40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
5. apríla 2018 o 21:25 #100358
ahojko
Účastník (Participant)Papi,
co by na take cudaaa povedali keby to niekto priniesol na STK… hehe…
6. apríla 2018 o 6:59 #100359maco
Účastník (Participant)Ahojko, si dobrý učiteľ- poznať Kanada 🙂 Už mi idú fotos, na skúšku pripínam foto GSX -skompletovaná po skušobnej jazde, ešte namastiť reťaz 🙂
6. apríla 2018 o 12:30 #100360ahojko
Účastník (Participant)Maco, 👍
co je ten valcek co vidno medzi vyfukom a zadnym blatnikom?
Nieco s tuhostou tlmica kyvky?
6. apríla 2018 o 17:32 #100361maco
Účastník (Participant)Ahojko áno, je to zásobník oleja so škrtiacim ventilom, len zatiaľ neviem, koľko tam má byť oleja a kade sa plní.
6. apríla 2018 o 18:12 #100362ahojko
Účastník (Participant)Maco,
a je to OEM (povodny original ) alebo aftermarket??
Napis znacku/cislo a pod. hadam vyzistime, mna to bavi…
6. apríla 2018 o 18:35 #100363przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Orol, kua, ja mám plány na všetky víkendy až do vianoc.
Aj na tento som mal, len som zrušil, keď si sa ozval, že asi cez víkend dostanem návštevu.
Víkend začína o pár hodín a ja stále neviem, na čom som.
Vlastne už viem. Nebudem doma. 😁6. apríla 2018 o 19:59 #100364bobolak
Účastník (Participant)Ipap Tak ti treba !!! 😶 „“stále neviem, na čom som“ 😁
6. apríla 2018 o 20:03 #100365bobolak
Účastník (Participant)Orol šak sa s velkymOtecom zastafte f Yelke 🙂 a potom si chotte, kde chcete…to nebol ťip. 😉
6. apríla 2018 o 20:03 #100366Bielyorol
Účastník (Participant)Papi, to čo sem napíšem, je len pohrávanie sa s myšlienkou ako takou. Ale keď ju idem zrealizovať na 100%, tak zavolám. 🙂 😁
Ale ospravedlňujem sa, nejak mi to nevyšlo, mám kopu práce, práve sme prijali nových zamestnancov, cez víkend im musím odovzdať autá a veci okolo toho. Ešte zmluvy pripraviť, tak asi tento víkend som zasa dojazdil. Ale raz príde ten čas, nemboj. 👍 🙂6. apríla 2018 o 21:27 #100367przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Len nechcem, aby to dopadlo, ako minule. Pamätáš? 😈
Že keď bude pekne, tak prídete.
Deň predtým ste to zrušili, že bude pršať, ale že ráno ešte upresníte.
Ja som zrušil u našich účasť na výjazde (to bola tá pietná akcia v Maďarsku), ráno poprchávalo a nik z vás nevolal, zato kamoš ano, či teda idem s nimi alebo nie.
Reku, neviem. Že prečo neviem? Lebo neviem. 😈
Prešla polhodinka, nahádzal som si nepremoky, a doklady do kufra, rýchle som sa obliekol a pálil za nimi.
A v Ostrihome ti čítam SMSku, čo bola odoslaná pred pol hodinou, že „papi, za polhodinku sme u teba“.
No fasa… 😁 😁 😁Tak som mal trochu obavy, že budem musieť sedieť celý krásny víkend doma a čakať, či sa niekto ozve. Nie najlepší program po zimnom absťáku… 😈
Mal som dohodnutú jednu návštevu u kamaráta, kerú som zrušil, ale podarilo sa mi teraz „odzrušiť, teda idem. Večer možno dám pár zaujímavých fotiek, ak sa mi šecko podarí.
😈 Bobo, a ty nepíš voloviny, že Yoffo do Jelky nejde , aby ma nestretol, všetci veľmi dobre vedia, že ja do Jelky nejdem, boli aj nejaké telefóny a aj sem som to napísal aspoň trikrát…
Alebo nový plán je urobiť zo mňa strašiaka? 😈
Pokojne choďte všade, ja sa akcií kmeňa už nebudem zúčastňovať. 😛6. apríla 2018 o 21:55 #100368bobolak
Účastník (Participant)Papi nie je žiadny nový plán, 😈 jeb na to,len som nevedel, že si sa rozhodol nechodiť na akcie gtx to ma teda trochu sere, 😶 ale čo už, keď si sa tak rozhodol,som myslel, že si len odišiel z portálu gtx 😟 ,tak potom teda prepáč,že som ťa podj**l,ale to len zo zotrvačnosti,lebo yoffo fakt nejde do jelky,lebo má dáku inú akciu a nie kvôli tebe,, 😁 kua šak to vieš aj ty 🙂 .no končím, lebo už píšem jako český žandár………………………no….
7. apríla 2018 o 7:12 #100369maco
Účastník (Participant)Ahojko, čoho značku mám napísať ? 🙂
7. apríla 2018 o 12:15 #100370ahojko
Účastník (Participant)Maco,
toho zasobnika na olej v tlmici… 🙂
7. apríla 2018 o 13:17 #100371przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Nevyšlo to. Nikde som dnes nebol a dnes už ani nejdem. 😈
7. apríla 2018 o 16:41 #100372VANUCCI
Účastník (Participant)😎 papi videl si kvalifikáciu ? Konečne sa čierny koník Ferrari prebúdza 👍 a čierna opica Mercedesu s párty módom smúti 😁 ani prilbu nedal dolu a stratil sa, kde je jeho fotenie sa pred tribúnou ? 😁 Mal pravdu Bernie Excclestone, že je to už nezábavné, že mercedes už dlho vyhráva, už aj scudéria sa na to nemohla dívať.
Kua, ale mám dnes krásny večer, vďaka chlapci zo Scudérie 👍 teším sa neskutočne.Zajtra idem pojazdiť do hungárie, otvoriť sezónu ale o 16.45 hod už budem prilepený pred telkou 🙂 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji