40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
4. júla 2016 o 10:57 #99711
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Zatiaľ to vyzerá po m ultilatrinárnych jednaniac
4. júla 2016 o 11:03 #99712przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Ušlo mi to, kua…
Tak znova:
Zatiaľ to vyzerá po multilatrinálnych jednaniach takto:Odjazd o 09:00 z bývalej colnice z KN, zatiaľ 5-6 moto, tempo pohodové tralala.
5. júla 2016 o 6:17 #99713przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Ideálne motorkovo-plážové.
Nech vás nevystraší nejaký ranný obláčik.
5. júla 2016 o 18:13 #99714przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 😛 Je to tu akési One man show, ale 6 moto, boli sme, a to je hlavné… 😁
5. júla 2016 o 20:56 #99715Mlhos
Divák (Spectator)Len som bol zvedavy 😇 ale Theo vravi ze boli vsetci 😁 mal by si ist dat vymenit bryle
5. júla 2016 o 21:08 #99716Mlhos
Divák (Spectator)Bopsik ja a geriatria po vyhrazkach a vyjadreniach niektorich ludi dospela asi do takehoto stadia a tym pre mna skoncila
5. júla 2016 o 21:08 #99717Mlhos
Divák (Spectator)Bopsik ja a geriatria po vyhrazkach a vyjadreniach niektorich ludi dospela asi do takehoto stadia a tym pre mna skoncila
6. júla 2016 o 5:37 #99718maguma
Účastník (Participant)V dňoch 8. až 10 júla 2016 sa koná tradičný čunder na Psiaroch spojený so splavovaním Hrona na svojstojnej plti GTX od Tekovskej Breznice po Psiare. Program je asi takýto, príchod na Psiare v piatok popoludní, dokončenie stavby plte, pečenie krkovičky a ďalších ňamók atď, atď. V sobotu po raňajkách nasleduje naloženie a transport plte a posádky na miesto štartu, po príchode plte sa znova naloží a s novou posádkou sa ide na ďalšiu plavbu, to sa opakuje až do večerných hodín a možno urobíme aj jeden nočný splav. Medzitým sa budú robiť rôzne ňamóky, samozrejmosťou bude návšteva miestnej krčmy a prychystaná je aj návšteva kláštora v Hronskom Beňadiku s prednáškou priamo od nášej velebnosti Jožka Gajdoša, tí ktorí to už absolvovali vedia, že to stojí za to. Ďalší program činnosti sa urobí na mieste, večer pri ohni bude aj gitara…………….
6. júla 2016 o 5:39 #99719maguma
Účastník (Participant)Mlhoš, ešte vysvetlenie pre teba, znovu tam budú všetci a nemusíš si ani meniť brýle, budú tam všetci tí, čo tam chcú prísť 🙂
6. júla 2016 o 7:46 #99720VANUCCI
Účastník (Participant)Zopár foto z krásnej akcie včera v Nitre
6. júla 2016 o 17:17 #99721bobolak
Účastník (Participant)NOW nemáš pravdu 😟 ,pirates má pravdu nebudú tam šecci!!! 😟 kua ja poznám minimalne dvoch čo chcú,ale nevydalo, tak tam nembudú a budú chýbať ,čo už, nie každému to vydá no.. 😠
6. júla 2016 o 17:39 #99722malylapaj
Účastník (Participant)papi s tým vanmenšou si to posrau, mal si tam dať tie 3 víli čo nám ležali pri nohách 😉
6. júla 2016 o 18:13 #99723przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Lapajesku, tým vanmenšou som myslel seba, lebo tu už prispievam viacmenej len ja. 😈
A tri víly sú tam, len nerozbalené a v malom.
Na gerjátrikov musím s citom, malé ♦♦♦, nie na celý ekrán 😁6. júla 2016 o 18:53 #99724malylapaj
Účastník (Participant)Jaj, tak potom. Sorry zmiatla ma ta titulka 😉
8. júla 2016 o 18:40 #99725przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Chlapci a dievčatá, nebuďte blbci! 😁 😁 😁
Na kerú puču dávate takéto fotky kľúčov do inzerátov? Veď za dve hodiny mám podľa tej fotky hoci aj päťdesiat rovnakých kľúčov.
Kua, túto motorku neukradne len ten, kto ju nechce… 😁Kúpil by som len vtedy, ak majiteľ hradí náklady kompletnej výmenu spínacej skrinky…

-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji