40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
5. mája 2018 o 12:13 #100613
ahojko
Účastník (Participant)Papi 👍 ,
s tym slepym si mi pripomenul vtip z detstva, ze:
…“Jednooky pozera z mosta na dole riekou plavajuce hovno.
Kolko hovien vidi?“…
😉
5. mája 2018 o 19:00 #100614Bopsik
Účastník (Participant)Buď som blbý, alebo si stojím na khábli, ale tomu vtipu nerozumiem
😟5. mája 2018 o 19:20 #100615ahojko
Účastník (Participant)Bopsik
lebo som ho nedokoncil, mysliac ze ho kazdy na SK pozna… 🙂
Dve, leo v rieke plava jedno ktore vidi tym jednym
okom co ma, a tym slepym „hovno“ vidi…
Taky typicky detsky….
5. mája 2018 o 19:24 #100616ahojko
Účastník (Participant)Papikam, sorry, zabudol som sa podakovat.
Takze vdakaaa!
5. mája 2018 o 20:05 #100617Bielyorol
Účastník (Participant)Bobo, v Orlom hniezde sa nedeje vôbec nič výnimočného, a že Býk nemal naše farby keď bol sám, to preto, lebo bol sám. Nikdy som vôbec nikomu nenakázal, že musia stoj čo stoj nosiť všade naše znaky, je to slobodná voľba každého jedinca. Ale keď sme spolu, tak sme ako pionieri, pekne rovnakí ako v rovnošatách.
Papi, môžme sa o tom porozprávať, žiadny problém. Pýtaj sa, ja odpoviem.
5. mája 2018 o 21:14 #100618przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😇 Orol, pravdepodobne ťa nenútia motorku predávať nejaké príjemné problémy, tak pokecáme radšej raz osobne, aby si to tu nemusel verejne rozoberať.
Myslím, že keby si chcel, dôvody by si už napísal.
😈 Opravoval som čerpadlo a rozvod vody v záhrade, trvalo mi to kúsok aj po zotmení. Ale už fachčí všetko, ako má, len som celý doštípaný.
Keby niekto tvrdil, že tu na juhu sú komáre, neverte mu, je to prachobyčajná lož.
Nie sú!
Tu na juhu sú totiž MOSKYTY, kua! 😁5. mája 2018 o 21:23 #100619bobolak
Účastník (Participant)Orol šak ja len,tak,aby reč nestála, veď viem že, žalovať sa nemá,ale ohlásiť som musel…..Bopsik to preto, že si ten TIP nempochopil,lebo to,je TIP,ako od Lasicu..Bez toho satinskeho je trápny……
6. mája 2018 o 4:46 #100620Bopsik
Účastník (Participant)Mne sa páči aj jednooký vtip, aj humor Lasicu bez Satinského.
…aj ženy 😛6. mája 2018 o 18:39 #100621bobolak
Účastník (Participant)Bopso si si to u mňa posral,neviem či dokážeš s tým žiť,ale sám si si na vine!!!!! 😛
6. mája 2018 o 19:15 #100622przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😟 Momentálne 0:2, tak o hokeji zatiaľ radšej nič … 😈
Ráno som sa motal v garáži, že čo by som nejaké rozumné vyviedol.
Tak som skúsil povoliť nejakú tú skrutku na eSVéčku.
Tak som sa pozabudol, že keď som utekal pozrieť motoGP, kua Marquez už liezol na plot zakývať svojmu fanklubu.
Ale grupák Doviziozo-Pedrosa-Lorenzo som videl aspoň päťkrát zo záznamu.Teda som začal s demontážou eSVéčka, komplet vypustená brzdová kvapalina, nové brýle aj s kormanom sadli perfektne, zvonček už funguje, brzdy nie sú nové, len vyprané v Perwolle…
😈 Jedna foťka jemne chaotická:
6. mája 2018 o 19:50 #100623Bopsik
Účastník (Participant)Papi,
kormáň si dvihol, ale plexi nie. Teraz Ti bude ofukovať bradu, nedomyslel si to…
😛6. mája 2018 o 20:02 #100624przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Plexo bude raz nové, vyššie, turistické aj s deflektorom.
Ale len keď pribudnú bubáky…😁 A vôbec, nad 200 už nejazdím, takže to bude len cestné enduro, kapotáž je tam namiesto zobáku, aspoň to bude riadne svietiť oproti jednolampášovej nahatej verzie.
Aspoň teda tak to bolo vymyslené … 😉6. mája 2018 o 20:22 #100625Retro
Účastník (Participant)A my sme dnes vytiahli niečo pre ľudí na očumovanie…
7. mája 2018 o 7:48 #100626maco
Účastník (Participant)Papi pekné, o podobné riešenie sa pokúsil aj kutil, čo sa vŕtal v mojej gsx. Len škoda, že som z toho neurobil detailné foto, ale mám niekde zvyšky a odfotím to. Volant tam bol podobný na nádstavcoch, ale pod nástavcami bolo pricvaknuté z jednej starany lešenie budíkov a celý komplex narážal do prednej kapoty, tak ju maník dolámal, viac otvoril a zalaminátoval, čo však nedržalo a vialo to za jazdy ako na prvého mája. Keby to bolo urobené tak ako v Tvojom prípade, tiež tam ten volant nechám, lebo teraz mám jogurťácky posed 😁
7. mája 2018 o 11:54 #100627przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Maco, ja to mám ľahké, SV má výhodu, že existuje aj verzia bez kapotáže s vyššímo rajdami, tak stačilo zohnať tie horné okuliare s držiakmi riadítok.
Riadítok mám viacero, nie je isté, že tam budú tieto. Toto je zatiaľ len pokus, tieto sú ale dosť široké a vysoké. Na tieto robím nové brzdy, lanká aj kabeláž, keď tu dotiahnú, na trochu menších budú tiež bez problémov.
Ale aj tieto riadítka môžem o pár centi naklopiť dopredu alebo aj dozadu, toto je zhruba stredová poloha.
Ale posed excelentný, jednoducho KING (-Kong 😁 ).
Podstatné je, že 4-5 cm mi ostáva aj v krajných (vytočených) polohách medzi kapotážou a páčkami, a aj medzi šulcami a nádržou.
Zaujímavé, že v zrkadlách vidím takto viacej, ako keď som mal ruky nižšie. Existuje len jedno vysvetlenie: Keď som bol nahnutý dopredu, svojimi vyšportovanými širokánskymi plecami som zakryl výhľad dozadu. 😁
Sranda je tiež, že čím vyššie riadítka, tým viac miesta k nádrži, lebo šulce sa už dostávajú nad nádrž…
A keď dám vopičáky, jak má napr. Kavis, môžem to celé točiť dookola… 😁 😁 😁 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji