádka a ostrovček pokoja tým ostrovčekom aj zostane…. 😉

krampus
    Účastník (Participant)

Natschalniku- však vydrž, akým bleskem Ti ju treba? Rozhodil som siete na nádrž z Hondy XL600LM, pojemnóšť 28 l. Dúfam,že postačí. 😉

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

krivoklat , ja robím prieskum a snažím sa zvelaďovať prostredie. 😀

Konfrontačné príspevky mi vadia, preto také občas napíšem aj sám. 😉 Žiadne "sme medzi sebou" neexistuje, pribúdajú noví štyridsiatnici – a žiaľ, určite časom z nás aj ubudne. To si trba uvedomiť, predovšetkým práve v záujme mieru. 😉

Vilo, veď čítam, ale aj posledná nádrž, čo som pred rokmi daroval, bola zo Stadiona… 😀 Skús u Brazela.

Tukan
    Účastník (Participant)

Maguma , viem o jednej nádrži z MIG-21. Bude ti stačiť?

WIKINO
    Účastník (Participant)

Solim prosím ťa ak máš niekde uloženú tú servisnú knižku , čo si dal na MR zaves to aj sem alebo zašli na môj mail . Adresa v profile. Ďakujem.

Mlhos
    Divák (Spectator)

Mishko klames ty kedze mam zablokovanu IP a nepride mi aktualizacny link tak sa mozem registrovat tak leda do tvojej skrachovanej restiky a tuna nemusis nikomu pocitat prispevky mame tu pocitadlo ako ty v taxiku a mimochodom pred tyzdnom som nasiel na motoride v ktorejsi teme zase tu fotku ktoru tak rad uverejnujes dal som ju sice Awiovi zmazat ale predtym som si odfotil stranku a dovolim si ta upozornit ze zakon o ochrane osobnych udajov plati aj pre teba sranda a zosmiesnovanie nie je to iste tak daj pozor aby si nenarazil ja sa drzim hesla :nevysvetluj kamarati to nepotrebuju a ostatni aj tak neuveria

Papi aj do tak vaznej temy ako je oprava spojky treba trochu srandy napriklad druhy a rozdelenie olejov kedze si asi ako dlhorocny motorkar nedokazal pochopit ze motorka moze normalne fungovat na olej do zazihoveho motora 😁 viem si nasraty lebo motocyklovy olej si tam nenasiel 😁 ale aspon sa mozes tesit z vyhry 🤣 ja viem ze je vela majstrov a technicky zrucnych ludi ktori si vselico dokazu opravit no mne ked sa pokazi motorka tak bud mi dotycny ded vseved napise kedy sa moze dostavit aby mi to pozrel alebo ju dam do servisu a nebudem sa ju pokusat opravovat formou sms

ja si zase na rozdiel od Scudyho myslim ze na moto forum by sa malo dat zaregistrovat iba s VIN cislom motocykla aby tam nestekali ludia ktori ani motorku nemaju a dokonca ani vodicak

ved je demokracia komu sa nepaci na Motocykel moze sa vratit na Motoride tam su bananisti a sudcovia z ludu tam budete medzi svojimi vo svojej vode ja som tuna medzi svojimi a oni su na mna zvyknuty a teraz ma zjedzte 😁

Mlhos
    Divák (Spectator)

P.S. ja sa nehadam reagujem

krampus
    Účastník (Participant)

Chlapci, chlapci, ale okamžite pakujte do … [linka] 👋 👋

fikus
    Účastník (Participant)

Viem presne kto to tu dobobuje,ale mlhas to nembude.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😀 😀 😀 Mlhoš, ja veľa vecí nedokážem pochopiť, dokonca mám jednu kua-zlú vlastnosť: ak mi niečo vadí, tak to pomenujem, nechodím okolo horúcej kaše (ako hen fokus… 😀 ).

Počítať s niečou sebareflexiou je asi zbytočné, tak sa spolieham len na svoju a už budem ticho. Nikomu v rozlete nechcem brániť… 😀 😀 😀

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 856 až 870 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri