40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
16. januára 2016 o 21:12 #99156
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Zvlášť ma teší aj ďalšia vec.
Lebo:
Čítal som nejaké ohlasy na našu vlaňajšiu šesťdňovú, keď Francúzi ukradli titul pri zelenom stole, ale po pár týždňoch sa to napravilo a titul bol potom spravodlivo (aj keď dodatočne) prisúdený Austrálčanom.
Ohlasy Francúzov boli potom „zaujímavé“, vinili organizátorov, akože nezvládnuté značenie trate a tak – dokonca tie názory prevzali aj iní naši neprajníci, asi nejak protislovensky orientovaní. Väčšinou fasbukoví hrdinovia, samozrejme…
Nikoho z nich nejak nezaujímalo, že drvivá väčšina sa v pohode držala vytýčenej trasy …No a teraz (Dakar) ma teda teší aj to, že napriek častým ďalším zásahom od zeleného stola celkový víťaz u motorkárov je Toby Price, teda Austrálčan. 👍 😈
Ten náčelník tých GTX (či jak sa to volajú), teda Vilo musí mať dobrý vplyv na tých Klokáňov, anciáša jeho … 😈
17. januára 2016 o 6:50 #99157Bopsik
Účastník (Participant)Papi,
Ty už píšeš, náčelníkntých GTX… akoby si sa už nadobro dištancoval od nás…17. januára 2016 o 8:29 #99158apa
Účastník (Participant)Dobré ráno,
Bopsik však sa aj, čo si nečítal že má inú partiu motorkárov – myslím že ju nazýva skupina.
Čo už, veď sa môžme s ním stretávať a ísť na akcie aj tak nie? Teda ak bude aj on chceť.
17. januára 2016 o 8:31 #99159apa
Účastník (Participant)Oprava: chceť = chcieť
na tej modernej technike mi vypadlo „i“
17. januára 2016 o 9:33 #99160przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Však je hádam jasné, že som sa dištancoval.
Nechcem naďalej obmedzovať vašu slobodu.
Hlavne tých najslobodnejších … 😁 😁 😁17. januára 2016 o 10:46 #99161Bopsik
Účastník (Participant)Ale,
Aspoň so mnou sa kamarátiš, aj keď ja sa do skupiny GTX počítam?17. januára 2016 o 11:21 #99162Retro
Účastník (Participant)Čo furt máte s tými skupinami? To vám chýbaju všeliaké BSP, ROH, SZM, všekiakí führefovia a podobné pi….ny?
17. januára 2016 o 11:47 #99163bobolak
Účastník (Participant)Haha retro uhádol si na prvý šup,,to vieš nostalgia geriatrikof no….. 😁 🙂
17. januára 2016 o 11:55 #99164Retro
Účastník (Participant)Len aby to nebola nostalgia ale potreba:-) Ja sa občas nestačím čudovať… Individualita v prdeli, nech žije tlupa. Ale keď dakomu tak dobre…:-)
17. januára 2016 o 12:27 #99165przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Aj keď akcie GTX nemienim navštevovať, určite na rôznych akciách sa behom sezóny s viacerými z pôvodných 40+ stretnem.
Ako aj doteraz.
Bopsik, k tvojmu stolu prisadnem vždy s potešením, aj keby si sám Nočných vlkov pozval…Sú ale aj také stoly, kam sa pchať nebudem.
Mne nik nerozkazuje, nikto mi nič nemôže vyčítať, lebo nie som správcom žiadneho serveru a nie som náčelníkom žiadneho kmeňa. 😈
Ja som slobodný ovčan … 😈
17. januára 2016 o 12:49 #99166apa
Účastník (Participant)Retro tiež neviem čo s tými skupinami máme len som spomenul posledný papiho príspevok na strane 229 🙂 .
17. januára 2016 o 13:07 #99167przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Však ja som skupinový hráč od decccctva a ním aj ostanem.
Len si skupiny vyberám… 😈17. januára 2016 o 18:07 #99168majanko
Účastník (Participant)Héééélou,zdravím mladíkov srdcom, dušou a zhuntovaným telom….ááá ešte spomínam na Panskú ko.otinu…3 dni ma boleli nohy !
17. januára 2016 o 19:06 #99169przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 A ja som vám závidel a držal palce, mazochisti…
Dolnozemský horolezec ?
Dve poschodia a je koniec…17. januára 2016 o 19:21 #99170theo
Účastník (Participant)Papi, napriklad viem že sa ti pači skupina OMEGA, ale asi ťa tam nezoberu, maaarhy jenne… 😈 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji