Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,221 až 11,235 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    theo
    Účastník (Participant)

Nedisciplinovany papi, dohoda znela 5 smajlov, čo sme na fotbalovom serweri?  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Theo, vieš, že nikdy taká dohoda nikde nebola, to je len ďalšie prekrúcanie.

Sa mi zdá, že veci na RJS niektorí berete príliš vážne, odstúpil jeden chuj, no a čo?
    Skúste sa tomu smiať, ako ja. 😁
    Veď život je krásny, len sa mi zdá, že netreba až tak preceňovať virtuálny svet a zaoberať sa úplne zbytočnýmip***vinami…  😈 

Nasadať! 🙂

kavis
    Účastník (Participant)

A čo Vám jebká šak ste na tomto svete v rámci vesmíru veľmo krátko  😁 Ja som ostal všade registrovaný a keď sa mám priznať bez mučenia tak som prestal chodiť na RJS nie že by som mal nejaké výhrady ale lúštiť tam tú hatlaninu ma prestalo baviť takže poväčšinou si to prečítam na zvyšných dvoch stránkach v normálnej reči  😁 

Ako malé deti teda niektorí aj keď neviem o čo ide reagujem iba na papiho príspevky lebo do tej hatlaniny na RJS sa my nechce ísť ale typujem že niekto zase chcel diktovať niekomu čo môže a čo nie  😇

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  No, prší a už sedím doma.

K bagatelnej problematike môjho odchodu (rozpútala záhadne búrku v šerbli… 😁  ) sa už nebudem vyjadrovať.
    Bolo by to vraj neetické, no fuj!…  😈
    Myslel som síce, že to je fifty-fifty, ale keď nie, tak nie, no… 😈 

S nikým nemám žiadny problém, dokonca týmto splnomocňujem každého, aby všetky moje hocikde nalezené fotky vešal, kam len chce. Pár sa ich už túla svetom a som na to hrdý. 😘

kavis
    Účastník (Participant)

Papi a to sa bagatelne rieši tvoj odchod zo zrazu v Komoči? Šak jasne píšeš že prší  😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 👍  Kavis, už neprší…

apa
    Účastník (Participant)

Gutenaabend mijaza „morgan“ ?

Vysvetlivka:
    mijaza = mi az a = čo to je

bobolak
    Účastník (Participant)

A kuafix tak a je to tu!! theo,apa istite ma šag to ten papi myslí na nás 😛 citujem::“O motorkách to však moc nie je, aj keď tam sú registrovaní ľudia, čo nejakým nedopatrením vlastnia motorky…“ ešte že nemám motorku,ale skutra,apa sme mimo obliga,šak papi ma uš raz poučil že skuter nenni motorka,aj ked sa mi to nevidí  😟  😟  👎 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Bobo, však po novom aj vyhláška vidí rozdiel medzi motorkami a skútrami 😁 
    Na skútriku už  môžu aj tí, čo na motorky nie.
    Vychádzajú z toho, že skúter zvládne každý, čo v živote na motorke nesedel.
    Moja známa sa ani bicyklovať nevie, ale podľa vyhlášky na skútri môže…  😈
    Hapešš ten rozdiel?

Len podpichujem. 😉 
    10-20 rokov, a naši potomkovia budú upalovať na elektro-skútrikoch ružovej alebo dúhovej farby a budú ich chváliť. Hetero na motocykli už bude ako vykopávka a nebude „in“, obojpohlavné Barbinky ovládnu svet, ak ich moslimovia dovtedy neumlátia palicami… 😈

bobolak
    Účastník (Participant)

Kua papi vypanneš si s ľunaparku mirnixdirnix a teraz čo??any odskočné,prískočné ništ,,a teraz do mi dá infolink de mám kukat F1 makarónska ha?? 😶  😶  😛

bobolak
    Účastník (Participant)

Teraz kukám že aj f lotérii vyhrávaš,,,no 🙂

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Nuž, já to říkal. Už se perou…

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Už aj server im padol. Vypisuje, že vraj ho nemôže nájť, ten gúgeľ. 😁

apa
    Účastník (Participant)

…bolo jasné a trochu aj bolelo, že skupina GTX sa štiepi… papi zo srdca mi vravíš  😟 

Orol aký server padol, mne skutrištovi ide všetko, aj motorbycygel aj radyjackaskula a aj motoride, som zostal všade aj keď z motoride som sa odhlásil lebo ma moderátori srali a som chcel aj nick zmeniť. Je to dobrá stránka a keď ma to prešlo tak som sa tam vrátil.

bobo nemboj my skutristi držíme spolu a naše rady sa rozširujú veď aj Alfred je už náš – skutrišta ufon, viď papiho ružovú víziu  😁 .

theo
    Účastník (Participant)

Nemam dojem že by sa niečo štiepilo, ak sa vyhlasi nejaky čunder tak ak budem môcť tak tam pôjdem ako vždy.  👍 

papi, M1nzsl  – také číslo a ešte k tomu dnes – aky je datum?  👍 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,221 až 11,235 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri