exebat.sk končí
Domov › Diskusné Fóra › Pre admina › exebat.sk končí
- Toto téma obsahuje 101 odpovedí, 51 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 1 mesiacom od
Albion.
-
AutorPríspevky
-
15. marca 2007 o 22:19 #72309
Sani
Účastník (Participant)CBR 900:
Miško, môžme aj my prispieť do zbierky ? Nie je neskoro?
Dúfam, že to nepoužiješ na opravu motora. 😁15. marca 2007 o 22:21 #72310spirit
Účastník (Participant)Hmmm síce som sem nechodil často , bude mi smutno . Škoda dobrého portálu . 😟
15. marca 2007 o 22:21 #72311tomXX
Účastník (Participant)yagiza: 5-10 000? kiddin"? uspesne weby sa vo svete predavaju za statisice a miliony. na nasom chudobnom SK bola max. cena tusim niekolko stotisic. Za takto rozbehnuty monotematicky web by som kludne pytal aspon 50 000.
Ale exebata chapem, sam mam so svojim webom dost prace…15. marca 2007 o 22:26 #72312Sani
Účastník (Participant)tomXX, tu nejde o prachy. To som sa mu ja nabúral do systému, aby už nikto nekupoval losy a mohol som konečne vyhrať.
Exe, prepáč, prezradím Ti Tvoje slabé miesta v diernych štítkoch.15. marca 2007 o 22:39 #72313vampirelady
Účastník (Participant)nie nie nieeeeeeeeeeeeeeee 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
15. marca 2007 o 22:42 #72314Relic
Účastník (Participant)… ja by som to az tak blede nevidel. 😎
Nieco mi vravi, ze sa mame na co tesit 😉
Tak huraaaa do toho!15. marca 2007 o 22:44 #72315Monty
Účastník (Participant)Ahojte. to čo tu čítam mi vyrazilo dych. ☹️ ☹️ ☹️ EXE to naozaj myslíš vážne? Nechaj to aspon do konca mesiaca na spamätanie sa. 😠
Je vytvorená podobná motoristická stránka www. stclub.sk skúste si to pozrieť pripadne sa hneď zaregistrovať.
15. marca 2007 o 22:51 #72316BacilBA
Účastník (Participant)Sani, ja som už vyhral v Loterii aj bez nabúrania systému a kúpil som aj dnes los.
Ale môžem prezradiť SQL Error v MotoObesencovi, potom už len klikáš na Refresh a len prirátava body. 😁PS: Ale Vierke to nehovor…. 🤐
15. marca 2007 o 23:25 #72317Sani
Účastník (Participant)Bacil, Vierka to vie, preto sa len vy dvaja pretekáte.
Ale Vierke nehovor, že som ju bonzol. 🤐15. marca 2007 o 23:30 #72318Sani
Účastník (Participant)A, PROSíM ťA, NEPREZRAĎ TO ANI EXEMU. 😁
15. marca 2007 o 23:34 #72319crazyman
Účastník (Participant)dozvieme sa aj nejaké vysvetlenie ?
16. marca 2007 o 0:01 #72320Sani
Účastník (Participant)Ešte asi nie. Vychutnajme si posledné chvíle ExeBatu.
Česť jeho pamiatke. Bolo to fajn. Kde sa stretneme a zapichneme ihly do bábiky Woodoo, ktorá sa bude volať Exebat?
Len nechápem, ako toto Awia s Hergim dokázali.
(pardón, rýpol som si)
A vôbec, pokiaľ nejde o život …16. marca 2007 o 0:52 #72321Sani
Účastník (Participant)Chytá ma nostalgia, pamätáte na prvé exebatstretko ? Pri Hrone. S nami tam ostali spať len Maat a Mišo v daždi pod prístreškom. Kuriatko šlapalo peši domov, aby pred našim zobudením nám ráno prinieslo nealko na vytriezvenie. Exe, zvyšok Tvojich špekáčkov zožrali rybky. Potom bola tuším Remata. Bolo fajn, až na aktivity domácich.Bufet na svahu isto vstúpil do Exedejín.Milan, prišiel si tam o zástavu ale určite získal …. Evička následne zorganizovala Nedožery. Amazonka, pamätáš? Že si ohňostroj nezaregistrovala, nevadí. Káčatko, Tvoja nedela bola horšia ako cigánska osada. A Yamax nám podlomil kolená, keď vzal gitaru. Tuším, potom prevzal štafetu Monty. A aj fungovali Motopárky. A tak ďalej. Kua, je to kus našej histórie, Tí ktorí tam boli vedia, a netreba to šíriť. Koľko úžasných kamarátov je schovaných za týmito akciami. Ďakujem, že som vás spoznal.
S úctou
Sani16. marca 2007 o 1:35 #72322yamaxx
Účastník (Participant)skoda….. 😕
16. marca 2007 o 5:01 #72323Monty
Účastník (Participant)Kedže sa neviem zmieriť s realitou 😟 a zrejme sa budeme výdavať na Motoride navrhujem každú exebatovskú akciu označiť. Tu by sme sa aspoň občas stretli. napr. E Motopárky Trenčín , E Montyho narodky a pod. Aspoň takto by sme udržali ducha Exebatu. 😠 😠 😠
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji