exebat.sk končí
- This topic has 101 odpovedí, 51 hlasov, and was last updated pred 17 years, 10 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pre admina › exebat.sk končí
😕 cudne, ze sa este eXe nevyjadril ….. tak uz nikoho netrap eXe …. iba sa zahravas a chystas zmenu portalu, alebo je vazne definitivny koniec ??? 😠
ze bude nam luto….. 😠 .Tak sa vsetci drzte, najma zdravicko 😉 😘
zacina z toho byt "Zahada Stinadel s Jezkom v kleci" 😁 …… 😕
yamaxx Tezkej Pokondr ideeeees.
No takze dnes vovcernych dodinach …. tsss tsss tsss 😕 😟 😠 … no ale ved exe pre nas nieco vymysli !!! neverim ze by hodli len tak flintu do žita 😁
Exe uz sa tesim na tvoju novotu 🙂
cim dalej tym viac mam pocit ze sa to len presunie.. aj pitbulka si to mysli alebo mozno to aj vie lebo vcera napisala v chate ze ziaden stres.. ze dnes sa to dozvieme.. yaga ma tiez ten pocit.. a ako tak pozeram tak je nas viac.. len nejako niekedy si nechcem hned pripustat pozitivne "zavery" pred tym ako nastanu lebo neraz som sa otrtkal na tom.. takze hadam citak niekolkych z nas je to co nastane onedlho 😁
No ja neviem, na jednej stranke pisu ,ze stranka je platna do 02.03.2008 . 😕
yagiza 5-10tisic? za takto rozbehnuty web ktory ma denne viac ako 1000 unikatnych IP. tolko si vypytas len za rekalmu
Zijeme v posranom pesimistickom svete a potom to vsetci aj takto vidime.Jasne ze bude len presunuty.Exe by nam to neurobil lebo ked nas uz niekto spoznal osobne to nemoze urobit.
Yaga, cbr aj pitbulka to su ludia ktorym verim takze si zachovajme vsetci klud a rozvahu.
Exe preco som uz neni V.I.P? ☹️
A ked uz teda mame skoncit tak z velkou paradov !!! aj ja chcem V.I.P. 🙂 🙂 🙂
nemam slov…. dufam, ze to tu bude len presunute niekam………… 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ja neverim… az mni smutno ostalo 😠 😠
all …. pamatám si, ked som na exebat prišiel ja… bolo to vyše 2 rokov, privítali ma osoby ako kuriatko, sothar, doctor, charym a samozrejme krstný … zobrali ma medzi seba a otvorili mi ďalšie dvere mojich možností…tak ako spomínal Šani, prišla I. exebatovica, kde som sa nechtiac stal "čašníkom (doctor 😀 ), ale aj ked som bol bez šedej eminencii bol som tam doma…veľmi rád na spomínam, lebo to bola tá zlomová akcia, ked som osobne spoznal Šaniho a Vierku a odvtedy (keďže si ma adoptovali 😁 ) mi je život "ala ružové okuliate" 😀 … postupom času prichádzali ďalší členovia rodinky, ktorej som VŽDY dával prednosť pred inými akciami… takže pevne verím, že aj ked exe končí, kontakty na seba máme a ostaneme spolu…
… Puma 😘 …. ďakujem ti, že si taká aká si, že si ma prijala s motorkou (aj s touto bandou HOVAD) , že si išla so mnou na "Amazonkovicu-Nedožery", ktorá ťa ku nám (a ostatných k tebe) citovo pripútala a odvtedy chodíš na každú akciu 😉 …
Vidime sa na ostatnych motostrankach… 🙂
Cau, exebat, dakujem ze som tu mohol spoznat kopu fajn ludi. 😉
… heh, este ze sa nedaju zmazat cesty na Slovensku 😀 … tam sa vzdy stretneme
Brano.
PS: ak bude nastupnicky web, hodte link 😉
cbr900> tie ine akcie myslis skusky?? 😀
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |