Connect with us

II. exebatovica

Domov Diskusné Fóra Zrazy a akcie II. exebatovica

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 166 až 180 (z celkového počtu 292 )
  • Autor
    kxbibo
    Účastník (Participant)

No ak by niekto šiel tú enduro trasu to by som sa rád pripojil, také môžem. A hlavne pôjde Wazbitch lebo už v sobotu v Žarnovici mal provokačné reči. 😀 😀 😀

milan3232
    Účastník (Participant)

Kedze mam problemy s dodrziavanim stravovacieho rezimu (musim jest v presny cas), mam otazku ohladom stravy.

Ranajky, obedy, vecere – ako to bude zabezpecene ak vobec, prip., mame sa postarat sami o seba (aby som vedel, ci si mam nabalit aj stravu). Diky.

P.s. nieco na mna lezie, ale manzelka to nie je… dufam, ze to zazeniem, aj ked som uz 2 noci nespal…

Stingi
    Účastník (Participant)

Takze je cas nieco napisat. Odchadzam z BA priblizne o 10:00, mozem sa aj prisposobit keby mal niekto zaujem ale malo by to byt doobeda. Pomotam sa trosku po tom nasom krasnom Slovensku a niekedy poobede (podvecer) som na Remate. Takze tak. A mozno si uz v piatok pozriem aj tu enduro skratku lebo v sobotu chcem ist na Sliac. Dufam ze pocasie je vybavene !

Ahojte !

Stingi
    Účastník (Participant)

Chyba mi v texte ze odchadzam z BA v piatok priblizne o 10:00, len pre istotu. 😉

egres2
    Účastník (Participant)

Asi prídem v sobotu doobeda a ked bude veľmi dobre a bude kde aj prespím. + 1dna

milan3232
    Účastník (Participant)

Pokial budem zdravy, odchadzame z PK v piatok okolo 18:00

Vidicon
    Účastník (Participant)

Ja budem pocas tohto vikendu robit iste pripravy na istu akciu, zial, nedali sa robit skor kvoli pocasiu, a tak to vyzera, ze sa nebudem moct kvoli tomu zucastnit 😠

Sani
    Účastník (Participant)

Ahojte 😉

milan 3232, chata je naša, personál je ochotný, kým sú hostia (už bolo aj celú noc), uvariť, naliať, obslúžiť. Garantujem, že Ti spravia obed podľa výberu a ich zásob aj nadránom. Pozor, nemajú tam na predaj cigarety.

V prípade krízy a v nie hlbokú noc, funguje nižšie ešte chata Poniklec (tiež dobre varia) a povyše je hotel (biliard, masér…)

Bufet na svahu s ohníkom bude v sobotu od 14,00 hod otvorený do vypitia nápojov (slúbili aj točiť Budvar), vyjedenia zásob (lángoše, placky, slaninka na opekanie a pod) , alebo odchodu hostí. Drevo na oheň už členovia organizačného výboru nachystali.

Odbočka na Rematu je dobre vyznačená medzi Ráztočnom a Handlovou, potom tunelom pod trať, pozor, na štrk a protiidúce autá v zákrutách, stále do kopca (vyznačené farebnými stužkami a na jedinej križovatke pod chatou Poniklec aj šípkou). Odbočka doľava na strážené parkovisko pod chatu Mladosť (prudko do kopca) je ľahko prehliadnuteľná. Kto si nevšimne šípku na parkovisko, otočí to po pár metroch pri zjazdovke.

Tešíme sa na Vás. Ak sú ešte nejaké dotazy, zajtra večer zodpovieme, ale v piatok predpoludním aj s Gorom a jeho gitarou štartujeme z Harmónie. 😁

Stingi
    Účastník (Participant)

Sani, kedy je u vas predpoludnim ? Mozno by sme mohli ist kus cesty spolu a mozno aj celu…

Lucija
    Účastník (Participant)

Budú aj nejaké menovky???

Lucija
    Účastník (Participant)

Ešte sa chcem spýtať o koľkej je v so výjazd a o koľkej predpokladaný návrat…Bo v pi mám ešte pracovné povinnosti a môžem až v sobotu, aby som sa vedela zariadiť…Ak ide niekto v so cez PD, rada sa pridám… 🙂

wazbitch
    Účastník (Participant)

Lucija, v sobotu sa stretavame o 12:30 na OMV v PD a o 13tej odchadzame do Zvolena. Tekze tam sa mozes pridat…

Sani, ako to spravime s vasim napojenim?? Alebo to v piatok doriesime?

Wazbitch

Lucija
    Účastník (Participant)

OK…tak sa uvidíme tam…a kto tam na tej OMV všetko bude?

MioK
    Účastník (Participant)

nop vyzerá to že sa tejto akcie nezúčastní tak sa dobre bavte aj bezo mňa…….. 😕

xGABRIELAx
    Účastník (Participant)

SNAD sa tam widime…..

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 166 až 180 (z celkového počtu 292 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri