40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 6 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
17. marca 2020 o 20:47 #103389przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)
😈 Orol rieši asi obytný automobil.
Aj ja ho riešim, zatiaľ mám ušporených 4,- eurá, z dôchodku to ide ťažko… 😈
Ale rátam, že na motozraz vo Faro v roku 2055 s ním pojazdí za mnou práve aktuálna frajerka, nebudem predsa, ako 100-ročný spať na zemi v stane, ta ňe? 😁17. marca 2020 o 21:21 #103390ahojkoÚčastník (Participant)Orol a aj Papi,
kazdy z nas tipuje to, na co mysli casto…
Ja by som tipoval ze Orlik sa chysta na
restauracny projekt nejakeho veterana…
V tomto pripade mam tipovanie zadarmo,
je to skoro tak napinave ako ked som si
2 ci 3 x kupil sportku…
17. marca 2020 o 22:11 #103391ahojkoÚčastník (Participant)Zaujimave konstatovanie na rozveselenie… ci na smutok??…. 😈
18. marca 2020 o 10:32 #103392przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😎 Koronavirus:
Doteraz celosvetovo neznáma „čínska biologická zbraň“, o ktorej ani číňania zatiaľ moc nevedia.
Stále viac ale čítam, že kto kde urobil chybu, čo a ako sa malo zaviesť, čo dostať a čo nedostať, „pobojigenerálov“ už máme habadej. Ale boj len začína, tak treba myslieť fakt dopredu…
Tak z netu nakradnutých vtipných fotiek som zostavil sarkasticko-recesistický návod pre denný režim v nasledujúcom období. Ako vidieť, v ničom sa činnosť nemusí líšiť od toho, ako sme to mali vlani alebo predvlani. Až na malé detaily, teda. 😈Aj čierny humor je humor, tak posúďte sami, čo nás čaká, ak to dnes nezvládneme:
18. marca 2020 o 16:36 #103393apaÚčastník (Participant)Dnes bolo pekne, tak som vložil akumulátor do skútra na kľúčik a urobil prvé 4km v tomto roku.
Bol som pre vodu – na artézsku studňu a späť.🙂 👍
18. marca 2020 o 23:33 #103394przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)👍 😈 Apa, ty tomu teda dávaš!
Ale ak má jazda svoj účel a je opodstatnená, nik ťa nemôže obviniť, že jazdíš len z pasie a zbytočne ohrozuješ ostatných.
Neviem síce, ako osamelý motorkár na poloprázdnych cestách ohrozuje hocikoho, ale pre istotu aj moje jazdy majú účel. Včera chlieb, dnes mlieko, zajtra rohlík a tak… 😈
Teda len núdzový režim po okolí, škoda, že len v polkruhu, ungarische polkruh mi zrušili, už mi ten mizerný guláš na Dobogókő začína chýbať… 😁19. marca 2020 o 8:26 #103395macoÚčastník (Participant)Ja v týchto dňoch jazdím z dôvodu zachovania duševného zdravia v tieni sľubovaných šťastných zajtrajškov 🙂
Dnes je na rade konečne Zuzuki, rúško mám pri sebe, v prípade kontaktu na sebe. 😁19. marca 2020 o 14:30 #103396apaÚčastník (Participant)papi, dnes som vytiahol na slnko aj henten Véstrom a urobil som bezcielne 145km.
Málo motorkárov bolo.
Dobogókő guláš by som si dal aj ja. Naposledy som tam bol asi pred rokom a pol na jeseň a strelol sa naposledy s Gustibáčim, je ho večná škoda.
Na opekačku do Jelky sa mi samému nechce a organizátor nie som. Plynový gril domáci to istí.19. marca 2020 o 15:54 #103397Hruso25Účastník (Participant)Zatiaľ žijem, ale je mi na pikaču.
20. marca 2020 o 6:42 #103398przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Dobré ráno vespolek.
Hrušo, ale už si doma, či?
Je nás viac, čo sme už po rôznych bajpasoch a sme tu, vyriešia aj teba, neboj.Orol sa nám neozýva so svojimi plánmi. Neviem ale, či tá všeobecne napuču situácia, kerá sa stále zhoršuje, nezmení aj jeho ambície…
Jak to dnes v Taliansku vypadá, možno roky nebudeme cestovať nikam.Maco, Orlovi si doporučil max. tri kolesá, ale asi nevieš, že on mal parádne Rewaco, keré už dávno predal. Asi ťažko na ňom udržiaval rovnováhu, preto chce štyri kolesá… 😈
20. marca 2020 o 7:27 #103399macoÚčastník (Participant)Papi, už mi je to jasné 😁 Tri kolá sú fasa, ale štyri zicher 😁 O Trike som rozmýšlal aj ja, ale nakoniec som k mašine dodal loďku- viac sa podobám na motorkára 😁
20. marca 2020 o 10:49 #103400apaÚčastník (Participant)Dobrý deň, dnes idem prevetrať aj džamahu skúter aby mu nebolo ľúto.
A keď už nebudem vládať udržať dvojkolesový dopravný prostriedok tak si kúpim bezpečnosť a výkon v športovom to duchu:http://www.piaggio.sk/modely/mp3_lt/mp3_500_lt_sport/index.html
P.S. Ale iba s USB portom, ten je najdôležitejší 🙂 😁 .
20. marca 2020 o 20:39 #103401BielyorolÚčastník (Participant)Maco, tak ako Papi píše. 👍 🙂 Už tri – ee. 😟 Možno zasa raz, ak sa dožijem vyššieho veku a budem mať s balansom problémy a mude ma to aj priťahovať. 😉
Papi, kua, Ty vieš asi všetko. Alebo keď si len tipol, prosím Ťa, podaj v mojom mene Loto. Z výhry Ti niečo dám, neboj. 😁
Trafil si hlavičku po klinci. Áno, bude to karavan, o dva roky mi končia na dvoch dodávkach lízingy, a jednu mám v pláne prerobiť. Snáď na jútube už niet o tom ani jedno videjo, ktoré som nevidel. Čiže svedomite sa pripravujem, zbieram skúsenosti a vedomosti iných, odkladám prašule do prasiatka, a nič, aleže nič ma zatiaľ neodradí od tohto plánu. No a keď dedo dá svojmu vnukovi sľub, ktorý je takisto zanietený do toho plánu, tak neni o čom. Pravdupovediac, aj teraz hneď by som začal s predstvabou, ale ešte dva roky nech autíčka pojazdia, potom si vyberiem to najlepšie a rabóta sa začne. Dovtedy sa aj svet dá do poriadku, aspoň dúfam, a môžme vyraziť na cesty, necesty, na ryby, opekačky, festivaly atď. 🙂 👍
Ale pokiaľ máte nejaké iné videjá, ktoré som ešte nevidel, sem s nimi! Budete poďakovaní. 🙂 👍20. marca 2020 o 21:39 #103402przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Teší ma, že viem všetko, ani som to nevedel. 😁
Nakoľko som bol u teba viackrát, viem, že robíš excelentné stolárske práce, máš super výbavu v dielni, k tomu tá info o štyroch kolesách – no dosadil som to šecko do svojho vzorca a vyšlo mi, čo mi vyšlo.Ty huj, ten karavan si mal už dávno vyrobiť, videí je na nete milión, určite si ich pozrel viac, ako my šeci dokopy…
Také, čo si ešte nevidel, nemáme. 😁21. marca 2020 o 23:43 #103403BielyorolÚčastník (Participant)No, a ja som si myslel, že Ty máš šecko. Máš čo doháňať. 😁 👍
Akože dávno vyrobiť?…neviem neviem, nemal som takú možnosť. Ale nakoľko mám teraz viac tých áut, a na spomínaných dvoch mi končia lízingy, tak preto som to využil a rozhodol jednu prerobiť. Ale sľubujem, že jedna z prvých ciest bude do Iže na Dunapart aspoň na predĺžený víkend na jednu dobrú grilovačku aj s Budvarom. 😁
Slibuji co jsem slíbil a odvolávam co jsem odvolal. 😁 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.