Exebatovica – Tajovská guľášovica
- Toto téma obsahuje 89 odpovedí, 32 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 11 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Exebatovica – Tajovská guľášovica
puma 😀 😁 … „ty si mooooooja !! 😁
jaRRo to ani zo srandy nehovor.Ani ja tam nebudem dva dni ale aspon jeden tam s nami vydrzis.Ale podmienkja je aby sme sa dohodli kedy to bude aby sme sa zase neminuli.
Dúfam, že sa mi podarí príst rada vás uvidím puma a cbr 900 dakujem pomohli ste mi 😉 😉 😉 pozrela som si hotel lesák je tuctovo vybavený, biliard, šípky, TV,sauna, fitness, solarko to sa mi páči aj ked ešte neviem ako sa tam dostanem 😕 ale prídem na sto percent aj pešo alebo s ruksakom na chrbte stopom 😀 😀
doctor vy ste sa dáko rýchlo pobalili 😁 .. ani som sme sa nerozlúčili 😠 … pozdrav polovičku
wewe ja som v tomto nevinne 😁 … a za tabletku sa neďakuje, hlavne že pomohla 😉
cbr900 ja viem aj tak dakujem 🙂 škoda, že tam neprídete
a mohol by som aj ja doraziť?
počuj dedko … tu sa také veci nepýtajú… tvoja účasť je povinná 😀 … ak budeš mať čas a chuť, kľudne dobehni…samozrejme, že si vítaný… 😎
wewe .. 😉 … mrzí ma, že tam nebudeme, ale „nie je koniec všetkých dní“ .. tak nejako to môj kamoš hovorí :o)
Plán cesty na Tajovskú gulášovicu.
Zo smeru od Zvolena aj Martina:
Po hlavnej na mosty a tam je smerová tabuľa TAJOV . Ďalej kruhový objazd pri Lídli smer Tajov po hlavnej a na prvej Y križovatke je už označenie hotela 8 km / tabuľa 2x1m žltý medveď / , stále po hlavnej do dediny Tajov. V dedine je označenie na Y križovatke za mostom. smer Kordíky po cca 2 km za penziónmi je odbočka do ľava /označenie hotela/ do kopca cca 2 km.
V prípade dotazov Monty 0905495687
Ak dovtedy nebudu tanky padat, tak sa od piatka vidime … 🙂
MartineR toto bude prvá akcia bez nás…. 😠 … dúfam, že aj POSLEDNÁ 😁 … veľmi si na nových susedov nezvykajte, lebo nabudúce spíme pri vás my 😀
A náhodou nejde niekto z Bratislavy, že by ma zobral ?
tak to vyzera ze pojdem i ja..hem no tak hadam mi to tentokrat vinde..a uvidim vas 🙂 😁
Ja asi prídem , už mám konečne hotovú moto 😁 a na WEWE sa teším ako bude na Zlatých stopovať 😁
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |