40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
4. mája 2014 o 12:50 #94842
krampus
Účastník (Participant)Hoši a hošky, guten tag!
Tak, konečne som tu, skoro ma z cesty odvialo aj s dodávkou s pioniermi + nezbytnými haraburdami .– zase som mal fasa víkend medzi priateľmi . 👍
– info pre náčelníka & spol. , príčina technických problémov z Bajča objavená. 😟 Zase sa mi potvrdilo, že všetko zo všetkým súvisí. je to neuveriteľné ale celý cirkus spôsobila hlava spodného šrúbu uchytenia ĽZ tlmiča. 😶
ˇBolo by to na quízovú otázku, ale ani technicky najzdatnejší zo zdatných geriatrikov by ju neuhádli, takže verbálne vysvetlenie si nechávam na ČUL.
Astala vista, motocylista!
4. mája 2014 o 19:04 #94844maguma
Účastník (Participant)Toto som dnes doniesol 😎 pohľad z pravej strany, a ľavej vyzerá rovnako 😁

pohľad zhora, nie je to plech, je to laminát 🙂 nezhrdzavie 😁

a tu je šárháň, tiež iluminát 😁

je to už pripravené na striekanie, iba sa to opláchne acetónom a môže sa striekať farba
v lete by sme mali mať hotovú formu a zopár ich vyrobíme, ale už priamo vo farbe, nebudú sa musieť striekať a pár kusov bude z kevlaru. Už len podvozok a páv je na svete 😎 🙂 😁 tento je určený pre bzuča, podvozok sme už vyrobili 🙂 možno už stihne aj kapore 😁 😁
4. mája 2014 o 19:26 #94845krampus
Účastník (Participant)👍 👍 👍 Tuším, dizajn tohto „prívozidielka“ sa nezmenil od začiatku jeho výroby (cca 1965-66) ???
papi– archívár, daj presný dátum. 😈 , zmena bola iba v systéme odpruženia vlečeného bantam kolieska ( PAV 40- PAV 41)4. mája 2014 o 19:45 #94846maguma
Účastník (Participant)Výroba začala v Avii Letňany v roku 1960 a v roku 1964 prešla do Kovozávodov Semily kde ich vyrábali do roku 1974. Zmenilo sa na nich iba odpruženie, používali sa dve vinuté pružiny ale dva gumové silentbloky a zmena bola aj v rozmere použitého kolesa. Podľa mňa má tento starý vozík vysoko nadčasový dizajn, pasuje skoro za všetkyklasické motorky. Viac info dám na kaporoch. 😁
4. mája 2014 o 19:46 #94848maguma
Účastník (Participant)Pardon, viac info už na ČULe, za pár dní 😁
4. mája 2014 o 19:53 #94849theo
Účastník (Participant)Na ČULe to vo štvrtok bude debata asi situovana pod strechou, aladindilinko hlasi polievačku, aspon tojáše sa prepláchnu. 😈 😁 👍
4. mája 2014 o 19:57 #94850solim
Účastník (Participant)To poznám ! Ja už to mám za sebou 😈 Na ČUL prídem ukázať 🙂
4. mája 2014 o 20:22 #94852maguma
Účastník (Participant)Preplachovať sa bude na Oraviciach v termáloch, plavky sú povinné 🙂
4. mája 2014 o 21:21 #94854Mlhos
Divák (Spectator)4. mája 2014 o 21:23 #94856Mlhos
Divák (Spectator)4. mája 2014 o 21:52 #94858ahojko
Účastník (Participant)Pozor!
Mljosov :krajansky.wz.cz/?p=2&c=17 obsahuje Trojana:
5. mája 2014 o 6:00 #94860maguma
Účastník (Participant)Bratia česi to ale trochu prehnali s cenami, hlavne podvozok, ten asi vyrábajú z titánu 😟
5. mája 2014 o 6:58 #94862kingston
Účastník (Participant)Gutenmorgen,
Wilibáči čo sa ti neľúbi?
Neremcaj, veď ti bratia vychádzajú s cenami v ústrety nevidíš že na podvozok je zľava 20 percent? 🙂 😁 😈5. mája 2014 o 7:20 #94864przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)PAV-ky ma nikdy nelákali, len som zaregistroval, že existujú.
Je to len pre pomalých jazdcov, ako Bobolak a spol… 😈 😛Sú k tej novodobej PAV-ke aj nejaké doklady? Treba vôbec?
Má to nejaké identifikačné znaky, ako výrobné číslo a tak?5. mája 2014 o 7:55 #94866zefototh
Účastník (Participant)Na staré PAV-ky stačí typový preukaz výrobcu. 😉
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji