II. exebatovica
- This topic has 291 odpovedí, 60 hlasov, and was last updated pred 18 years, 3 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › II. exebatovica
Ahojte.
Stingi: chceme vyraziť zajtra o cca 10,00 hod z Harmónie cez Budmerice na Trnavu, pokračujeme starou Piešťanskou a nejako po 10,20 stojíme na kávu v Motoreste Bučany. Tam sa môžme stretnúť.
Lucija: na menovky sme zabudli. Dík za pripomienku, pribalujem papierové nálepky a fixku. O výjazde info už máš od Wazbitcha.
Wazbitch: v sobotu asi pôjdete cez Handlovú, tam by sme sa mohli napr. na námestí stretnúť. Plánuješ cestou tankovať, alebo musíme my na tej malej pumpe na začiatku Handlovej? Asi bude najlepšie, ak sa zajtra predvečerom prezvoníme. Mail mi, prosím zajtra neposielaj, nemám až tak vybavenú moto 😕
All: stretneme sa na Remate, alebo výjazde. Kua, neznie to tak trochu ako vyhrážanie ?
Stingi, máme tam na Teba počkať ? Odpíš zajtra do 9,30 , alebo to necháme na náhodu. Z Rematy môžeš ísť pojazdiť aj popoludní.
Exe, prídi už v piatóóóók, bude kľudnejší (?) večer, asi sa bude dať aj pokecať.
HOWG. 🤐
Sani v Bucanoch sa stretavame medzi 10:20 az 10:30, O.K. ?
Sani
Ak sa nič neočakávané neprihodí, prídem podľa dohovoreného plánu.
Stingi, O.K. (Ak budeme pár minút meškať, čakaj !!!)
eXe, tešíme !
Jasnacka, Sani cakam minimalne 30 minut. 🙂
Ha ha, mozno, ak budem posluchat, stretnem aj Exeho ;o) to bude cest!
Sani, dufam, ze sa v noci bude aspon trosku kurit, aby sme nepomrzli. Tolko alkoholu sa mi na motorku nezmesti, aby nam bolo teplo…
Uz sa tesim, prideme dnes vecer okolo 21:00.
Sani, vies mi poslat tvoje cislo na mobil? diky.
ide niekto z vas cez ZM ? zeby som sa pripojil?
raptor mozno ja .idem z blavy ale este neviem o ktorej…
Ahojte dnes sa na vás teším. 😎
Nejde náhodou niekto autom z BA?
prečo?
Som z PD,a momentalne sa nachadzam v BA. A vlakom alebo busom trvá cesta cca3,5 hod. Chcel by som zviesť 🙂
betty ides na motorke? ak ano ozvi sa mi na 0908154884
NEJDE njekto zajtra z BA? nemam sa tam jak dostat, a w autobuse sa mi nesce byt…..ak jo, tak cislo na mna je 0915 537 527….dik
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |