Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 13,576 až 13,590 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    ahojko
    Účastník (Participant)

Papi 👍 ,

s tym slepym si mi pripomenul vtip z detstva, ze:

…“Jednooky pozera z mosta na dole riekou plavajuce hovno.

Kolko hovien vidi?“…

😉

Bopsik
    Účastník (Participant)

Buď som blbý, alebo si stojím na khábli, ale tomu vtipu nerozumiem
    😟

ahojko
    Účastník (Participant)

Bopsik

lebo som ho nedokoncil, mysliac ze ho kazdy na SK pozna… 🙂 

Dve, leo v rieke plava jedno ktore vidi tym jednym

okom co ma, a tym slepym  „hovno“ vidi… 

Taky typicky detsky….

ahojko
    Účastník (Participant)

Papikam, sorry, zabudol som sa podakovat.

Takze vdakaaa!

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Bobo, v Orlom hniezde sa nedeje vôbec nič výnimočného, a že Býk nemal naše farby keď bol sám, to preto, lebo bol sám. Nikdy som vôbec nikomu nenakázal, že musia stoj čo stoj nosiť všade naše znaky, je to slobodná voľba každého jedinca. Ale keď sme spolu, tak sme ako pionieri, pekne rovnakí ako v rovnošatách.

Papi, môžme sa o tom porozprávať, žiadny problém. Pýtaj sa, ja odpoviem.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😇   Orol, pravdepodobne ťa nenútia motorku predávať nejaké príjemné problémy, tak pokecáme radšej raz osobne, aby si to tu nemusel verejne rozoberať.

Myslím, že keby si chcel, dôvody by si už napísal.

😈 Opravoval som čerpadlo a rozvod vody v záhrade, trvalo mi to kúsok aj po zotmení. Ale už fachčí všetko, ako má, len som celý doštípaný.

Keby niekto tvrdil, že tu na juhu sú komáre, neverte mu, je to prachobyčajná lož.
    Nie sú!
    Tu na juhu sú totiž MOSKYTY, kua! 😁

bobolak
    Účastník (Participant)

Orol šak ja len,tak,aby reč nestála, veď viem že, žalovať sa nemá,ale ohlásiť som musel…..Bopsik to preto, že si ten TIP nempochopil,lebo to,je TIP,ako od Lasicu..Bez toho satinskeho je trápny……

Bopsik
    Účastník (Participant)

Mne sa páči aj jednooký vtip, aj humor Lasicu bez Satinského.
    …aj ženy 😛

bobolak
    Účastník (Participant)

Bopso si si to u mňa posral,neviem či dokážeš s tým žiť,ale sám si si na vine!!!!! 😛

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😟  Momentálne 0:2, tak o hokeji zatiaľ radšej nič … 😈 

Ráno som sa motal v garáži, že čo by som nejaké rozumné vyviedol.
    Tak som skúsil povoliť nejakú tú skrutku na eSVéčku.
    Tak som sa pozabudol, že keď som utekal pozrieť motoGP, kua Marquez už liezol na plot zakývať svojmu fanklubu.
    Ale grupák Doviziozo-Pedrosa-Lorenzo som videl aspoň päťkrát zo záznamu.

Teda som začal s demontážou eSVéčka, komplet vypustená brzdová kvapalina, nové brýle aj s kormanom sadli perfektne, zvonček už funguje, brzdy nie sú nové, len vyprané v Perwolle…
     😈  Jedna foťka jemne chaotická:

Bopsik
    Účastník (Participant)

Papi,
    kormáň si dvihol, ale plexi nie. Teraz Ti bude ofukovať bradu, nedomyslel si to…
    😛

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Plexo bude raz nové, vyššie, turistické aj s deflektorom.
    Ale len keď pribudnú bubáky…

😁  A vôbec, nad 200 už nejazdím, takže to bude len cestné enduro, kapotáž je tam namiesto zobáku, aspoň to bude riadne svietiť oproti jednolampášovej nahatej verzie.
    Aspoň teda tak to bolo vymyslené … 😉

Retro
    Účastník (Participant)

A my sme dnes vytiahli niečo pre ľudí na očumovanie…

maco
    Účastník (Participant)

Papi pekné, o podobné riešenie sa pokúsil aj kutil, čo sa vŕtal v mojej gsx. Len škoda, že som z toho neurobil detailné foto, ale mám niekde zvyšky a odfotím to. Volant tam bol podobný na nádstavcoch, ale pod nástavcami bolo pricvaknuté z jednej starany lešenie budíkov a celý komplex narážal do prednej kapoty, tak ju maník dolámal, viac otvoril a zalaminátoval, čo však nedržalo a vialo to za jazdy ako na prvého mája. Keby to bolo urobené tak ako v Tvojom prípade, tiež tam ten volant nechám, lebo teraz mám jogurťácky posed  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Maco, ja to mám ľahké, SV má výhodu, že existuje aj verzia bez kapotáže s vyššímo rajdami, tak stačilo zohnať tie horné okuliare s držiakmi riadítok.
    Riadítok mám viacero, nie je isté, že tam budú tieto. Toto je zatiaľ len pokus, tieto sú ale dosť široké a vysoké. Na tieto robím nové brzdy, lanká aj kabeláž, keď tu dotiahnú, na trochu menších budú tiež bez problémov.
    Ale aj tieto riadítka môžem o pár centi naklopiť dopredu alebo aj dozadu, toto je zhruba stredová poloha.
    Ale posed excelentný, jednoducho KING
    (-Kong 😁  ).
    Podstatné je, že 4-5 cm mi ostáva aj v krajných (vytočených) polohách medzi kapotážou a páčkami, a aj medzi šulcami a nádržou. 
    Zaujímavé, že v zrkadlách vidím takto viacej, ako keď som mal ruky nižšie. Existuje len jedno vysvetlenie: Keď som bol nahnutý dopredu, svojimi vyšportovanými širokánskymi plecami som zakryl výhľad dozadu. 😁 
    Sranda je tiež, že čím vyššie riadítka, tým viac miesta k nádrži, lebo šulce sa už dostávajú nad nádrž…
    A keď dám vopičáky, jak má napr. Kavis, môžem to celé točiť dookola… 😁  😁  😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 13,576 až 13,590 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri