40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
24. októbra 2013 o 9:03 #86378
yoffo
Účastník (Participant)ZULU 🤣 dal som. 🙂 🙂 🙂
24. októbra 2013 o 10:42 #86379VANUCCI
Účastník (Participant)Vy ku..y západňárske raz urobíme fotomontáž, že akože jeme a ešte aj toto nám závidíte a že vy každý víkend tlačíte kadejaké dobroty po jarmokoch a zalievate gutalaxom tak toto je nič?????? ☹️ ☹️ ☹️
No dočkajte Myjavane vyndete na ulicúúúúúúúúú, čo ste nám vy vypásli tu našu šošovicúúúúúúúúúú 😁 😁 😁
Ta aspoň za sme če najdli a ja toto nám závidza ta ne bratm??? 😛 🤣bopsík to je na dlhé zimné večery, keď sa nedá do záhrady, na ryby, na motorke atď. tak sa modelárči, za chvíľu sa zozimnie a pokračujeme v stavbe 👍
wikino zajtra máš pripravený a vytopený karavááááňňň 🙂 😀 😁
24. októbra 2013 o 10:44 #86380VANUCCI
Účastník (Participant)OPRAVA Ta aspoň raz sme še najedli a aj toto nám závidza ta ne bratm??? 😛 🤣
24. októbra 2013 o 11:05 #86381WIKINO
Účastník (Participant)Vidím že na jarmarku nás nechcú ☹️ 😟 , tak asi nič nezostane iba východná gubernia. Však som písal , že vám nezávidíme ten cholesterol 🙂 😁
24. októbra 2013 o 11:08 #86382WIKINO
Účastník (Participant)Vanucci keby VVOS dala cestovný rozkaz, by si sa čudoval čo? 😶 😶 .Hneď by si bol nezdravý aj by som sa nacengal a pes by bol pustený 🤣 🤣 👋 👋
24. októbra 2013 o 11:15 #86383VANUCCI
Účastník (Participant)wikino ten cholesterol čo spomínaš, to je len slepá závisť 🙂 a u mňa majú moji kamaráti vždy dvere otvorené, opýtaj sa thea, Katky a krampusa, či dlho cengali, iba raz a prezradím ti aj heslo to boo, že :
prosím kto je?
Ost gumerny tribunála hneď som im otvoril. No a Ty patríš medzi mojich veľmi dobrých kamarátov, tzakže určite by si zvonil iba raz, pes by mal dovolenku a heslo som ti prezradil. 🙂 👍
24. októbra 2013 o 11:22 #86384VANUCCI
Účastník (Participant)Ty kokso teraz som sa narehotal, tak to doprajem aj vám, VAŇUČA zle prečítala a ešte horšie pochopila wikinovu správu a hovorí mi – ja tomu vášmu písaniu /slengu/ vôbec nerozumiem
/ a na wikinovu správu 13.08 povedala/
no vidíš, hneď by mal cholesterol / hneď by si bol nezdraví/ ale by si aj vypil / aj by som sa nacengal/ ale čo s tým má spoločné pes????
Ale bola by som rada keby prišli.No neurve ťa od smiechu ???? 😀 😀 😀 😁 😁 😁 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
24. októbra 2013 o 11:22 #86385VANUCCI
Účastník (Participant)Jak hovorí klasik yoffo \“skoro mi cvrklo\“ 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
24. októbra 2013 o 11:56 #86386yoffo
Účastník (Participant)VANUCCI píše Wikinovi : cit.: máš vytopený karavááááňňň. 😶 😶 😶
Odkaz pre WIKINA PRVÝ: ber aj neoprén, okuláre, ploutwe a šnorchel,
aby si výhodňári nemysleli, že sa vytopeného karawányiho zľakneš. 😈
Odkaz pre WIKINA DRUHÝ: to kerá kúa Vás nesťe na Jarmaroku?? 😶 : 😛
Dám teda ešče razz: ZULU ……. dal som druhý raz. 😈Čas nástupu na moto niéčo medzi 8 – 10, neviem to lepšie odhadnúť,
lebo netuším, koľko vrstwa krémešov moja NGŠTR bude aplikovať na ksicht.
Ak 9 vrstva, tak štart okolo 12………a to už není srandazulu. 😈24. októbra 2013 o 12:16 #86387kecky
Účastník (Participant)Len pekne GTX dávajte pozor, aby Vám lak neopadal, keď Vás sopláci opália 😁 😁 😀 😀 😈 👋
24. októbra 2013 o 12:33 #86388WIKINO
Účastník (Participant)Kecky keď pojde z Požone Dr.Čoprák , tak ste v prde..i a budete mu čítať ŠPZ a jeho mužný chrbát 😶 🤣 🤣 🤣 👋
24. októbra 2013 o 14:26 #86389przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😀 WIKINO, na jarmaku vás určite chcú, len ja mám taký pomer, ktor á mi nedovolí tu furt číhať 😀
Navyše aj jazdiť treba, keď je pekne. Stalo sa. 👋
Takže mapu (Murmansk) som narychlo počmáral, zelenou som dal kvôli jednosmerkám aj približný smer odjazdu.
Príde každý, kedy chce, potuľuje, koľko chce, nič sa neorganizuje. 😀
Ale je možné dať potom spoločný výjazd do Kolárova k vodnému mlynu, je to nejakých 20 km od Komárna, bohate stačí vypadnúť z KN okolo 15:00, uvidíme, čo nám ponúknu…
A areál okolo mlyna si potom dobre obzrite, má totiž určitý potenciál a zázemie pre ČUM ( č underground u m mlynárky 😀 )… Drevo, toalety, možnosť stanovať, ba, aj nejaké postele sa nájdu. Ale to len tak, zatiaľ nech si to komisia prezre… 😀🙂 Teraz ale tá počmáraná mapa KN, dúfam, že sa z toho vysomárite: 😁
[linka]24. októbra 2013 o 14:58 #86390WIKA
Účastník (Participant)Papi, ďakujeme za vyčerpávajúcu trasu. AD tak sa stretneme! 👋 👋 👋
24. októbra 2013 o 15:16 #86391maguma
Účastník (Participant)papi a to nie je mapa Ria z Januára, vidím tam Maracánu a vedľa sa mi zdá, že stojí Pele 🙄 🙄 🤣 😁 😁 😁 👋
24. októbra 2013 o 15:23 #86392kecky
Účastník (Participant)To WIKINO : Dr. čoprák??? 😶 Myslíš toho čo stráži HDkompresor, aby mu ho zase synáci nejebli medzi kompóty??? 😈 😈 😈 😀 😁 👋
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji