Nedožery-Brezany 9.-11.10.2009
- This topic has 106 odpovedí, 35 hlasov, and was last updated pred 15 years, 4 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Nedožery-Brezany 9.-11.10.2009
Aj ja aj ja aj ja…:o))))))))))))))))))
držte mi fleka niekde v chatke beriem aj kúrenie :o)
Hovadá – býva zvykom, že každá Nedožerská akcia sa koná pod určitým názvom, takže navrhujem nasledovné motto tejto akcie:
Vypi vodu, prekvap pečeň
Verím, že námietky nebudú a šecko bude v porádečku, lebo Ježiš nás miluje…HOWGH.
PS:…konééééé voz 😈
Eeeej kua, mam taky pocit, ze nie velmi dobry termin pre mna 😕
No dorazim urcite aj ja s polovickou kedy neviem ci sobota piatok este dohodnem ale dojdem nech mi hovada zasa pokazia vikend
A co ste cakali jahody?? dojdeme aj my pre zmenu 😉
Vidime sa 👋
Mohol by nas poctit svojou navstevou aj sam samotny exebat.. ked nie pojdeme ho prepadnut, z nedozier to nieje az tak daleko.
andoo 😀 Dobrý nápad, mohol by sa vyjadriť aj sam samotný 😶
…EXE….. vyňadri sa…. 🤣
Myslim ze pridem
exebat nema problem dat nadro von
Este by som sa chcel spytat ci niekto s uchadzacov nema nahodou privesny vozik pripadne ci tam nejde prazdnou dodavkou 🙂
Andoo, čo nevieš zbaliť stan 😁 ?
Ale niee, stvorkolku by som si chcel zobrat.
andoo vykašli sa, prosím, na štvorkolku. zatiaľ nás tam majú radi. cez víkend je les plný hubárov, poľovníkov a iných civilistov …
Martiner ma pravdu..
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |