40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
3. februára 2016 o 17:41 #99231
Retro
Účastník (Participant)So vstrekovaním by si nemal mať problém. Pri karburátoroch ostáva len veriť že ich nezalepilo. Pokiaľ áno, máš postarané o príjemnú zábavu pri rozborke a zborke:-)
3. februára 2016 o 18:07 #99232przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Len žiadna panika, keď už tam ostala 95-ka, bolo by vhodné to vycucať úplne, doliať nejakú stovku a po nabití akumulátoru naštartovať a pojazdiť trochu, alebo teda aspoň nechať riadne zohriať.
OttoMydlo, stačí, kým ti nezapne ventilátor. Lebo ja viem, že 1300-vky majú vodné chladenie, a nie vzduchom, ako sa uvádza v tej STYX-propagande… 😁
Teda až tak dramatické to nie je, výraznejšie poškodenie sa prejavuje až rokmi, fakt je ale, že palivá sa kruvia stále viac, tak je čas začať tomu prezimovaniu venovať trochu pozornosť.
Alebo jazdiť celú zimu, ja šecky staré bendddzzine lejem do šarkana, ten si len tak mlaská. 😁
Ale fakt je, že kde to len trochu presakuje, sú také hnedé fľaky, aké tam nikdy neboli, mám ich aj na traktore s 638-motorom… Ten zožere aj päťročný benál… 😈A keď už, dnes už Velfobin nie je jediným zázračným prostriedkom, moderná doba ponúka kadejaké riešenia. Nejde o žiadne zázračné gebuziny, ale o bežné čistiace prísady, nejaký piesok síce nerozriedia, ale usadeniny zväčša ano, a aj trochu vody zvládnu vstrebať – a šecko ide von potom cez výfuck.
Nejde mi vložiť link, tak dám screen.copy, naťukaj si to do gúgla a naskočí ti napríklad toto, narychlo som to vylovil. Ja mám zas od Krampusa už pár rokov nejaký nemecký zázrak, neviem, či pomohol, ale rozhodne neuškodil.
3. februára 2016 o 18:22 #99233Retro
Účastník (Participant)Ja som skúšal LiquiMolly a nula bodov. Takže s inými značkami ma už nebavilo experimentovať. Jediná možnosť vyprázniť plavákové komory karburátorov pred odstavením.
3. februára 2016 o 18:44 #99234przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Retro, ty len strašíš… 😁
Ahojko dal jeden link na RJS, tam stojí, že pred týmto

zachráni toto:
(lEDA, AK BY NIE … 😁
4. februára 2016 o 14:04 #99235VANUCCI
Účastník (Participant)Niečo zaujímavé pre Geriatrický turistický klub 😎
http://www.goat.cz/index.php?path=VysokeTatry_Vrcholy_Vrcholy <
4. februára 2016 o 18:05 #992365. februára 2016 o 9:21 #99237przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Ešte že som nakukol:
Ahojko, vidím tam vzadu „plážovú“ Yamahu TW 200, je tvoja?
Skoro som takú kúpil ale vyhral vtedy Šarkánek.
Chcel by som ju vyskúšať… 😈
(Dobre, šak viem, gdo by nestel? 😁 )5. februára 2016 o 12:16 #99238ahojko
Účastník (Participant)Papi
to je mojho braska,.. v lete mozno daco vymyslime aby si ju opacil.. :-)..5. februára 2016 o 12:57 #99239przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😁 👍 Fasa!
Pripravím úplatok a nejaké drobné na kauciu.
125 alebo 200?Incheba 2002, vystrihol som to z videa (svojho, preto tá „kvalita“) – po oprave čerpadla na NÚSCH som chodil hodinu okolo tej motorky, ako malý chlapec.
(Viac by mi „doktor“ vtedy nedovolil … 😈 )
5. februára 2016 o 15:49 #99240ahojko
Účastník (Participant)Papi,
je to 125-ka, ale nema drapaky ako vidis na foto ked nan kliknes.. ked si napisal 200 predtym, tak sa mi to nezdalo, ale kedze teraz si mi to nepriamo vysvetlil ze robili 2,…6. februára 2016 o 13:43 #99241przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Dnes +12 °C, super výjazdík.
Geriatrici sa radujú, tak ja len, aby nezabudli na podstatu jari:
7. februára 2016 o 9:58 #99242VANUCCI
Účastník (Participant)V takejto príprave na novú sezónu môžeš pokračovať a hlavne, nech sa ti tam stále nejakým nedopatrením dostane aj tá štvrtá foto 👍
7. februára 2016 o 17:01 #99243ahojko
Účastník (Participant)Papi sa tusim dal na loteriu…. neviem ale kde predava tombolove listky?…
.
7. februára 2016 o 23:10 #99244przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Ahojko, pre mňa to predávajú migranti, nevidíš? Ja len po nich pozametávam „výnosy“, aby som mal na takú hovacckú motorku.
Dnes sme boli pozrieť, ako migranti premeriavali gabčíkovskú priehradu. Že kam umiestniť nálože a tak… 😈
Pre istotu v Komárne sa už všetci učia plávať… 😁Kua, nestíham.
Pred chvíľou to bola fotka z dnešného – ale takto už zo včerajšieho – výjazdu:
8. februára 2016 o 12:38 #99245VANUCCI
Účastník (Participant)Ukrajinský „Mejdán“ video, ktopré Ukraina zakazuje, prečo???????
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji