Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Výber motocykla
Potreboval by som poradit s vyberom moto.Som zatial len zaciatocnik mal som babettu, simsona a teraz vlastnim keeway skuter.Mam slabost pre klasiku je Jawa 350/640 alebo 35/639 dobrym riesenim ak chcem nieco silnejsie?
Kup nieco silnejsie, nejaku 600nahaca alebo sporta.
suzuki GSR 600
yamaha FZ 6
Honda Hornet
alebo zo sportovych nejakeho krasavca,
gsxr600
YZF-R6
ked nemas v hlave nasrate tak si stymi motorkami uzijes aj napriek ich sile oproti jawkam…
vasili21
Aj to je riešenie. Nemusíš podľahnúť japonským dizajnom. Pokiaľ ti bude stačiť výkon Jawy a jej pohodlie, získaš motorku finančne nenáročnú na údržbu. Ako tatkovia vravievali, "generálku urobíš aj na kolenách".
Kúp si Gold Wing-a 😁
Lavergsx600 dobre rady tu davas kamo ty musis mat velmi vela odjazdene na tyx moto ktore tu spominas ked ix tak odporucas 🙂
vasili21 kup co sa ti paci a co uznas za vhodne krasne spravena jawka je castokrat krajsia ako japonske nabliskane "tuctove" motorky 😉
vasili21 osobne by som sa poobzeral po modeli 640 už s bezkontaktovým zapaľovaním v čo najoriginálnejšom stave, o takú motorku je často lepšie postarané ako keď tam niekto furt niečo privára a robí rôzne špekulácie. Osobne mám depresiu keď počujem rozhádanú 350 ale keď je pekne naladený motor tak to je spev.
racer8 dobre si napísal Laverovi.
kxbibo nenapisal mi dobre 😛
racer8 no ja len chcem dobre poradit , ved tie motorky su urcene pre zaciatocnikoch co som napisal. 😎
vasili21 v kazdom pripade si kup masinku ktora ti bude prinasat len vela radosti, ako zenska 🙂
Lavergsx600 … tie motorky su urcene pre zaciatocnikoch co som napisal … 😎 … no neviem, neviem, či by som z bicykla sadol na 600vku 😶
No… na dnes som sa nasmááál dosť 😁
"zavodne motocykle su urcene pre zaciatocnikov", no to bola zas perla 😁 hned poznat ze si ich vsetky vyskusal a tak ako skuseny jazdec sa s nami mozes podelit o svoje mudrosti..
vasili21 3 sezony som mala jawku 350/640 a z mojej strany velka spokojnost 🙂 ked si na nu trochu zvyknes, tak si aj s malou jawkou dobre pojazdis v zakrutach, no je pravda ze dlhsie cesty su trochu nudne. Kazdopadne na ziskanie skusenosti vyborna, a nie draha volba 🙂
vasili21 ja tiež súhlasím so sothar…na jawke sa naučíš aj nejaké tie opravy urobiť si sám a nemusíš hneď zháňať servis,alebo nejakého mechanika…ja som jazdil od 14 rokov na staručkej jawe 250 a dalo mi to naozaj vela…už len tlačiť motorku s defektom 8 kilometrov je zážitok na celý život…
A keby si sa predsalen obzeral po 600-ke určite by som radšej bral nejaké endurko ako Yamaha XT,alebo Dominítor-nezničitelné motory a jazdenie v pohodičke…
vela šťastných km
No to sa raz musím aj ja naučiť, že jawu opravovať.. 🙂
Furby a zaväzovanie šnúrok už si zvládol??? takže ďalší level 😀 😀 😀
Xmen ja mám na suchý zips… 🤐 😁
Furby tak to teda móžeš na tú jawku presedlať 😀 😀 😀
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |