Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,236 až 11,250 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    bobolak
    Účastník (Participant)

No vyguglil som aj sam ,,zasa vyhral vaňňucciho milášik 😁  😁 +3

bobolak
    Účastník (Participant)

Theo,šag aj orol začal chodiť na čundre,,já to viděl…. 😁  😁

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Vtedy, keď som to písal, sa nedala tá stránka otvoriť, ostatné stránky fungovali. 😶 

Bobo, ja som tam prišiel na žiadosť Papiho ako badygárd, lebo sa Vás už začal báť. Ale že vraj po mojom objavení sa mu bojácnosť opadla, lebo ste sa zľakli a ja som mohol po dobre vykonanej práci pobrať ta het. Vieš? 😈  🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Orol, netrep voloviny, lebo ti ešte uveria.   😈 

Škoda, že si bol tak krátko, môj pes jedol ešte tri dni po ČuDe pečené mäsko, kúsky pečenej klobásy a aj cirka pol kila krvavničiek z nejakých igeliťákov vyhrabal, lebo som mu dal selektovať odpad. 😈 
    (Moja ex-svokra hovorievala, že jedz, lebo to dám psovi! 😈  )

Keď si tam bol, vtedy sa  až začala pripravovať večera, sme sa akurát vrátili z výjazdu. Mal si ešte nejakú polhodinku vydržať…
    Keď nebudeš riadne papať, nevyrastieš, ty badygárd ! 😁

Hruso25
    Účastník (Participant)

Papi: ešte by som poznamenal,že s AM a Bčkom na Simson čo má 2,72 Kw s max.rýchlosťou 60 km/h jezdiť nemôžeš,ale na skutri s 11kw čo vytiahme 120km/h,tak na tom jechať môžeš. 😁 

Bopsik
    Účastník (Participant)

Ups, jak sa to tu rozbehlo…

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Hrušo, Bobov skútrik je z trochu iného cesta a na diaľnici nás pri 140-150 nás ešte hravo predbieha.
    Ale FatBoy mu pasuje aj tak lepšie…

Musím dať fotku, aj keď ma minimálne traja dajú na súd (za porušenie autorských práv autor, za porušenie zákona o ochrane osobných údajov Bobo a za hocičo nejaký ťažký moralista, o kom viem, ale za čo to bude, to ešte neviem … 😈  ).
    Nejak sa musím u Boba rehabili…  oné, no, veď skútruje len zo zdravotných dôvodov na Gilere.
    Ku cti mu ale slúži, že Gileru ale poskladal z tých súčiastok, čo postrácal z FatBoya a aj olej doň leje z tých krabičiek od sardiniek, čo ich má pod Harleyom na podlahe … 😈 
    Ale pravý Bobolak vyzerá takto:

Bopsik, neviem, čo sa tu rozbehlo, našiel som staré cédéčko AGE OF EMPIRES (The Conquerors) a už druhý deň hrám, jak šalený.  😈 
    Konečne zmysluplná činnosť, nezaoberám sa  chujovinami. 😁 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Ešte som zabudol pridať, náš obľúbený Holíč sa tento rok nekoná.
    Malo to byť 26. 9. 2015, namiesto toho to bude o 2 týždne neskôr, 12.10. na SK-ringu.
    Dúfam, že aj s prístupom plebsu do depa, bez toho by to bolo oničom…

Holíč zrušený

apa
    Účastník (Participant)

Gutenaabend

vlani som sa do Holíča náhodne priplietol aj ja. Bol to pekne strávený deň aj keď pretekom som nerozumel, nevedel som kto je čo.

maguma
    Účastník (Participant)

Apa, na sto sázalékov si bol divák a tí čo jazdili na starých motorkách stále dookola boli pretekári 😁

apa
    Účastník (Participant)

Wilibáči ty M1zsl dankešén, otvoril si mi očy už nemzomrem sprostý  😎  😈  😁

maguma
    Účastník (Participant)

O to mi v prvom rade išlo 😁  😁

theo
    Účastník (Participant)

Sprosty meghalottový apa, to by ma dostalo… 😠

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Papi, musel som. Aj tak som sa dostal domov až okolo 21,00 za tmy. Vnúčik v poslednom čase nechce zaspať bezo mňa. Tak preto. 🙂

Goldy
    Účastník (Participant)

Papi, “ nepotešil ste mně “ nuž, o dva týžde už bude počasie asi za hranicou mojej únosnosti 😟 , hoci jeden nikdy nevie. 🙂 Plechovica to istí, tribúna je krytá, dáždnik som nestratil, čiže pôjdem. 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,236 až 11,250 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri