40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
8. apríla 2016 o 12:34 #99531
Retro
Účastník (Participant)Hogu svet už v prdeli je. Presnejšie řečeno pár cm od prdele…:-)
8. apríla 2016 o 12:45 #99532VANUCCI
Účastník (Participant)A je rozhodnuté kvalifikácie na VC F1 už majú byť s tarom štýle, konečne zdravý rozum vyhral 😎
8. apríla 2016 o 13:03 #99533VANUCCI
Účastník (Participant)Včera sme dali 233km. Zopakoval som si jazdu z minulej soboty,len troška iná cesta, ale bol to Bardejov a Svidník. Lebo v Bardejove som v sobotu nestihol obchod a vo Svidníku som chcel nafotiť detaily bojovej techniky, ktoré potrebujem k modelárine.
8. apríla 2016 o 14:49 #99534przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Čo nevidieť, Rotax-sajda bude hotová.
Predvedie sa na Piorelly.
Maguma zatiaľ nemá čas, ale Bobo už usilovne trénuje: 😁
9. apríla 2016 o 19:31 #99535przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 V Maďarsku už „zarábajú“ stovky kamier na cestách.
Nakoľko sa sleduje aj použite pásov, okamžite sa objavili na trhu tričká pre sklerotikov… 😁 👍
9. apríla 2016 o 21:14 #99536ahojko
Účastník (Participant)To tricko vlavo je pre pasaziera?
Ci pre vodicov s volantom na pravej strane? Hehe..
Moze tam majitel auta doatat pokutu aj za plnoleteho pasaziera? 😈9. apríla 2016 o 22:34 #99537Bielyorol
Účastník (Participant)Papi, takéto podobné tričká vymysleli v Taliansku pred asi 20 rokmi, kamarát ich vtedy dovážal na Slovensko, aj mal docela slušný odber. 🙂
10. apríla 2016 o 6:09 #99538przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Šag je to len recesia, inak vymyslel to nejaký Napoleon… 😁
10. apríla 2016 o 7:12 #99539WIKINO
Účastník (Participant)Vanucci
To teda podľa foto sa chystáš na vojnu. Kde presne je toľko bojovej techniky ? Mne by stačilo iba to lietadlo. Možno ešte kanónik malej ráže. Keď prídem na Kapore určite tam pôjdem. 🙂
Včera som chcel ísť do Žiaru , ale počasie neprialo. 😠10. apríla 2016 o 7:58 #99540VANUCCI
Účastník (Participant)WIKINO toto je vo Svidníku, je tam toho viacej, údolie smrti, Dukla …. bol som si to nafotiť kvôli modelom aby som poznal detaily na skutočnej technike
Inak keď si to chceš pozrieť detailne tak tu
http://vanucci.rajce.idnes.cz/Technika_Svidnik/Keď si to počas Kaportour chceš pozriež naživo, som Ti k dispozícii prejsť to s Tebou 😎
10. apríla 2016 o 8:52 #99541przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Vanucci, super fotky, pravé modelárske. 👍 🙂
10. apríla 2016 o 10:26 #99542VANUCCI
Účastník (Participant)papi vrátil som sa po rokoch k modelárine a nechcem ju už robiť iba tak „sucho“ ako kedysi, že natretie jednou farbou, nejaká nálepka a hotovo.
Tak aj stavebnice, ktoré kúpim vylepšujem a dopĺňam o nejaké detaily. Striekam to kvalitnejšími farbami a skúšam robiť už aj opotrebenie, patinu, zablatenie atď. No a celkový dojem úplne iný, je to oveľa viac podobné skutočnosti.
Len ešte mi nedošli všetky objednané farby a chémia.
Na ukážku tank KV-1S nasteikaný základnou farbou, potom m,odulovacími farbymi ruskej zelenej, potom je tam nanesený filter a wash.
Na to prídu ďalšie vrstvy, ale čakám na objednávku.10. apríla 2016 o 11:29 #99543Retro
Účastník (Participant)Ten Hakel vo svidníku podľa mňa nie je originál, ale čsl. OT-810. Na vojne sme ho mali a aj som sa na tom párkrát zviezol.
10. apríla 2016 o 17:21 #99544przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)19:20 SEČ. Práve štartuje Moto2, Austin, Texas.
O 21:00 štartujú veľkí chlapci, teda MotoGP
Link, ako minule, len treba naťukať (vymeniť) na konci Austin… 😉
Alebo teda v telke Nova Sport 1
10. apríla 2016 o 19:23 #99545Bopsik
Účastník (Participant)Vanucci,
nechtiac si mi pripomenul, že takýto model tanku som kedysi skladal. Otec (asi) mi to kúpil, bolo to všetko vylisované na jednom, či dvoch výliskoch, odlamovalo sa to, lepilo priloženým lepidlom (acetónovým). Bola k tomu pribalená aj fľaška s farbou a nálepky. A pásy boli funkčné, strieborné z takého mäkkého plastu.Tiež som zlepoval nejaké lietadlo, isto to nebol aerobus, ale nejaké IL alebo TU.
Ale bol som vtedy chlapec, bolo to na takej detskej, amatérskej úrovni. (Teraz by ma to už nebavilo)
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji