Nedožery-Brezany 9.-11.10.2009
- This topic has 106 odpovedí, 35 hlasov, and was last updated pred 15 years, 4 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Nedožery-Brezany 9.-11.10.2009
Skoda ze som nemohol prist 😕
Nezbudnite mi odlozit tricko 🙂
ďalší hovadský víkend čo stál za to 😁 😁 😁 hovadá ďakujeme 🙂 😁
Norbert nejako nechapem co komu paštikári ukázali?? Jediny spravny "blavak" tam bola Vierka ako jedina na motorke s BA spzetkou!
Navrhujem robit rocne statistiky kolko hovad kolko krat pride na plechovke, lebo az na par kusov ja uz ani neverim ze mate este aj jednostopove motorove vozidla 😎
Matooo HE-HE, si ma pobavil. Už si doma? Aká bola cesta? Nám skoro vôbec nepršalo 👋
Vierocka ja som prvy dazdik chytil pred Martinom ale iba par km…..druhy dazdik ma privital v Bardejove, takze pohoda, nepremok som nemusel obliekat….cesta bola sice dost casto mokra ale kde tu na mna aj slniecko zasvietilo 😎
Ineho motorkara som cestou nestretol…nebolo komu sa pozdravit 😈
Matooo ale ja som v plechovici v nedeľu večer na diaľnici smerom od PB zdravil Venca, no a ten musel asi pekne zmoknúť,
klasik a co si cakal jahody? 😉 😁
By the way Venco nie je ziadny lekvar…co nespravi koli laske 😈 navyse ma na motorke predne plexisklo porovnatelne s autobusom 😘
Matoo a ja som prišiel po polnoci zo Stakčína s DS špzetkou 😈 😁 😁 😁
klasik Tazko tomu uverit, ale nepremok som obliekat nemusel. Trochu prsalo v okoli ZA, potom to bola pohodicka 😉 Neviem ako vy, ale ja som teda tu svoju pecen prekvapil 🤣 Amis, to je v pohode, cez vikend sa vychodnarom v nocnych hodinach horsi zrak 😀
Hovadká moje som strašne rada že som Vás všetkých o5 videla..niektorých po dlhom čase a aj tak si ma nepametali z piatka že Pitbulka 😁 Vladko – zapadol si super drž da ono ten nos časom zas bude funkčný 🤣 Teším sa na ďalši doj*baný víkend od hovád ! 😈 😇
MioK ja? 😶 ja som tam v piatok predsa ani nebola 😇
😘 😈
MioK 😁 ja uz mam pocit ze zacinam citit😁 uz sa to ukludnuje …soli som sa zbavil …ale spomienky zostanu ty hovado
A co tak spravit po zime aj moto hovado stretko uz? 😁
Pitbull – tak to ma teší že soľ sa už odplavila..xixix a spomienky sú síce pekné ale pameť býva krátka takkže treba stále dáke nové naberať…xixi
Takže all kedy zas pijeme ? xixi
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |