Nedožery-Brezany 9.-11.10.2009
- Toto téma obsahuje 106 odpovedí, 35 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 rokmi, 9 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Nedožery-Brezany 9.-11.10.2009
all … pobalení, pripravení na cestu… odchádzame na akciu 😀
italo Tričko predajú aj Profilom. Sám som si jedno kúpil… 😉
Inak fajn, že som vás videl, škoda, že som nemal opušťák… 😠
raptor urcite volne je, furbyovci, klasikovci, a dalsi zduchli. A nezaspinis si mašinu? 👋
italofighter prsi cely den a tam kde obycajne parkuju motorky dnes parkuje len dazdnik a co vlastne neprides osobne, ved to mas len kusok z NR 😉
Bubo dakujem za odvoz, ale dufam, ze uz ma nebudes musiet nabuduce tahat 🤣
Matooo no sak som bol 😁😁 a mozem povedat dobra akcia ako vzdy ked je clovek medzi svojimi Hovadami bolo vazne super som rad ze sme dosli a boli
Hovadá všetkým ďakujeme za super akciu, aj keď sme vás museli v sobotu ráno opustiť, no piatok stál za to, 😀
Ďalší Hovadsky brutálny víkend…
vďaka že ste 😉
PS: Myslím, že novoprijatý člen nebude mať ešte nejakú dobu funkčné čuchové bunky 😁
Aj my s Emou sme radi ze sme boli. Skoda ze len tak kratucko, ale o to radsej sme vas videli. 🙂
Lucija …a zas sme sa nevideli…. 😠 vždy chodíš ked spím…
Hovadá …. dakujem za krásny víkend…
Monty…to ty vzdy spis ked ja chodim… 😟 Nabuduce si zavolame a budes ma povinne cakat pred branou, ok? 🙂 😘
😀 Moje milučké HOVIADKA, zase raz bolo SUPEEER!!! My už sme so Šanim doma v teplých papučkách a rehoceme sa pri poháriku na všetkom, čo si pospomíname. A na čo si nespomenieme, to sa nestalo 😈 Šani sa chystá dať aj nejaké foto, ak ho Martiner nepredbehne, a aby som nezabudla, rozšírili sme rady o nové, milučké HOVADO ( že Vladko, ešte Ťa štípe nos a pália oči ? ) 😘
Vidim ze zas jeba.i kone voz…all 😘
Milé Hovadá, díky za super víkend a za to, že ste ma prijali do svojich radov.
Pri príchode do Blavy každý cítil Figaro, len ja som cítil Solivar 😀 myslím, že ešte taký mesiac nebudem cítiť nič iné, ale stálo to za to 😈 a ja sa pokúšem nesklamať vašu dôveru 😀
Heavy, kua už viem, prečo ti hovoria predseda 😀 😀 😀
Nuž čože, paštikári raz zase ukázali svetu, ako na to. 😈 Bolo super, vďaka obsluhe, foto pridáme neskoršie, takže HOVADÁ opätovne nabudúce.Norbi+Katka 👋 👋 👋
Bolo príjemne, na fotkách sa usilovne pracuje 😉
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |