40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
4. apríla 2018 o 7:05 #100343
maco
Účastník (Participant)Ahojko, chcel som hlavne potvrdiť, že robíme spolu s Capkom 10. Na mašine som orientačne kontroloval podtlaky s domácim merákom. Funguje to, len je to málo citlivé.
A ešte mi povedz, ako si sa dostal k tej fotke? Ja už dva dni maturujem s Upnito a nedarí sa, stále píše, že súbory sú príliš veľké. 🙂4. apríla 2018 o 11:38 #100344ahojko
Účastník (Participant)Maco,
Upnito nepouzivam, ale podobne ulozisko fotiek, (postimage.org).
Predpokladam, ze si adresu obrazka vlozil spravne, ale nenapisal
si mieru (velkost) obrazka. Staci ked do prveho stvorceka natukas
490, a zafajknes „dodrzat proporcie“, ale zda sa ze to uz je zafajknute
automaticky….
4. apríla 2018 o 19:12 #100345przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Ahojko, tu nie je problém s veľkosťou fotky, aj keď automatické to nastavenie nie je. Maco mal problém pravdepodobne na „upnito“ či ký oný to je.
Tu, keď nedáš max. 490, bude fotka trčať na všetky strany, ak ho chceš vidieť celú, musíš ju otvoriť na novej karte alebo stiahnuť – alebo posúvať tuná a prezerať detaily.Vyskúšam, schválne nedám 490.
(Inak to je kamoš s GSXR 750, teraz má kilového Fazera.
Občas sme si vymenili motorky na výjazdoch. On nadával na moju Guzzinku, že to je strašná šunka, tak aj keď sa mi gixxéra páčila, aj ja som musel nejaké nadávky na ňu vymyslieť. Aby si hlapetz nemyslel, no né? 😁 )
4. apríla 2018 o 19:15 #100346przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)A tu je, keď naťukáš do „max. rozmeru“ 490.
Po stiahnutí (alebo ťuk na view image) sa tiež objaví v plnom rozmere:
4. apríla 2018 o 21:19 #100347ahojko
Účastník (Participant)Papi,
takze zjavne som zle tipoval.. maco to ma ulozene nie v „UPNITO“ ale v „ULOZTO“, obrazok ma adresu: https://uloz.to/!PDIWaSg3NouS/img-20180312-113936-jpg tu ked si das do prehliadaca, tak ti ukaze fotku ale aj s bocnymi reklamami atd… a ked tu adresu skusim vlozit do tunajsieho okienka „Vlozit/upravit obrazok“ nic sa nezjavi…pes bude zakopany tam, lebo adresa nie je „DirectLink“ asi. Ja som ten obrazok stiahol a ulozil do „postimage.org“ a tam som okopiroval tzv. „direct link“ a ked som ten vlozil sem, tak sa pekne ukazal obrazok ako vidite… Zial, ja tomu nerozumiem… :-)…
5. apríla 2018 o 8:37 #100348apa
Účastník (Participant)ahojko to vôbec nevadí, ani ja neviem kopec vecí. Napr. to ako funguje spaľovací motor ale vozím sa 🙂
5. apríla 2018 o 11:44 #100349ahojko
Účastník (Participant)Apa,
veru, je to hodne komplikovane,
benzinaky maju napr. sviečky čo nesvietia 😈
5. apríla 2018 o 12:52 #100350przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Preto majú spaľovací motor. Keď to spáliš, tak svieti. 😁
5. apríla 2018 o 14:04 #100351maco
Účastník (Participant)Čaute, na GSX som overoval podtlaky. Ten voľnobeh je maturita na každej GSX alebo len na nenastavenej ? Ináč predvčerom som na tom lietal aj na 95oktánoch a fasa.
Ešte jedna prosba o radu, keď kliknem na obrázok v mojom PC/vlastnosti a skopírujem adresu do kolonky LINK v tomto pokeci, malo by to prilepiť moje foto? Lebo cez Upnito to 3,14 čuje o nejakom kredite a kmínov nepodporujem. 🙂5. apríla 2018 o 14:16 #100352ahojko
Účastník (Participant)Maco,
ten obrazok musis z PC ulozit na nejaku verejnu webstranku (akoby skladisko) a ta ti potom umozni „Direct Link“, ktory vlozis sem do „Vlozit/Upravit obrazok“ . Ja (a aj Papi tusim), pouzivam „postimage.org“. Ale budu isto aj slovenske ci ceske take podobne stranky (nespoplatnene) ktore sa zivia reklamami co su na ich stranke… to je moj nazor….
Ten „Vlozit/Upravit Link“ som este nepouzil, ani neviem naco je….
5. apríla 2018 o 14:20 #100353ahojko
Účastník (Participant)Ja si veru na vyjazd este pockam, vnoci napadalo 10 cm snehu a teraz je -12*C…..
5. apríla 2018 o 16:21 #100354bobolak
Účastník (Participant)5. apríla 2018 o 16:40 #100355przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Bobo, neser, čo si mal z biológie? Šak to je nejaký votrelec. 😁
Šarkan vypadá precca takto:
5. apríla 2018 o 17:18 #100356VANUCCI
Účastník (Participant)😎 maco ja to dávam cez upnito, ale foto mám vždy vopred upravené, aby neboli veľké, ja si ich upravujem vo veľmi jednoduchom programe Picasa3, tam si ich po úprave pred uložením zmenším, doplním tam svoje logo Vanucci a šup, upožiť. Potom keď otvorím upnito, tak ich tam v pohode skopírujem, nechce to brať veľký formát, zmenšený v pohode, takto dávam aj foto modelov na MR.
5. apríla 2018 o 19:41 #100357przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Kutil-defilé
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji