40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
6. septembra 2015 o 13:26 #97950
bobolak
Účastník (Participant)No vyguglil som aj sam ,,zasa vyhral vaňňucciho milášik 😁 😁 +3
6. septembra 2015 o 13:27 #97952bobolak
Účastník (Participant)Theo,šag aj orol začal chodiť na čundre,,já to viděl…. 😁 😁
6. septembra 2015 o 16:01 #97954Bielyorol
Účastník (Participant)Vtedy, keď som to písal, sa nedala tá stránka otvoriť, ostatné stránky fungovali. 😶
Bobo, ja som tam prišiel na žiadosť Papiho ako badygárd, lebo sa Vás už začal báť. Ale že vraj po mojom objavení sa mu bojácnosť opadla, lebo ste sa zľakli a ja som mohol po dobre vykonanej práci pobrať ta het. Vieš? 😈 🙂
6. septembra 2015 o 17:35 #97956przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Orol, netrep voloviny, lebo ti ešte uveria. 😈
Škoda, že si bol tak krátko, môj pes jedol ešte tri dni po ČuDe pečené mäsko, kúsky pečenej klobásy a aj cirka pol kila krvavničiek z nejakých igeliťákov vyhrabal, lebo som mu dal selektovať odpad. 😈
(Moja ex-svokra hovorievala, že jedz, lebo to dám psovi! 😈 )Keď si tam bol, vtedy sa až začala pripravovať večera, sme sa akurát vrátili z výjazdu. Mal si ešte nejakú polhodinku vydržať…
Keď nebudeš riadne papať, nevyrastieš, ty badygárd ! 😁6. septembra 2015 o 19:26 #97958Hruso25
Účastník (Participant)Papi: ešte by som poznamenal,že s AM a Bčkom na Simson čo má 2,72 Kw s max.rýchlosťou 60 km/h jezdiť nemôžeš,ale na skutri s 11kw čo vytiahme 120km/h,tak na tom jechať môžeš. 😁
7. septembra 2015 o 13:50 #97960Bopsik
Účastník (Participant)Ups, jak sa to tu rozbehlo…
7. septembra 2015 o 15:36 #97962przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Hrušo, Bobov skútrik je z trochu iného cesta a na diaľnici nás pri 140-150 nás ešte hravo predbieha.
Ale FatBoy mu pasuje aj tak lepšie…Musím dať fotku, aj keď ma minimálne traja dajú na súd (za porušenie autorských práv autor, za porušenie zákona o ochrane osobných údajov Bobo a za hocičo nejaký ťažký moralista, o kom viem, ale za čo to bude, to ešte neviem … 😈 ).
Nejak sa musím u Boba rehabili… oné, no, veď skútruje len zo zdravotných dôvodov na Gilere.
Ku cti mu ale slúži, že Gileru ale poskladal z tých súčiastok, čo postrácal z FatBoya a aj olej doň leje z tých krabičiek od sardiniek, čo ich má pod Harleyom na podlahe … 😈
Ale pravý Bobolak vyzerá takto:
Bopsik, neviem, čo sa tu rozbehlo, našiel som staré cédéčko AGE OF EMPIRES (The Conquerors) a už druhý deň hrám, jak šalený. 😈
Konečne zmysluplná činnosť, nezaoberám sa chujovinami. 😁7. septembra 2015 o 15:55 #97964przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Ešte som zabudol pridať, náš obľúbený Holíč sa tento rok nekoná.
Malo to byť 26. 9. 2015, namiesto toho to bude o 2 týždne neskôr, 12.10. na SK-ringu.
Dúfam, že aj s prístupom plebsu do depa, bez toho by to bolo oničom…7. septembra 2015 o 17:05 #97966apa
Účastník (Participant)Gutenaabend
vlani som sa do Holíča náhodne priplietol aj ja. Bol to pekne strávený deň aj keď pretekom som nerozumel, nevedel som kto je čo.
7. septembra 2015 o 17:31 #97967maguma
Účastník (Participant)Apa, na sto sázalékov si bol divák a tí čo jazdili na starých motorkách stále dookola boli pretekári 😁
7. septembra 2015 o 18:01 #97970apa
Účastník (Participant)Wilibáči ty M1zsl dankešén, otvoril si mi očy už nemzomrem sprostý 😎 😈 😁
7. septembra 2015 o 18:49 #97972maguma
Účastník (Participant)O to mi v prvom rade išlo 😁 😁
7. septembra 2015 o 19:25 #97974theo
Účastník (Participant)Sprosty meghalottový apa, to by ma dostalo… 😠
7. septembra 2015 o 20:43 #97976Bielyorol
Účastník (Participant)Papi, musel som. Aj tak som sa dostal domov až okolo 21,00 za tmy. Vnúčik v poslednom čase nechce zaspať bezo mňa. Tak preto. 🙂
8. septembra 2015 o 9:26 #97978Goldy
Účastník (Participant)Papi, “ nepotešil ste mně “ nuž, o dva týžde už bude počasie asi za hranicou mojej únosnosti 😟 , hoci jeden nikdy nevie. 🙂 Plechovica to istí, tribúna je krytá, dáždnik som nestratil, čiže pôjdem. 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji