Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 12,166 až 12,180 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    Kabir
    Účastník (Participant)

Akurát majú, viac kíl, menej, teda iba trocha vlasov,pravdupovediac skoro žiadne, alebo len sivé, iba je som furt ryšavý, škaredý  a hnusný, ale to sa dá vydržať

Kabir
    Účastník (Participant)

Cip**u, som kukal na motokrivde príspevok,  a uvedomill som si, že o rok sa možno dožijem 50,ha, ha

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Kabir  jasné, že tých ľudí poznám osobne. Keď robili motokáry to som s nimi ešte nechodil, ale potom sme spoločne robili autokros a teraz preteky do vrchu, odhadom asi nejakých 20 rokov som tomu venoval skoro všetok svoj voľný čas.  Na fotkách sú Mirko Šutláík sním som robil autokros a teraz kopce, Peťo Saban obaja zo Sečoviec a je tam Peťo Kočiš z Prešova, toho osobne nepoznám.

VANUCCI
    Účastník (Participant)

papi  nejako nestíham, ale nezabudol som na to, že sem ešte nahodím svoju zbierku foto z tých rokov v autokrose a sú tam aj zábery technického rázu, čiže budeš mať podľa čoho trubky “ ohýbať “  😎 

Retro
    Účastník (Participant)

Ten Kočiš z PO je ten čo sa zaoberá veteránmi? Je tam podoba.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Dnes cca o 14:45 tu dole začalo snežiť.

Okolo  tretej už riadne husto, mínus dva, cesty biele.

A z ničoho nič okolo 15:20 prefrčal pred domom veľký cruiser, s krásnym hlbokým bublavým zvukom.
    Až tak som neveril ušiam, že kým som sa otočil k oknu, ani som nevedel identifickať, čo to bolo za motorku, pravdepodobne to bol ale nejaký Maďar.

Jedno je isté, šialenci ešte nevymreli. 😁  👍

VANUCCI
    Účastník (Participant)

papi  pamätáš si na film Gumbal rallye  /tajné preteky/ z roku 1976 aj tam bol blázon maďar čo tie preteky išiel na motorke na prieč Amerikou. super fílm, zhodou okoností som si ho včera stiahol a chcem si ho pozrieť, lebo som to roky nevidel….
    Proste maďarom počasie nevadí, chce jazdiť, tak jazdí, asi sú tvrdší jazdci, ale teraz by som už nešiel ani za nič, nemám chuť položiť ústa na asfalt repektíve na sneh 😟  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😁 VANU, čítam ťa na motorájde a neviem ťa vylúštiť.
    Kto ti napr. bude vadiť v Oraviciach, u LOJZA ti už vadiť nebude? 😈 

Včera som pokecal trochu s Vilom, vravím mu, že ja už som nadobro vypadol z akcií GTX. On, že nech sa neserem, budem zvlášť pozvaný.
    Lenže ja už teraz viem, že sa nebudem vedieť zbaliť, kua.

Bo nemám príručku… 😁 😁 😁

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Papi mám pocit, že si niečo zle prečítal, alebo zle pochopil ja som len písal, že GTX Oravice je klasické GTX stretnutie a u Lojza je tzv. čunder u Lojza, zrejme si niečo zle pochopil, písal som tam že mi niekto vadí? Neviem o čom píšeš????????

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

VANU, ja som to práveže nijak nepochopil, tak som myslel, že niekto ti vadí. 😈 

Mne je napr. jedno, ako sa akcia volá, zraz, čunder, stretko, či len obyčajný výjazd.
    Akcií je habadej, v sezóne každý víkend aspoň štyri-päť.
    Výber u mňa ani takneovplyvňuje program, skôr ľudia, ktorých stretnem.

😈  Tento rok určite zaradím znova také, kam som chodiť prestal, a hlavne také, čo už dlhé roky odkladám.
    Veľa-veľa 40+, ale minimum GTX, aby sa každému ľahšie balilo
    (aj mne …  😁 ).

Básnik tým ale nič nechcel povedať, to len tak.
    Nuda, no. 😈

Hruso25
    Účastník (Participant)

https://www.youtube.com/watch?v=KldilqtV5g0
    VANUCCI, už ked spomínaš  staré filmy, (na takom Big Bus) fičala moja malá  mladosť.
    Autobus na atomový pohon aj s bazénom.  😁

Retro
    Účastník (Participant)

Veľký autobus. Na tú chu……u som už aj zabudol. Úžasná blbosť:-)

Retro
    Účastník (Participant)

Dnes som zistil meno španielskeho krimi filmu ktorý sa odohráva počas endurance pretekov. Dávali to niekedy v 70.rokoch v TV a odvtedy som o ňom nepočul. 
    A tu ho máme. Škoda že v len v pôvodnom znení. Ale nejak mi to nevadí.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Ja by som rád natrafil na film, kde sa niektorí ľudia (myslím, hlavne v noci) menili na potkanov. 😁 

Teda, vlastne opačne: boli to potkani, a keď sa im zachcelo, zmenili sa na ľudí. V podobe, akú si si práve vybrali…
    Boli tam dosť hlúpe scény, napr. že bozkávaš-objímaš babu, a ona ti odrazu taká chlpatá samica s potkaním xichtom, no paráda…

Videl som to ako študent v Bratislave, pravdepodobne okolo 1975-76.
    Akože  mega-volovina, ale boli sme na tom filme dobrá veľká  partia, tak sme ešte mesiace potom riešili v škole pedagógov, ale aj na ulici ľudí, v reštike personál a tak – teda že ktorý z nich je potkan… 😁 

Dej sa motal okolo toho, že nejaký vedec-profák vymyslel tekutinu, ktorú keď si v nejakom priestore rozlial, potkaní ľudia sa začali triasť, agónia, chĺpy im odrazu začali rásť, no BRRRRRR…. 😁 
    Samozrejme potkani začali proti vedcovi krutý boj, ten však mal peknú dcéru, tá mala frajera – oni  starého furt zachraňovali, aby vyrobil dosť „elixíru“ – ale napríklad  odrazu mal dcéry dve, navlas rovnaké, ale jedna z nich bola samozrejme potkania samica… No, fasa…

Tak tento film mi nájdite, veľmi rád by som to pozrel, pomohol by mi orientovať sa v motorkárskej pospolitosti …  😁 😁 😁

Neviem názov a len tuším veľmi hmlisto, že mohol byť trebárs aj poľský…

VANUCCI
    Účastník (Participant)

papikam   baratom, ťažko hľadať podľa toho, že si čosi pamätáš z deja filmu, keď nevieš niečo z názvu a podobne, ale ak by si chcel dám ti linku na gumbal raalye 😎 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 12,166 až 12,180 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri