Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 12,136 až 12,150 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    theo
    Účastník (Participant)

Majanko, nemaš to ďaleko, trenuj, aj viem že rad chodiš na 3beč, tak nabuduce nás povedieš.  👍  😁 a pozdravujeme horsku vodkyňu Evku.  😁  👍

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Theo:

– Omega nikdy nepatrila k mojim obľúbencom, v prvej dvacke nikdy nebola

– Moja  skupina nie je tajná, ako vaša, čo ste zo Soničkou založili na FB (2003) a aj náčelník bol upozornený „okoloidúcimi“, že sa tam veselo hlasuje o termínoch a mieste letného stretka. Nefasbúkoví vrátane náčelníka nevedeli o ničom, však nemali prístup – a takto diskriminovaní sa ani vyjadriť nemohli. Krása, nie?  😈
    Teda boli aj výhrady, ale  namiesto ospravedlnenia sa Sonička urobila urazený výstup aj so školením o moderných soc. sieťach – no a milí pán Theo bol ticho, jak kabel v burine…
    Dopadlo to tak, že ospravedlňovať som sa musel nakoniec ja… 😁  Skoro už aj Mlhošovi, kerý ma, ako miláčik FB-zoskupenia za  takejto podpory iniciatívne zaregistroval na FB bez môjho vedomia… Fakt krása…

Toľko z mojej strany o skupinách … 😈  😈  😈 
    Nepáči sa?
    No a čo? 😈

Kto chce, zaujímavé čítanie na mr, 40+, str. 323-326… 😈 

theo
    Účastník (Participant)

Kua papi, ty vyťahuješ veci ktore ani neboli poccstatne, ale to je tvoja dhoména, určite vieš aká bola v ten ďeň teplota a rosny bod a aj počet medveďov… 😁  👍

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Pre mňa to bolo podstatné, ale uviedol som to len, ako ilustáciu, lebo niektorí sa ozvali,  že som sa rozhodol unáhlene.
    Nie unáhlene, ten dátum 2003 je ale preklep, 2013 je správny… 😈 

Už ma neriešte a podobné nepodstatné veci si ponechajte pre lunapark … 😈 

theo
    Účastník (Participant)

Ved som ani neriesil ze 2003, sám sa riešiš.  😈  ale aj lavjú  🤐

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Neriešim sa sám, opravil som preklep, aby to bolo korektné.
    Korektné, to je neznámy pojem, čo?
    Doporučujem GOOGLE … 😈

Retro
    Účastník (Participant)

Papi poď riešiť radšej nejaké technicko konštrukčné veci a nerieš somárstva. Na to je na svete kopa povolanejších:-)

theo
    Účastník (Participant)

Ved som sa to snažil  naznačiť medzi riadkami a ostal so nepokchhopenný…

Retro
    Účastník (Participant)

Alebo… keď nie Omega, tak čo je medzi prvými piatimi?

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Retro, tak mi pomôž vyriešiť môj patent v praxi: Elektronické klapky pre dvojtakty.

Momentálne pre Piorally-špeciál. 😈

Klasické strieška majú nevýhodu, že meškajú a otvoria sa na plný prierez relatívne neskoro.
    Ja by som riadil okamžité plné otvorenie  klapky elektromagneticky, a to citlivým mikrosnímačom podtlaku.
    Zopnutie snímača aj 15-tisíckrát za minútu (= otáčky) by nebol problém, ale otvorenie a zavretie klapky by už asi bol – teda ako by som zatiaľ systém dokázal vyrobiť ja doma.

Viem, že pre motory F1 nie je problém vyrobiť trebárs vstrekovač s frekvenciou cca 15 tisíc za min (štvortakt, teda až do 30 tisíc otáčok, hehehe) – a turbo-motory točili krátkodobo aj skutočných cca 25 tisíc…

Lenže môj rozpočet je trochu skromnejší, celý klapko-systém pre jednovalec musím dať dokopy za 15,- evri, kua…  😈
    A musí to byť pritom lepšie, ako nejaké zastaralé rotačné šupátka a podobné retro-archaizmy 😈

Tak na toto mi naši nejaký gombík a potom mi to pošli späť. A netreba nič utajovať, nech sa ľudstvo baví, ta ne?

P.S. perpetuum mobile už mám, štyri kusy… 😁

Retro
    Účastník (Participant)

Použi šupatko a máš vystaráno:-)
    A kto je pred Omegou?:-)

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Hudba?
    Nemám poradie, resp. sa mení podľa nálady.
    Ale na čele sú obyčajne CCR, Santana, Zepelíni, Sabbath, Uriah H. Deep Purple, Queen, Simon-Garfunkel, Pink Floyd, Janis Joplin, blablabla……………..
    No a Fermáta, Blue effect, od maďarov trochu LGT… Omega ani náhodou, to už musím veľa piť, potom zahrám pri táboráku aj nejakú tú  petroleumlámpu… 😁 

Retro
    Účastník (Participant)

Samozrejme schvaľujem!

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  No a keď už táborák:

Keď sme boli ešte velikánski a neskrotní hipáci, točil sa furt dookola jednohitový kráľ Scott McKenzie.
    Viem, že som romantik, ale to je fakt melódia, jak hovado 👍  😈 

apa
    Účastník (Participant)

Dobré ráno,
    papi
    to je pamäť že 2013 strana 323 veď tam sa ani preklikať nedá keď tak za 1h20 kua  🙂 😁

Navrhnem AWIA-ovi aby nad diskusiu doplnil funkciu   <goutú page ….>

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 12,136 až 12,150 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri