Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,141 až 1,155 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    maguma
    Účastník (Participant)

Vážení požoňskí kmeti 🙂 (nemýliť si s kmeťobandom, požoňskí kmeti sú úctyhodná banda starých púchovov 😈 😈 s právom upaľovať) pravdepodobne am donnerstag vagy v pénteken sa dostavím do požone za účelom prevozu potomkovho auta ( pre motobabku-musím ísť aj keby sa mi nechcelo, 🙄 najprv sa zastavím vyložiť brúsku u teba, lebo ešte neviem ako pôjdem domov, 😶 auto ide do Švédska) termín upresním keď budem mať inštrukció a potom zvolajte I. požoni koncil + OTK, IT, IQ, STK, KO, EK + okradnutého Lársoňa 🙂 🙂 🤣 🤣 🤣 👋 👋 👋 👋

P.S. zháňam kožuch pre kapitáňa, 🤣 neverili by ste ako si na tú hrivu zvykol a chodí v tom ako kráľ uličných zvierat, iba občania z neho majú najprv strach 😟 keď ho vidia prvýkrát a potom srandu 😀

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😀 Len si nerobta z Ronyslava srandu, viet predsa, že žiaci z prvej Bé sa preto boja Dežka z poslednej lavice, lebo Dežkov otec chodí do štvrtej Cé.

Tak vedzte, že Ronyslavov pravý otec bol určite Chlamydosaurus kingii (Agama golierová) a ich spoločnými predkami v praveku boli hrôzostrašný dilophosaury.

Tak bacha. 😀 😀

[linka]

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Chcel som sem dať foto tolstolobika a následnú úpravu v údiarni, ale nechce mi to načítať fotky, niečo sa serká, tak to skúsim večer 🙂

Tukan
    Účastník (Participant)

VANUCCI , to ho aj tak do večera zješ.

yoffo
    Účastník (Participant)

VANUCCI : tak vyúď Chlamýdiu Renóltis, či-čo to sem dal Papi, možno bude chutnejšia,

jako tolstohlúbik (Fischeria Anorexicus) 😁

Nastschelniku, daj termínuš a čas (iba ZULU) a postavíme SlávnuBránu a dones aj tú pozlátenú pohlavnú pokrývku, čo si lopol na Západe. 🤣

WIKINO
    Účastník (Participant)

Chá terazky som hovoril s najvyšším, kožuch máme z Cibajok od baráňov , ale mu ešte chýbajú čižmy ako kocúrovi. Za chvílu príde moroz a sňach. 🙂 😀

Dobré neskoré ránko vospolok. Žobrák drichme v stodole , nakoľko už má siestu. 👍

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

VANUCCI, veď aj predtým si dával cez postimage, ako aj ja. Ja to pridávam úplne tak isto, len netreba na komci kliknúť na ikonu\“pridať obrázok\“ – lebo takáto ikona tu nie je.

Takže do dialógového okna len prehodíš \“priamy odkaz\“ a to je všetko.

Potom sa tu objaví konva linka alebo hoci aj tolstolobik… 😉

fikus
    Účastník (Participant)

Eeg hotove.to ti bol relax 😉

yoffo
    Účastník (Participant)

Achtung Achtung !!!

Na RJS wlákne sa organizuje Gróse Anexión der Oesterreich.

Ideme spapať rakušákom šeccku cmrclinu.

Gdo chce pridať (sa) tak o 14,00 zulu na čáre………Bezhraničný prechod Berg. 😘 👋

Zatiaľ sme tri: Keiko, Bobo a ja. 🙂

Dofidenia. 👋 👋 👋

fikus
    Účastník (Participant)

Kua vonku tak krasne a ja po dotoroch chodzim

RedJack
    Účastník (Participant)

Vonku ozaj parádne,zatesnenie špár na balkone hotové,môžem o hodinu sadať na moto ale nie do Reichu bo by som s mojim rozpočtom došol tak poza Trnavu,ale kopanice dám,aj chudoba sa chce odviezť. 👋

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😀 RedJack, len sa nehraj na holotu. Furt sa sťažuješ, že makáš a určite si milionár. 😀

Navyše tí namyslení Blaváci majú ten ich zaplotom-Reich lacnejšie, ako ty Kopanice… 😀

Goldy
    Účastník (Participant)

Pred časom ( 2.10.2013 o 17:53 hod) tu niekto ( papi ) 😉 spomínal Brno v nedeľu 13.10. Riskuje ešte niekto okrem mňa malú chrípečku a zúčastní sa? Odchádzam z NZ ( Shellka)o 9:00 či ? 🙄 Počasie vyzerá ak-tak 😎

[linka]

RedJack
    Účastník (Participant)

PAPI od milionára mám hodne daleko 😟 ,a akurát toho 13teho som v službe takže to mám vyriešené a v pondelok ráno mi idú odsonografovať nohy tak sa musím nachystať čo na mňa vyvalia. 😠

RedJack
    Účastník (Participant)

A furt mi nechcú dať to invalidné bo nemám v papieroch správnu národnosť. 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,141 až 1,155 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri