SILVESTER !!!
- Toto téma obsahuje 93 odpovedí, 24 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 rokmi, 7 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › SILVESTER !!!
myska 🙂 To je super, že sa Ti to podarilo vybaviť!!! 😘 My so Šanim určite prídeme – to je jedno, či budeme v 2-ke alebo v apartmáne. Ohňostroje nejaké máme a ceny do tomboly prinesieme. 😁 TEŠÍME !!!
A môžem do tomboly doniesť tú jednorázovú hruškovicu z minulého roka? Ešte mám 4 v chladničke… 😁
Ahojte. hlásim zatiaľ účasť pre štyri osoby. už teraz sa tešíme na super stretnutie a bomba zábavu.
😁 😀 🙂 😁 👋 👋 👋
Hlásim účasť Janka a Janko. Poprosím apartmán 😉
Ahojte…. 👋 👋 👋
Hlasim ze zatial sa na 100% prihlasilo 16 motorkarov aj priatelov a ostatnych poprosim aby tak urobili do pondelka 23.11. aby som vedela aspon priblizne kolko nas bude 😉
Amazonka hotel je na hlavnom tahu zo Ziliny do Dolneho kubina a asi v strede Terchovej je odbocka na Vratnu a tam by uz mal byt hotel Gold pod velkym plechovym Janosikom 😀 😀 😀 teda aj pre ostatnych ktory nevedia ako sa dostat k hotelu…. Tesim sa 👋
Zabudla som ze po minule rocniky nesmela chybat muzom pri Silvestrovskej veceri KRAVATA tak treba pribalit 😁 🙂 😉
Ano ano, a za kravatu SZM bolo slubene sampanske 😉 To som doteraz nevidel 😎
O tom neviem 😁 nic ale moze byt 😶
Bubo 😁 A Ty si ich nevyslopal? Lebo ja hneď po tom, ako som ich vyhrala 😈 tiež asi štyri.
myska A či mi chcete povedať že muži dostanú za ten vešak na krku šampaňa a ženy ništ? 😈 a čo si majú doniesť ženy?
Zeny si mozu zatancovat pri takej lesklej vertikalnej lesenarskej trubke 😁
Sme v hotely, nie na stavbe Venco 😁
myska ohlásili účasť aj Evička a Vladko Tuškovci – zo soboty na nedeľu ( 1 noc ). 😘 TEŠÍME!
Vierka ale ja som ich vyhral snáď 10. Šecky som vypiť nevládal, lebo by som mal jazyk vetchý a pokrivený, ako chrbát starej indiánskej squaw… 😁
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |