40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
20. marca 2018 o 11:55 #100131
apa
Účastník (Participant)Včera som ako papiavatar videl prilbu, dnes motorku.
20. marca 2018 o 18:31 #100132apa
Účastník (Participant)…nie som na Fasbuku…
papi – počul som, že pirates vie takéto veci riešiť 🙂 😛 😁
(ale možno sa mýlim a bola to Nikolka)
20. marca 2018 o 19:08 #100133przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Daj mi s ním už pokoj.
Ja sa nesťažujem, že na Fasbuku nie som, ja sa tým chválim.
Čo by som tam medzi Piratesmi robil? 😁21. marca 2018 o 6:37 #100134apa
Účastník (Participant)😈 papi, šak len podebjávam a ty to vieš. Aj mlhoš to vie.
A keby ste aj nevedeli, máte v 3,14či, aký je môj názor. 😁21. marca 2018 o 8:57 #100135przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Problém je v tom, že zo strany určitých jedincov vždy hrozí nejaká nevyžadovaná „pomoc“.
Špecifická kategória stráááášne tipných ľudí ma núti k opatrnosti a inštinktívne sa snažím ich obísť čo najväčším oblúkom, ani ich nespomínať. 😈21. marca 2018 o 9:42 #100136bacaono
Účastník (Participant)apa ná šak ale tu neni karavána aby ťa mala f 3.14… 😁
…..zato keby si sa sťev zúčasniť politického školení mušstva, po starom PŠM, stačí kuknúť na GoreTeXové fórum. Hlavný politruk tam školí f každom príspevku. 😶 😈21. marca 2018 o 11:48 #100137apa
Účastník (Participant)Už sa teším na opekačku v Jelke. Natiahnem kľúčik na skútriku a dofrčím.
Len kedy. Dnes ráno bolo -5,5°C.
21. marca 2018 o 12:47 #100138przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Do Jelky sme chodili pravideľne dlhé roky, dokonca ešte cez gympel, ako vodáci, potom aj na motorkách, opekať. Dokonca trochu vyššie, na druhom konci dediny sa robili motozrazy (2005 až 2007?), kde sme sa tiež párkrát vyskytli.
Vždy vládla super relaxačno-priateľská atmosféra aj medzi cudzími ľudmi, myslím, že aj pre kmeň som túto lokalitu ponúkol práve ja kvôli jeho výhodnej polohe v rámci lokálneho bermudského trojuholníka Štúrovo-Bratislava-Topoľčany.
V podobnom duchu chcem absolvovať Jelku aj v tomto roku.
Síce trochu v pozmenenej zostave, ako pes, sa podriadim urodzenej karaváne.
Teda budem to koordinovať tak, aby sme sa tam nestretli… 😁 😁 😁21. marca 2018 o 13:47 #100139apa
Účastník (Participant)Malo by to byť niektorý najbližší víkend, keď bude dobré počasie.Najväčšia pravdepodobnosť úspešného vyhnutia bude vtedy keď bude počasie hnusné.
21. marca 2018 o 14:22 #100140przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Prajem Vám z celého srdca veľmi príjemné počasie. 😘
V bližšom opekacom okolí je milión miest, aj za celoročného nádherného počasia sa dá vyhnúť hocikomu. Naše obľúbené lokality sú hneď tu pri Dunaji napr. Leányvár, Csücsök, Bokroš, alebo aj nudapláž Harčáš ( 😁 ), aj Čičov. Trochu mimo napr. Virt, Kameničná, Komoča, Kolárovo, Bzovík, Máriacsalád, ale boli sme už aj na druhej strane, Csopak, Dömös, Réde, Mocsa, Szamárhegy (pri Ostrihome) a tak. Stará banda to tu vie…
Za jeden rok sa to všetko obehnúť ani nedá, to by sme furt len grilovali.
A niekedy už musíme konečne aj na pizzu, či nie? 😈A bacha, na špici Szigetcsúcs Krampus ten piesok motorkou asi moc nerozryje, bo to vyjde draho…
Síce, kto na to má… Ale do toho ma už nič. 😘21. marca 2018 o 14:58 #100141apa
Účastník (Participant)Veď už hádam bude to lepšie počasie. Tento rok som ešte okrem bicykla na ničom dvojkolesovom nešiel.
24. marca 2018 o 8:02 #100142przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😁 Ahojo, máš dosť hrachu? 😁
24. marca 2018 o 9:10 #100143bacaono
Účastník (Participant)Tu nepomóže uš žánný hroch.
Treba len znovu nasadiť vysadené tabletky a do začiatku ich účinku už len kazajka alebo molitanová miestnosť aby si neublížil. 😁 😈 😁24. marca 2018 o 11:24 #100144przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)No ano, keď sa o priateľskú atmosféru GTX sa začne starať hovnofil a narcis- intrigán (=karavána 😈 ), začína sa tá priateľská atmosféra prudko zkvalitňovať. 😁
Ale teraz o dôležitých veciach:
Dnes konečne slnko riadne vykuklo, motám sa ti v záhrade a odrazu vykukol z brlohu aj náš vlaňajší prírastok, jeho urodzenosť Erinaceus Europaeus de la Compostella: 😈
24. marca 2018 o 14:16 #100145ahojko
Účastník (Participant)Papi,
BacaonoPrispevok tam bol hlavne nato, aby sa trosku zamysleli ti jeho pritakavaci
a mlciaci citaci. Viem ze jemu uz niet pomoci a ja s nim nic nenarobim,
ale jadru (ak este vobec je) sem tam treba aj pripomenut nahlas, ze je to
len miestny saso co sa nevie na seba (jeho pismenka) pozriet triezvymi ocami.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji