40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
8. októbra 2013 o 7:58 #85538
maguma
Účastník (Participant)Vážení požoňskí kmeti 🙂 (nemýliť si s kmeťobandom, požoňskí kmeti sú úctyhodná banda starých púchovov 😈 😈 s právom upaľovať) pravdepodobne am donnerstag vagy v pénteken sa dostavím do požone za účelom prevozu potomkovho auta ( pre motobabku-musím ísť aj keby sa mi nechcelo, 🙄 najprv sa zastavím vyložiť brúsku u teba, lebo ešte neviem ako pôjdem domov, 😶 auto ide do Švédska) termín upresním keď budem mať inštrukció a potom zvolajte I. požoni koncil + OTK, IT, IQ, STK, KO, EK + okradnutého Lársoňa 🙂 🙂 🤣 🤣 🤣 👋 👋 👋 👋
P.S. zháňam kožuch pre kapitáňa, 🤣 neverili by ste ako si na tú hrivu zvykol a chodí v tom ako kráľ uličných zvierat, iba občania z neho majú najprv strach 😟 keď ho vidia prvýkrát a potom srandu 😀
8. októbra 2013 o 8:36 #85539przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😀 Len si nerobta z Ronyslava srandu, viet predsa, že žiaci z prvej Bé sa preto boja Dežka z poslednej lavice, lebo Dežkov otec chodí do štvrtej Cé.
Tak vedzte, že Ronyslavov pravý otec bol určite Chlamydosaurus kingii (Agama golierová) a ich spoločnými predkami v praveku boli hrôzostrašný dilophosaury.
Tak bacha. 😀 😀
8. októbra 2013 o 8:52 #85540VANUCCI
Účastník (Participant)Chcel som sem dať foto tolstolobika a následnú úpravu v údiarni, ale nechce mi to načítať fotky, niečo sa serká, tak to skúsim večer 🙂
8. októbra 2013 o 9:07 #85541Tukan
Účastník (Participant)VANUCCI , to ho aj tak do večera zješ.
8. októbra 2013 o 9:15 #85542yoffo
Účastník (Participant)VANUCCI : tak vyúď Chlamýdiu Renóltis, či-čo to sem dal Papi, možno bude chutnejšia,
jako tolstohlúbik (Fischeria Anorexicus) 😁Nastschelniku, daj termínuš a čas (iba ZULU) a postavíme SlávnuBránu a dones aj tú pozlátenú pohlavnú pokrývku, čo si lopol na Západe. 🤣
8. októbra 2013 o 9:17 #85543WIKINO
Účastník (Participant)Chá terazky som hovoril s najvyšším, kožuch máme z Cibajok od baráňov , ale mu ešte chýbajú čižmy ako kocúrovi. Za chvílu príde moroz a sňach. 🙂 😀
Dobré neskoré ránko vospolok. Žobrák drichme v stodole , nakoľko už má siestu. 👍8. októbra 2013 o 9:21 #85544przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)VANUCCI, veď aj predtým si dával cez postimage, ako aj ja. Ja to pridávam úplne tak isto, len netreba na komci kliknúť na ikonu\“pridať obrázok\“ – lebo takáto ikona tu nie je.
Takže do dialógového okna len prehodíš \“priamy odkaz\“ a to je všetko.
Potom sa tu objaví konva linka alebo hoci aj tolstolobik… 😉
8. októbra 2013 o 9:35 #85545fikus
Účastník (Participant)Eeg hotove.to ti bol relax 😉
8. októbra 2013 o 9:38 #85546yoffo
Účastník (Participant)Achtung Achtung !!!
Na RJS wlákne sa organizuje Gróse Anexión der Oesterreich.
Ideme spapať rakušákom šeccku cmrclinu.
Gdo chce pridať (sa) tak o 14,00 zulu na čáre………Bezhraničný prechod Berg. 😘 👋
Zatiaľ sme tri: Keiko, Bobo a ja. 🙂
Dofidenia. 👋 👋 👋
8. októbra 2013 o 9:42 #85547fikus
Účastník (Participant)Kua vonku tak krasne a ja po dotoroch chodzim
8. októbra 2013 o 10:44 #85548RedJack
Účastník (Participant)Vonku ozaj parádne,zatesnenie špár na balkone hotové,môžem o hodinu sadať na moto ale nie do Reichu bo by som s mojim rozpočtom došol tak poza Trnavu,ale kopanice dám,aj chudoba sa chce odviezť. 👋
8. októbra 2013 o 11:00 #85549przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😀 RedJack, len sa nehraj na holotu. Furt sa sťažuješ, že makáš a určite si milionár. 😀
Navyše tí namyslení Blaváci majú ten ich zaplotom-Reich lacnejšie, ako ty Kopanice… 😀8. októbra 2013 o 11:26 #85550Goldy
Účastník (Participant)Pred časom ( 2.10.2013 o 17:53 hod) tu niekto ( papi ) 😉 spomínal Brno v nedeľu 13.10. Riskuje ešte niekto okrem mňa malú chrípečku a zúčastní sa? Odchádzam z NZ ( Shellka)o 9:00 či ? 🙄 Počasie vyzerá ak-tak 😎
[linka]8. októbra 2013 o 11:48 #85551RedJack
Účastník (Participant)PAPI od milionára mám hodne daleko 😟 ,a akurát toho 13teho som v službe takže to mám vyriešené a v pondelok ráno mi idú odsonografovať nohy tak sa musím nachystať čo na mňa vyvalia. 😠
8. októbra 2013 o 11:51 #85552RedJack
Účastník (Participant)A furt mi nechcú dať to invalidné bo nemám v papieroch správnu národnosť. 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji