40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
31. marca 2018 o 7:15 #100222
VANUCCI
Účastník (Participant)😎 Tak jak bolo zo začiatku veľké halo okolo piorally GTX, tak to išlo do zabudnutia
31. marca 2018 o 10:47 #100223ahojko
Účastník (Participant)Piorally,
ani sam neviem kde sa to zadrhlo?… Mne osobne sa zdal celkom dobry
zaujem, ale Magumovi sa mozno zdala odozva mala…??? Ale ktovie?
Nadej zomiera posledna, hadam by nezaskodilo ponuknut sa ako pomoc…
🤐
31. marca 2018 o 12:44 #100224VANUCCI
Účastník (Participant)Veď to nemuselo konkurovať, šesťdňovej, alebo Dakaru, stačilo to na úrovni stretnutia GTX, čím menej príprav tým je to nakoniec krajšie, pokiaľ to stretko, ktoré som tu spomínal uskutočním, tak bude práve takto robené, že úplne jednoducho, ale pritom bude všetko a každý sa o seba postará sám, čo bude kedy jesť, kam s kým pôjde, vyberie si kde a s kým bude spať a podobne.
31. marca 2018 o 12:57 #100225przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😁 Zistil som, že na GTX miznú hodnotné príspevky. 😁
31. marca 2018 o 13:11 #100226VANUCCI
Účastník (Participant)😎 Tam boli v poslednom čase stále hodnotnejšie a hodnotnejšie príspevky, samé skvosty, vratil som sa tam na chvíľku, lebo vraj sa to už zlepšuje, ale opak je pravdou, takže ako rýchlo som tam nazrel, tak rýchlo som odtiaľ zdrhol 😁
31. marca 2018 o 13:59 #100227ahojko
Účastník (Participant)Podla mna je to preto,
ze Yoffo si myli slobodu s moznostou byt hulvat na verejnosti.Adminom je dobrovolnik, ktory si o robenie policajneho cistica spiny
nekoledoval. Vobec by som sa necudoval keby to coskoro zabalil.
31. marca 2018 o 14:06 #100228bacaono
Účastník (Participant)VANNUCI ná čo uš nesťeš byť ňuňuci? 😈
papi, téš som si fšimóv že chýbajú voláké vysoko inteligentné demokraticko-psychiatricko-intrigánské výplody.
Som zvedavý jaká bude reakcia na taku bohapustú cenzúru „superhodnotných“ slobodne hlásaných príspevkov. 😁31. marca 2018 o 15:02 #100229ahojko
Účastník (Participant)Spinavy prispevok na GTX zruseny!
31. marca 2018 o 15:06 #100230ahojko
Účastník (Participant)Papi,
ci o tom si hovoril dnes o 14:57?
31. marca 2018 o 15:08 #100231ahojko
Účastník (Participant)Jaa spomaleny!!
teraz mi az docvaklo ze o com presne pisete..
31. marca 2018 o 18:12 #100232bobolak
Účastník (Participant)No pekne !!zasa som o niečo prišiel 😠 ipapi, čo také hodnotné zase ten Krivá Willa vygumoval?? 😶
To by sa malo zakazať,šak ako k tomu prídeme my, čo sme si zaplatili VIP lože a huja vieme?? 😟 To, aby som tu daval bacha, kedy ten,ako ho achojko pomenuval:“ policajneho cistica spiny“ GTX miznú hodnotné príspevky !!Sudruhovia takto to nepôjde už ďalej a uš seriem na to, píšem jak český žandár (ozaj Jirko, prečo sa tak vraví?) to by si mal vedieť ty, čo je vela je vela,po našom je to takto :Čo je veľa, toho je Moc !! A tu to už tiež zakapáva,ani pirates už sem nekce chodiť medzi lístie…………………. 😁 👍31. marca 2018 o 19:02 #100233bacaono
Účastník (Participant)Prehnal? …..Neprehnal? ……nebodaj celkom obyčajnã hanba? 🙂
Nakoniec sa s toho spraví hrdinská autocenzúra. 😶
Možno raz pochopí, ze neexistuje ničí funclub ale zato kvalitne vybudovaný fuckklub. 🤐Ale má to aspoň malé pozitívum. Číta sa to ztozumiteľne. 👍
31. marca 2018 o 19:37 #100234przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Bobo, to vieš, že to mám, šak mám zbierku aspoň 100 verejne pridaných perál od profesora etiky. Prebehol som posledné tri-štyri roky, samý nevyvrátiteľný printskrín, často kontinuálny, nevytrhnutý z kontextu.
Ale mám to len pre seba, aby som sa tam náhodou znova nevrátil.Tuná zasierať to nechcem a SS neposielam, lebo o veciach verejných len verejne alebo nijak.
Aby nik nebol nútený nejaké nevinné SS v sebaobrane uverejniť. 😁Podotýkam, že som sa tam pred skoro 4 mesiacmi v pohode a slušne rozlúčil, poprial som vám príjemné ďalšie stretnutia…
31. marca 2018 o 20:30 #100235VANUCCI
Účastník (Participant)😎 Kašlite už na to, tu je pohoda, klídek, tabáček, tak to nechajte tam, kde to je, nech sa to neprenesie sem
31. marca 2018 o 20:44 #100236ahojko
Účastník (Participant)Fon Cucci, 👍
suhlasim, a zaroven sa ospravedlnujem ze som sa nechal uniest Papiho
nevinnou otazkou, ze ci mam dost hrachu..Potom sa to rozbehlo…
Pridajte aj nieco o motorkach zdvihakoch a inom naradi radsej….
A aj prispevky o babach maju s motorkarmi vela spolocneho..
Aspon ja si myslim…
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji