Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 12,616 až 12,630 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    Retro
    Účastník (Participant)

Jedno zaujímavé čítanie od môjho kamaráta Jarka Brzobohaného z Brna, ktroré súvisí aj s člnami aj s Konigom: 

http://www.moto-cup.sk/vintage/zdenek-kysely-o-motocykli-jakenta/

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Zajtra pondelok, znova do roboty.

Kto sa chce dobre vyspať, o pár minút štartuje F1 Kanada … 😈

VANUCCI
    Účastník (Participant)

papi    tak toto už nebolo napodriemkávanie, juž bolo načo pozerať, Hamakovi už sťahuje tú jeho čiernu prdel, aby mu do nej nepichol predné krídlo Seb Vetelovič 😁  už sa červené koníky preberajú k životu 👍

malylapaj
    Účastník (Participant)

Mám 1 otázku, v akom stave je 511ka cesta medzi Skýcovom a Veľkými Uhercami?

WIKINO
    Účastník (Participant)

Cesta je v zlom stave. Vlani som tade išiel, ale len na dvojke. Prejsť sa dá , ale opatrne. Neviem aká je teraz po zime.

Goldy
    Účastník (Participant)

Išiel som tadiaľ cca pred tromi týždňami a nadával som ako pohan. 😟 Ako píše Wikino, prejsť sa dá, ale…. Po zime je to ešte horšie. Všetko si poriadne pouťahuj a smelo do toho. 😈 Cez Uherce opravovoli cestu, ale už to bude hotové, ale iba v dedine. V Uherciach kontrola, a ďalšia fáza uťahovania roztrasených skrutiek, pre HD cesta uzavretá 😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Lapaj, traktory v Diviakoch (nad Nitrocou) už boli predsa minulý týždeň … 😁

A vôbec, nemal si ty byť už od 11teho v Chrobácku?  😶

malylapaj
    Účastník (Participant)

WIKINO, Goldy ďakujem, takže nič nové všetko postarom. papi 11ho júla štartujeme

theo
    Účastník (Participant)

papi ma mesačny posun, ale šak nikdy netvrdil že je dokonaly.  👍  😈  😁

ahojko
    Účastník (Participant)

Theo,
    Este dobre ze ten „mesacny poun“ nema mlada Gizka….
    To by bol iny „zazrak“ ci problem….. LOL!!

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Theo, a to už prečo by som mal tvrdiť, že som dokonalý?

Šak to je vidieť, nie?

Kua, budem musieť zgenerálkovať ten invalidný vozík. Nedovolia mi z toho spraviť tekvico-fúrik, ani brat, ani dcéra, ani kamoš, ani Gizka, dokonca ani mama.
    Šeci sa chcú voziť.
    Ale veď by sa mohli aj, ako tekvice, ta ne? 😁 

Dofrasa, už ami neviem, kto tu tomu velí … 😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😎  Keby, tak práve som sa dozvedel, že zajtra okolo jednej poobede sa budem napchávať údeným pstruhom na Kulháni. 😈  😉 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Tak Kulháň dnes:
    Super počasie, ryby chutné, čerstvé, areál pekne upravený-pokosený, ruiny búdy, skládka haraburdia aj voz Horal zo stredu placu zmizli…
    😈 👍  Pomali tam môžeme začať voziť zahraničných hostí  😉 

apa
    Účastník (Participant)

Aha, Hemingwej klopič na štvorkolke.

Vlastne nie počkať, Werich?

🙂 😛  😁 

Škoda že som včera nečítal, mohol som aj ja na Kulhany ale nevedel som že idete a samemu sa mi nechcelo.

Dnes poobede som sa vo Vlčanoch pri odbočke na kompu stretol s 2 motorkami, chlap + žena na takých istých moto ako majú Józsi + Moncsi, neboli to oni? Mňa spoznať nemohli šiel som in kogni tó na LEAD-e 😁 .

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Apa, určite to neboli oni, lebo dnes sme ich večer prepadli, v garáži Ninja, dva Fazery 800, ČZ 250 (motocross) – a neboli nakopnuté týždeň…
    Jožo maká na altánku, ale nestíha.
    Už sme aj vybrali z mrazáku hovadziu nožinu, ale asi sa pokazí, lebo ešte ani nevybetónoval základy a nie je hotové ani ohnisko.
    Ulievák to je, aj minulý víkend premárnili v Hungárii na HD-feste (Alsóörs) 😈

Ešte jedna fotka z Kulháňa, prichytili sme jedného Hrocha, ako sa dal na pstruhy z našich potokov.
    Ja, že  či nie je to ten náš hrubokožec, čo nám bere aj lososové kredity ?  😁 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 12,616 až 12,630 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri