Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Exebatovica – Tajovská guľášovica
Dáva sa na známosť, že v dňoch 1. ? 3. 9.2006 sa uskutoční historicky prvá TAJOVSKÁ GULÁŠOVICA. Akcia sa uskutoční na Tajove pri Banskej Bystrici v hotely LESÁK. Ubytko si je možné rezervovať 048 / 4197222 alebo u mňa t.j. organizátorského hovada Montyho.
Všetci ste vítaní. Celá akcia sa bude niesť v duchu hesla : Hovada všetkých krajín, spojme sa!
Povinná výbava: dobrá nálada, alkahól všetkých značiek, hudobné nástroje všetkých typov, dobré hlasivky.
hmm mozno ze by som zavital..
Monty, tak na tvoj guláš sa hlásim 😛 a prosím reserve ubytko pre dve hovadá 😀
🙂 🙂 🙂 Monty aj my pojdeme nahodou okolo jednu izbu pre dvoch 🙂 🙂 🙂 a zoznam, co treba priniestEvicka 🙄 🙄 🙄 Vladko 😎 😎 a Cute 🙂 🙂 teda Radka 🙂 🙂 🙂
Tak si to užite hovadká,
budem na vás myslieť.Neprídem, lebo budem na moto v chorvátsku 😁 😉
kedze to mam par kopcov od domu a ak ma dovtedy nezrazi kamion hlasim ucast 🙂 😁
tak pre zmenu mam volno a nie moto 😟 nahovorim dakoho a budem ladvinka dufam tesim sa
jaRRo .. byť ľadvinka nie je až také zlé :o))) .. môžeš po ceste vykrikovať po ľuďoch, vyhadzovať odpadky a kopať do okoloidúcich áut … 😁
puma: no a zabudla si na cyklistov 😀
😟 🙂 😉
puma,Lanie: presne tak..cyklistov chytat za zadky 😛 😀
blueeyes Lanie .. keď nechcem sa tu veľmi vytŕčať, ale ja som tiež cyklista :o)) .. teda až do nehody… pred amazonkovicou tesne som ukončovala pn … zatiaľ nemám porobený bicykel, ale aj to bude…
puma ale vsak na peknych cyklistov a cyklistky 😉 sa piska…tym sa nerobi zle 😎 ….ehm ale uz sme od temy, takze ukazes sa aj na gulasovici? 😁
puma ty budes nieaka drsna? 😁
Lanie … keď pískanie z prilby veľmi nepočuť 😀 … noo, počula som samé pozitíva na Montyho akcie, takže je to veľké lákadlo… moja účasť však do veľkej miery závisí od cbr900, takže …. ??? …. uvidíme 😉
jaRRo ja??? a drsná??? no nežartuj! :o)) milšie a pokojnejšie stvorenie si ešte nestretol 😁
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |