Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 12,196 až 12,210 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    Retro
    Účastník (Participant)

So vstrekovaním by si nemal mať problém. Pri karburátoroch ostáva len veriť že ich nezalepilo. Pokiaľ áno, máš postarané o príjemnú zábavu pri rozborke a zborke:-)

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Len žiadna panika, keď už tam ostala 95-ka,  bolo by vhodné to vycucať úplne, doliať nejakú stovku a po nabití akumulátoru naštartovať a pojazdiť trochu, alebo teda aspoň nechať riadne zohriať.
    OttoMydlo, stačí, kým ti nezapne ventilátor. Lebo ja viem, že 1300-vky majú vodné chladenie, a nie vzduchom, ako sa uvádza v tej STYX-propagande…  😁
    Teda až tak dramatické to nie je, výraznejšie poškodenie sa prejavuje až rokmi, fakt je ale, že palivá sa kruvia stále viac, tak je čas začať tomu prezimovaniu venovať trochu pozornosť.
    Alebo jazdiť celú zimu, ja šecky staré bendddzzine lejem do šarkana, ten si len tak mlaská. 😁
    Ale fakt je, že kde to len trochu presakuje, sú také hnedé fľaky, aké tam nikdy neboli, mám ich  aj na traktore s 638-motorom… Ten zožere aj päťročný benál… 😈 

A keď už, dnes už Velfobin nie je jediným zázračným prostriedkom, moderná doba ponúka kadejaké riešenia. Nejde o žiadne zázračné gebuziny, ale o bežné  čistiace prísady, nejaký piesok síce nerozriedia, ale usadeniny zväčša  ano, a aj trochu vody zvládnu vstrebať – a šecko ide von potom cez výfuck.
    Nejde mi vložiť link, tak dám screen.copy, naťukaj si to do gúgla a naskočí ti napríklad toto, narychlo som to vylovil. Ja mám zas od Krampusa už pár rokov nejaký nemecký zázrak, neviem, či pomohol, ale rozhodne neuškodil.

Retro
    Účastník (Participant)

Ja som skúšal LiquiMolly a nula bodov. Takže s inými značkami ma už nebavilo experimentovať. Jediná možnosť vyprázniť plavákové komory karburátorov pred odstavením.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Retro, ty len strašíš… 😁 

Ahojko dal jeden link na RJS, tam stojí, že pred týmto

zachráni toto:
    (lEDA, AK BY NIE …  😁 

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Niečo zaujímavé pre Geriatrický turistický klub 😎 

http://www.goat.cz/index.php?path=VysokeTatry_Vrcholy_Vrcholy <

apa
    Účastník (Participant)

Janči 👍 

Takto je to lepšie:

TATRY

Aj baranie rohy tam majú

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Ešte že som nakukol:

Ahojko, vidím tam vzadu „plážovú“ Yamahu TW 200, je tvoja?
    Skoro som takú kúpil ale vyhral vtedy  Šarkánek.
    Chcel by som ju vyskúšať… 😈
    (Dobre, šak viem, gdo by nestel? 😁  )

ahojko
    Účastník (Participant)

Papi

to je mojho braska,.. v lete mozno daco vymyslime aby si ju opacil.. :-)..

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😁 👍  Fasa!
    Pripravím úplatok a nejaké drobné na kauciu.
    125 alebo 200?

Incheba 2002, vystrihol som to z videa (svojho, preto tá „kvalita“) – po oprave čerpadla na NÚSCH som chodil hodinu okolo tej motorky, ako malý chlapec. 
    (Viac by  mi  „doktor“ vtedy  nedovolil …  😈  )

ahojko
    Účastník (Participant)

Papi,
     je to 125-ka, ale nema drapaky ako vidis na foto ked nan kliknes..  ked si napisal 200 predtym, tak sa mi to nezdalo, ale kedze teraz si mi to nepriamo vysvetlil ze robili 2,…

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈   Dnes +12 °C, super výjazdík.

Geriatrici sa radujú, tak ja len, aby nezabudli na podstatu jari:

VANUCCI
    Účastník (Participant)

V takejto príprave na novú sezónu môžeš pokračovať a hlavne, nech sa ti tam stále nejakým nedopatrením dostane aj tá štvrtá foto 👍

ahojko
    Účastník (Participant)

Papi sa tusim dal na loteriu…. neviem ale kde predava tombolove listky?…
    .

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Ahojko, pre mňa to predávajú migranti, nevidíš? Ja len po nich pozametávam „výnosy“,  aby som mal na takú hovacckú motorku. 
    Dnes sme boli pozrieť, ako migranti premeriavali gabčíkovskú priehradu. Že kam umiestniť nálože a tak… 😈 
    Pre istotu v Komárne sa už všetci učia plávať… 😁

Kua, nestíham.
    Pred chvíľou to bola fotka z dnešného – ale takto už zo včerajšieho – výjazdu:

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Ukrajinský „Mejdán“ video, ktopré Ukraina zakazuje, prečo???????

https://www.youtube.com/watch?v=0qrlO_KI1UQ&feature=share

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 12,196 až 12,210 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri