40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
8. októbra 2015 o 7:18 #98253
Hog
Účastník (Participant)Ahoj! 🙂
To už všichni spíte zimním spánkem?
Začínají mě chybět ty Vaše po česku řečeno „vejšplechty“!
Na jeře ně v z b u ď t e ! Dík!
A přestaňte se mezi sebou „šponovat“, život je tak těžký a hlavně k r á t k ý !12. októbra 2015 o 12:02 #98255przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Hogu, žiadny zimný spánok neexistuje, keby, tak len večný… 😁
Nejakých desať dní som tu nebol, mal som problémy so starou „novou technikou“, kerá mi úplne zdechla a stratlio sa aj šecko, čo tam bolo.
😁 Takže nezaťažený minulosťou práve štartujem novú „novú techniku“.Predovšetkým pozdravujem Bobolaka, Bobo, neprechladni, lebo kýchneš a pol dňa ťa to bude sk***ene bolieť. Inak to bolí len normálne, pomaly aj smiať sa môžeš, to je nič, to ln taký len tréning do civilu… 😁
Šarkánek naberá kilometre, ale dám teraz jednu fotku z Rakovíc a jednu z „kolena“, keré bolo nakoniec rebro. Niektorí nezvládli, tak to nechali zabaliť pre psa.
Lenže ja viem, že žiadneho psa nemajú… 😈
12. októbra 2015 o 12:15 #98257theo
Účastník (Participant)A ja že kery je to ten papi, ahaaa – papi vitaj s tehnikou novou 👍 😘
12. októbra 2015 o 12:25 #98260VANUCCI
Účastník (Participant)Chčije a chšije, ale to je dobré, lebo som už dojebabraný jak cigánska hračka 🙂
Išiel som len strechu opraviť na takej komore a dopadlo to strašne.
Pod eternitom zhnité laty, pod nimi zhnité hranoly, múr som vyvrátil rukami, keď som sa oň oprel. Takže všetko dolu, nové základy, nová betónová platňa a nové múry /teraz ich murujem/ ani som nevedel, že to všetko viem 😎 😁Avčera to ešte aj Kimi posral kua. V poslednom kole chcel byť prvý kua 😟
12. októbra 2015 o 12:41 #98262przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Všimol som si, že Hamilton je stále bledší.
VANUCCI, pomaly ho bude vidieť aj v noci, keď ti bude chodiť na zemiaky… 😁12. októbra 2015 o 16:27 #98265VANUCCI
Účastník (Participant)papi tak to máš teda pravdu, že nejako bledne, možno ho zamestnám ako nočného vartáša pri bandurkoch 😁
vartáš – strážnik
bandurky – zemiaky, krumple, grúle, švábka atď….13. októbra 2015 o 9:13 #98267przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😎 Hej, Maguma,
bol si včera na ringu? Daj nejaké fotky pre holotu… 🙂13. októbra 2015 o 10:55 #98269Goldy
Účastník (Participant)😶 Podľa mňa v takej zime sa ani fotky nadajú robiť 😟
13. októbra 2015 o 18:09 #98271Retro
Účastník (Participant)Papi ja dom bol…:-)
13. októbra 2015 o 18:27 #98273Retro
Účastník (Participant)
13. októbra 2015 o 18:31 #98276Retro
Účastník (Participant)A keďže som pňak a nejak to sem neviem normálne vložiť, tak zatiaľ žiadne foto nebude.
Papi ale tu vidíš že sme tam pritiahli niečo výnimočné:-)13. októbra 2015 o 19:11 #98278przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Chápem, d je vedľa s … 😁
Vidím, výnimočná je tá Bimota 928 vzadu, z čoho vidieť len zadné koleso. 😈 👍 😉
Škoda, že mi to nevyšlo, pritom som vás mal tu za rohom…K vkladaniu fotiek:
Dole je okienko s názvom „Rozmery“ – tam je výhodné naťukať 490, potom fotka sa objaví v dialógovom okienku síce menšia, ale celá.
Po kliknutí na „zobraziť“ alebo aj po stiahnutí zvedavcami ale bude mať pôvodný rozmer.13. októbra 2015 o 22:04 #98280Retro
Účastník (Participant)Bimota 928? Také neexistuje… Taktne to od Teba beriem ako preklep:-)
To že nevidíš presnú replicu AMA Superbiku Yoshimury GS 1000 Wesa Cooleyho, v našich končinách nevídanú…je zaražajúce…:-)
Idem skúsiť Tvoj návod vlkadania.13. októbra 2015 o 22:07 #98282Retro
Účastník (Participant)13. októbra 2015 o 22:14 #98284Retro
Účastník (Participant)No tak to neide… alebo som tatar /aj to je možné/. Nepos /j/… sa. Fotky nebudú, mali ste prísť pozrieť:-)
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji