40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
2. apríla 2018 o 19:40 #100297
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 No, ja som to pustil tiež na dosť veselú nôtu, šak som bol presvedčený, že to je Mlhoš pod jedným z jeho milióna falošných nickov…
Myslím, že aj VANUCCI sa chytil… 😁
V každom prípade – ak ten cocodrill je nám neznámy človek, by sme ho mali trochu šetriť…2. apríla 2018 o 19:49 #100298VANUCCI
Účastník (Participant)😎 papi ty si ma chytll s chlapacami z Noťných vlkov, ale toto bola úbohohosť, čo by ju nehltolô ani hladný caportour 😟 nevoňalo mi to od začiatku čítania a smrdelo mi to tým debilom, bože prečo ja mám také šťastie na toho opičiaka 😁
2. apríla 2018 o 19:52 #100299VANUCCI
Účastník (Participant)😎 ale mám ho v riti, som tu na kľudnej stránke, tak pohoda,klídek a tabáček 😉
2. apríla 2018 o 19:57 #100300przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 VANUCCI, neser, tvrdím, že to NIE JE MLHOŠ !
Dáva interpunkčné znamienka, používa veľké aj malé písmená a normálne štylizuje vety, zrozumiteľne.
Mlhoš na to nemá, on dokruví aj citáty… 😈To, že technicky by mal výhrady k niektorým tvrdeniam tuná, je úplne normálne, debaty sú o tom. Veď ja sám viem vyvrátiť hociktorú svoju vetu, ak chcem, tak ho už nedráždime.
Ak to nebude Mlhoš, určite vie pridať niečo rozumné, prečo nie?
Cocodrill, tak neser, píš …2. apríla 2018 o 20:04 #100301ahojko
Účastník (Participant)Veru bacha na vlacha!
Mne uz raz Apa tvrdil ze to nie je Zahmlena Nikolka s Piratskym okom,
ale co ked je to eXeBaT??
2. apríla 2018 o 20:11 #100302przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)eXe to určite nebude, ale to je jedno, kto to je.
Nasrali sme ho, nebaví sa s nami. Sme v riti. 😁2. apríla 2018 o 20:18 #100303Bielyorol
Účastník (Participant)No, a je to v p…! Páchateľ zasa neznámy! 😟 😁
2. apríla 2018 o 20:28 #100304przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Ale veď uznajte, my sa tu poznáme všetci osobne a stretávame sa dlhé roky.
Ak sem zavíta Mlhoš, kerý patrí od prvého Tajova do koloritu geriatrie aj so svojim kokodrillom a roky si z neho robíme 3,14ču (ako aj on z nás), tak je to len úplne štandardné podebjávanie.
Ale ak niekoho cudzieho omylom hneď tak silne praštíme palicou, jasné, že ho prejde chuť sa s nami baviť. 🙂2. apríla 2018 o 20:34 #100305ahojko
Účastník (Participant)Inac, tento cocodrillov prispevok bol uz treti, nie druhy, neviem preco to server
nezaregistroval… Asi starne… Cocodrill ich pridal dva dni po jrho registracii
a tesne po svojich styridsiatych narodeninach, aspon to tak tvrdil… 😇
2. apríla 2018 o 21:10 #100306ahojko
Účastník (Participant)…Som tu zesratý z teho…
Pardoon, to bol vlastne uz jeho stvrty prispevok…
😶
2. apríla 2018 o 21:11 #100307ahojko
Účastník (Participant)Ano,
serverovi sa zaseklo pocitadlo….
🤐
2. apríla 2018 o 21:15 #100308przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Nepripočítáva to furt, ale asi len na konci dňa.
Šak aj ty tam máš viackrát dnes 469… 😁2. apríla 2018 o 22:43 #100309bobolak
Účastník (Participant)Klapecovia, lístie z motobicygeľa, preposielam vam oznam z motogtx kukajte: 👍 7.4.2018 od 11:00 JELKA 👍 Aby sťe sa nahodou tam nevyskytli a neschytali 3,14čung ako od kokodrilla hehe 😛
3. apríla 2018 o 0:52 #100310ahojko
Účastník (Participant)Zdeno,
To ty organizujes? Ze naznacujes ze dokonca aj Kokodril tam bude?
Cize vy dvaja „priatelia- bobolak a Mlhy“ a sHARk, co oznamil ze navrhuje Jelku?
Akosi mi to nesedi, lebo nik sa nahlas neprihlasil ze ide, bol to iba navrh, nie?
Tak preco zabrdas?? K comu je to tu dobree?? Ved na to mas GTX, nie?
Nezacni uz aj ty mat tu nocne klavesnicove „chvilky“,.. Please!!
Dakujem!!
Viem ze chces byt vtipny a srandovny, ale naozaj = na to je „lunapark“..
3. apríla 2018 o 3:30 #100311przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Bobo, vďaka za informáciu, ja som si to všimol už večer, ale žiaľ sa nemôžem zúčastniť, lebo som si zatiaľ nekúpil poriadnu motorku.
Ahojko, a ty nebuď agresívny, Bobo je v pohode, len nie je to majster slova.
A čítaj pozorne, tým, že napísal, že sme od kokodrilla schytali 3,14čung, nenaznačuje predsa, že kokodrill tam bude… Len to, že sme schytali od kokodrilla p**ung – čo je aj pravda, ale veď schytal aj kokodrill od VANUCCIho, ta ne? 😁A vôbec, mali by sme sa poďakovať za každú informáciu o akciách okolo nás, či už preto, že tam byť chceme, alebo aj preto, aby sme sa tam náhodou neobjavili a radšej to veľkým oblúkom obišli… 😈
Nemala by sa tu vytrácať skromnosť a aspoň minimálna slušnosť voči druhému, možno by sa ani cocodrill neodplašil.
Ono totiž Mlhoš tu je dávno pod samostatným pôvodným Mlhoš-nickom, tak ten cocodrill fakt nebude Mlhoš.VANUCCI, hocikto nás hocijak nasiera, to nikdy nemôže byť dôvod vnášať konfrontačnú atmosféru na stránky, kde sa chce v pohode baviť skupinka ľudí. Na to sú iné servery so špecifickým osadenstvom, my by sme sa mali snažiť otupiť ostrie aj príspevkov iných, inak vznikajú len zbytočné konflikty.
Pekné ráno vespolek, dneska by to fakt šlo.
Má byť +19 °C, mám dotankované šecky tri, čo mi ešte ostali.
Nie sú to síce poriadne, ale čo už? 😁 😁 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji