Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Pomer motorkárov vs. ostatných návštevníkov exebatu-u
Tema je dana … takze ma zaujima kolki z Vas su motorkari (majitelia/majitelky motoriek, ladvinky, ladvinakovia, …) a kolki len registrovani navstevnici.
Registrovani navstevnici – nemotorkari mozu dobrovolne udat aj svoj vek pre moju lepsiu orientaciu…
Nie ze by ma to zaujimalo, ale … zaujima.
MartineR – ja neviem, ja som HOVADO… 😀 😀 😀
Ja som majitelom motorky a mam i vodicske opranenie skupina A
,ale motorkar som neni, lebo nesmrdim 😠
ozaj a este myslim ze ti tu prispeju len ludia ktorych aj tak poznas 😉 😁 😁 😁 😁
Temny Myslíš, že sem prispejú len ľudia, ktorých pozná? To by nevadilo, rozhodne to bude viac ľudí ako si MartineR pamätá… 😀
TO: MartineR – …konééé voz… 😉
Heavy : a tera, má milá …
Temny : len zacinam mat z tohoto tu vsetkeho nejaky zvlastny pocit …
MartineR – „zvláštny pocit“?
😀 😀 😀 a počuješ aj nejaké hlasy???
MartineR navštív lekára, každý piaty muž je týraný. 😀 😀 😀
No, tí, čo sa sem zaregistrovali, a nikdy viac sem nevkročili (posledné prihláseni = registrácia), sa aj tak neohlásia. Tiež nemám motorku, len betku, aj keď mám A, ale myslím, že už v profile by mali udať viac údajov, alebo ide o ochranu utajovaných skutočností? keď už nedajú foto, aspoň vek, mesto by tam mohlo byť. Nuž ale, nikoho nemožno nútiť. Ale tiež ma zaujíma, kto je kto!
Heavy – nie si hovado, máš peknú moto, ale akosi to k tebe nepasuje… Teba si viem predstaviť na zaprášenej ceste kdesi vo Wyomingu… 😀
z coho mas zly pocit martiner? potrebujes vela lasky 😘
Heavy vidim tunel a v nom svetlo, moje oko neosleplo …
kxbibo hej, to bude tym …
andoo Ty si to vystihol …
😛
jeeej, zas raz jedna pekne chaoticka a chaoticky pekna tema😀 Ved podla mna, kto sa sem prihlasuje pravidelne, ten tu aj keca na chate, takze sa o nom vie, aku ma masinu a tak podobne… A kto sa casto neprihlasuje, ten do takejto temy ani nezabludi 🙄 To nie jak na motoride, ze clenov milion osem a kecaju z toho desiati 😎
Inak ja som specialna kategoria – obcasna ladvinka 😁 😁 😁
A MartineR – z coho konkretne mas zvlastny pocit??? Skus to nejak upresnit, urobime psychookienko – lahnes na divan a zdoveris sa, xixixixixix…. Lebo vies, ak pridas este zopar albumov typu: MartineR sa nudi v praci, tak asi zacneme mat zvlastny pocit my ostatni 😁 😁 😁 😉
packy takze ti to tu nezacina pripominat motoride ? teda mne pomaly ale isto hej … hlavne vo „vyucovacich hodinach“ na chate …
🙄 🙄 🙄
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |