40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
7. mája 2018 o 13:26 #100628
bacaono
Účastník (Participant)Vyššé rajdy = vyšší osadené zrkallá = viďá zyšša a ďál za širokánské vyšportuvané ramená 🙂
+
širšé rajdy = širší osadené zrkallá = viďá zeširša a ďál za širokánské vyšportuvané ramená 😁Len tak nedelu poobede okolo komína.
…..naložev som Rózike na hrb rozhlaňňu Radošinka. Gazdiná mi pri tom asistuvala,….
…tak som hu potom zebrav za odmenu na zmrzlinu do Jelenca.
7. mája 2018 o 13:35 #100629przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Bača, nebuď, jak ten Ahojkov slepý… 😁
Ja mám zrkadlá na kapotáži, ako každý správny diaľničný šotolinár… 😈
Aj na CBF-ke som tak mal.7. mája 2018 o 13:37 #100630maco
Účastník (Participant)Zajtra doobeda chystáme s pár strelcami z GTX Manínsku tiesňavu, pridá sa niekto ? 🙂
7. mája 2018 o 13:41 #100631bacaono
Účastník (Participant)Ná a som f p….íšťalke drevennéj 🤐 😈
Nevidím f robote tvoje obrásky a potom som múdrý jak rádijo. 😎
…..zaujímavé je že Retrove aj svoje vidím. Asi špatné úložisko.7. mája 2018 o 14:46 #100632ahojko
Účastník (Participant)Papi,
ty tu „pivnu hadzanu sport“ asi trenujes oboma
rukami, ja mam iba prave rameno siroke… 😁
7. mája 2018 o 16:36 #100633maco
Účastník (Participant)Dnes som opravoval karburátor konkurenčnej značky. Stačilo pofúkať, vymeniť strhnutú skrutku príruby karbesa, prihnúť konektor indukčnej cievky, trocha pokrútiť skrutkami nízkych otáčok a krovinorez ide znova ako Husqvarna. Foto pripájam, aj foto ND čo mi ostali zo GSX a diery po volante. 😁
volante.

7. mája 2018 o 17:07 #100634przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Ahojko, ja trénujem oboma rukami, správny chlap v pravej ruke drží pivo a v ľavej perchlór. Ja som síce správny chlap nikdy nebol, ale občas to zvládnem tiež.
Ak to nepopletiem (ako Bopsik), potom môžem mať pekné červené strmene, bo perchlórom ich možno odmastiť, ale pivom ani moc nie… 😁
Napriek tomu, že okrem nových pancierov sú všetky diely brzdy pôvodné (len boli včera vyprané v Perwolle), brzdia o 200 % lepšie, lebo všetci predsa vieme, že aj červené autá sú o 200 % rýchlejšie. 😈
Pijem akciový Bernard z Kauflandu, ak máš smäd, nie je čo riešiť… 👍 😈
7. mája 2018 o 18:18 #100635ahojko
Účastník (Participant)Papi, 👍
ten biely napis „TOKICO“na „brake calipers“ (neviem to po slovensky) si
maloval rucne po nastriekani cervenou? A ta cervena musi byt vysokoteplotna?
Vopred dakujem…
7. mája 2018 o 18:18 #100636Retro
Účastník (Participant)Papi, aby tie tvoje úpravy kormaňa nepokračovali až takému výtvoru😀
V Japonsku tomu hovoria bosozoku a tím somárom sa to aj páči…
7. mája 2018 o 18:52 #100637ahojko
Účastník (Participant)Maco,
to vetranie nadrze tam Suzuki dala aby to vyzeralo „pretekarskejsie“?
7. mája 2018 o 19:21 #100638przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Retro, z bosozoku (alebo aj bosuzoku) úprav mám peknú zbierku fotiek, je to zvláštny štýl a nezasiahol len motorky, ale dizájn všeobecne, oblečenie, nábytok a tak… 😈
Je to smiešne a nepáči sa mi, ale ano, trochu sa k tomu blížim aj ja, k motorke mi chýbajú už len farebne prúžkované pančucháče… 😁
Ahojko, samozrejme je to špeciálna farba na brzdové strmene, ale môže sa použiť aj na brake calipers, je to tam napísané. 😈
Bielou som obtiahol nápis až potom, ale ten reliéf písma je katastrofálny, nekvalitný. Ak by som sa ho držal, bolo by to ešte hnusnejšie.
TOKICO je najslabšia značka vyrábajúca brzdy v Japonsku, moje sú ešte navyše staré dvojpiestiky. Ale ich novšie štvorpiestiky sú už iný level. Na NISSINA ale stále zďaleka nemajú, pričom NISSIN ani zďaleka nemá na Brembo… 😁
Takže to najcennejšie na tých mojich brzdách bude asi farba… 😈7. mája 2018 o 20:40 #100639ahojko
Účastník (Participant)Papi,
vdaka, ale teraz sa budem asi bat brzdit, lebo mam tiez dvojpiestiky Tokico 😈
a ovela tazsiu moto.. hehe.. Tiez uz mam kupene pancier hadicky, a rozmyslal som
premalovat pri vymene sede strmene na cierno a napis na cerveno, :-)…
8. mája 2018 o 4:22 #100640apa
Účastník (Participant)Na tygrovi z Indie mám vpredu bubnovú brzdu.
Ale vzadu mám brzdu bubnovú. Zatiaľ zabrzdil vždy a všade vtedy a tam kde som potreboval.
Tygra využívam aj ako nákupný vozík a preto mal aj pancierovú hadicu.
V kufri. Dvakrát. Raz keď som ju kúpil k WC, potom keď som ju kúpil k ďalšiemu WCČo včul? 😟 😛 😈 🤐 😁
8. mája 2018 o 6:34 #100641przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Apa, pravdu máš.
My s chalanmi, čo sme vyrastali na Pionieroch a triapolkách, vieme, že aj obyčajný bubon vie zabrzdiť. Nie vždy, ale vie. Treba pomáhať očami.
Dvojkľúčové triapoly boli dokonca aj trochu lepšie, dve nábežné hrany bolo cítiť.
A keď sa objavil na triapolkách vpredu kotuče už z fabriky, kolovala tu historka, ako chcel pán orgán zobrať techničák za nedovolenú úpravu… 😈
A Maďari tam vtedy už v pohode kutilovali kapitalistické vidle (neohnuté) s liatymi kolesami a kotučom.
Ale také novodobé dobré dvojité kotučové Brembo, tak to je brzda.Ja nehaním bubon, pretekárske štvorkľúčové boli špica, aj keď trochu ťažké. Ale je aj tak máme šťastie, že ani policajtom s červenými terčíkmi sa nepodarilo zastaviť vývoj… 😁
Takže bubon je fasa, keď sa moto vyradí, môžeš na tom trebárs bubnovať.
A vôbec, však o nič nejde, len o život. A toho je všade okolo pkkt. Až moc, cisárovna Gumikunda Merkelová ľudí ešte aj dováža…
Takže možno platí: čím horšie brzdy, tým lepšie? 😈8. mája 2018 o 6:46 #100642maco
Účastník (Participant)Páni, mne na Introši najlepšie brzdí sajdka- má bubon. Samotný introš nebrzdí.Zrovna včera som si pomáhal aj očami. Rozmýšlam dať dopredu väčší kotúč, alebo štvorpiestikový nissin z gsx. 😟
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji