Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 13,171 až 13,185 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    apa
    Účastník (Participant)

papi,

VANUCCI na mňa kašle – žiadny Varadrevo zraz sa nekoná, žeby skúter zraz? Všetci vedia že ty máš zrazy rád 🙂 😛 😈 😇 😁, tak príď na skutorke Tatranovej k mlynu do Jelky, veď tam sa už od januára chystáš. Akurát termín neviem kedy, aby si mohol s yoffom si pokecať, pár teplých slov prehodiť 😁 .

🤐

ahojko
    Účastník (Participant)

A co tak babetovy zraz?

😉

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Apa, som rád, že máš takú vtipnú náladu. Nech ti to vydrží večne. 👍  😁
    Zrazy ano, budú, ale objednávky na odznaky už neprijímam.

Dobrú chuť k obedu vám prajem. Som trochu sklamaný, fajnová fazuľová, k nej  langoše so smotanou, čakám ti na „vedľajší produkt“ a ňišt. Koleno údené sa v polievke nevarilo, vraj veľký piatok, či čo. Smola, no.

😈  Nakoľko ani objednávky na štrk už neprijímame, tak dám aspoň nejaké nové pivo, na zdravie:

Retro
    Účastník (Participant)

Papi chutilo to vikingské?
    Hobgoblina už si tu dával ale dám ho tu aj ja. Vylogal som ho na Parliament Square na Isle of Man počas Manx GP. V tej atmosfére vieš ako šmakoval?! V pozadí krčma s manským pivom O Kells.

VANUCCI
    Účastník (Participant)

apa  bratu ani nevieš ako si mi nahral. Nakoľko sa pohrávam s myšlienkou, že by som urobil jeden východniarsky zraz / mám už aj pekné miestečko vyhliadnuté /. No stále som nevedel, ako by som to nazval a mohlo by to byť niečo v zmysle GTX 40+ Varadero  😁
    No a ešte jeden chrobák v hlave je termín, kedy by to parte GTX pasovalo ???  😎

apa
    Účastník (Participant)

VANUCCI to by nás tam bolo ako maku. Možno dvaja 🙂  😁 

papi šak si mi ping nahral na moju citovú strunu tak som ti pongol na tvoju 😁

VANUCCI
    Účastník (Participant)

😁 apa  zasa si nempochopil, to uišlo len o nejaký, hoci aj smiešny názov stretka, ale bolo by to stretko našej GTX partie, chňapeš???  😎

VANUCCI
    Účastník (Participant)

😁 preklep  „tu išlo“  a keď už som pri tom, keď sa prihlásim, nemám možnosť napísať príspevok, musím najprv nahodiť nejakého smajla, ktorého potom vymažem a už sa písať dá, nejako mi to blbne ????   😶

ahojko
    Účastník (Participant)

Hmmm

mne to ide…

VANUCCI
    Účastník (Participant)

😎 ale veď to až tak nevadí, dá sa s tým žiť, akurát, že keď sa mi ho nechce mazať, tak sa tam na začiatku stále škerí, no a na konci už samozrejme je potrebný  😁

ahojko
    Účastník (Participant)

Velkonocny

Zajko/Vajko

https://www.youtube.com/watch?v=7mLb9zGPhuM

VANUCCI
    Účastník (Participant)

😎 Ahojko toto nieje zajko/vajko, ale zajčisko-vajčisko zvaný TURBOTRTO  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

VANUCCI
    Účastník (Participant)

A Budimír a Zelený dvor tohto roku nebudú?

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Organizátori Pionier-pretekov sa množia geometrickým radom.
    Toto je len jeden z kalendárov a pridal som len preto, lebo prvú akciu uvádza už budúci týždeň, teda aby ste si mohli svoje špeciály dovyladiť.

Ja som začal pripravovať svoj špeciál na PIORALLY GTX, ale ako sa veci vyvíjajú, hladám na nahromadené diely náhradné uplatnenie.  Z USD-vidle (neohnutej) vzniká práve excelentná stojanová vrtačka so zdvihom 200 mm. 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 13,171 až 13,185 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri