Motorkari proti Ficovi
- This topic has 155 odpovedí, 35 hlasov, and was last updated pred 10 years, 9 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Motorkari proti Ficovi
Takze tieto rozkosne nalepky na kufre vasim dvojkolesovych a stvorkolesovych tatosov prinasa Hairy Dynamic Duo
pagy & raptor (skratka HDD PaRa 😈 )
pagy mi poslal 20 eciek na ucet, takze tymto vyhlasujem temu dobrovolneho darcovstva za uzavretu
Daj do fotoalbumu o akú podobizeň ide, lebo tá linka mi nejde otvoriť, ja už antificovky na motorke nosím od minulého roka a jedna navyše mi neublíži 😈
Linka funguje normalne, nejde ti preto lebo nie si FasBuk
Ani mne nejde, asi ten fakebuk je proficovo orientovany, tak mi ho computer odmieta
Tak sa nedozviem, lebo fasbúk nembudem
AMIS to sme dvaja, čo sa nedozvíme, lebo ani ja FAKE búk nembudem 😟 😟 😟
AMIS AIR pridávam sa k Vám do antiFake búk klubu 😁
-pardon odbočil som od témy a bez smerovky
klasik tééééda tak ty nevyhadzuješ SMER ofku ….. 😶 😶 😶
ale medzi nami VITÁM ťa v klube 😈 😈 😈
NemFasbuKaci jak totky
klebetia si bez fotky 😁
raptor Furt čakám a nič nechodí
Len pre moju zvedavosť : koho budete teliť ? 🙄
No kde je tá fotka? 😶
Nalepky su u lehyho a su zadarmo
upozornenie: nalepky su vytlacene na papieri slabsej kvality preto neodporucam aby zmokli
dufam ze do volieb este bude pekne pocasie a stihne sa to co najviac rozdistribuovat medzi motorkarsku obec
kazdopadne ja si ju tam necham aj ked narod odVOLi
p.s. financne prispeli pagy 20 eciek a bijou a marekZ takisto chcu takze tymto uz naozaj koncim moznost financne prispiet kedze okrem myslienky v tom chcem mat aj financny podiel
VladiB a ty naco cakas?
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |