Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,981 až 1,995 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    yoffo
    Účastník (Participant)

ZULU 🤣 dal som. 🙂 🙂 🙂

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Vy ku..y západňárske raz urobíme fotomontáž, že akože jeme a ešte aj toto nám závidíte a že vy každý víkend tlačíte kadejaké dobroty po jarmokoch a zalievate gutalaxom tak toto je nič?????? ☹️ ☹️ ☹️

No dočkajte Myjavane vyndete na ulicúúúúúúúúú, čo ste nám vy vypásli tu našu šošovicúúúúúúúúúú 😁 😁 😁

Ta aspoň za sme če najdli a ja toto nám závidza ta ne bratm??? 😛 🤣

bopsík to je na dlhé zimné večery, keď sa nedá do záhrady, na ryby, na motorke atď. tak sa modelárči, za chvíľu sa zozimnie a pokračujeme v stavbe 👍

wikino zajtra máš pripravený a vytopený karavááááňňň 🙂 😀 😁

VANUCCI
    Účastník (Participant)

OPRAVA Ta aspoň raz sme še najedli a aj toto nám závidza ta ne bratm??? 😛 🤣

WIKINO
    Účastník (Participant)

Vidím že na jarmarku nás nechcú ☹️ 😟 , tak asi nič nezostane iba východná gubernia. Však som písal , že vám nezávidíme ten cholesterol 🙂 😁

WIKINO
    Účastník (Participant)

Vanucci keby VVOS dala cestovný rozkaz, by si sa čudoval čo? 😶 😶 .Hneď by si bol nezdravý aj by som sa nacengal a pes by bol pustený 🤣 🤣 👋 👋

VANUCCI
    Účastník (Participant)

wikino ten cholesterol čo spomínaš, to je len slepá závisť 🙂 a u mňa majú moji kamaráti vždy dvere otvorené, opýtaj sa thea, Katky a krampusa, či dlho cengali, iba raz a prezradím ti aj heslo to boo, že :

prosím kto je?

Ost gumerny tribunál

a hneď som im otvoril. No a Ty patríš medzi mojich veľmi dobrých kamarátov, tzakže určite by si zvonil iba raz, pes by mal dovolenku a heslo som ti prezradil. 🙂 👍

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Ty kokso teraz som sa narehotal, tak to doprajem aj vám, VAŇUČA zle prečítala a ešte horšie pochopila wikinovu správu a hovorí mi – ja tomu vášmu písaniu /slengu/ vôbec nerozumiem

/ a na wikinovu správu 13.08 povedala/

no vidíš, hneď by mal cholesterol / hneď by si bol nezdraví/ ale by si aj vypil / aj by som sa nacengal/ ale čo s tým má spoločné pes????

Ale bola by som rada keby prišli.

No neurve ťa od smiechu ???? 😀 😀 😀 😁 😁 😁 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Jak hovorí klasik yoffo \“skoro mi cvrklo\“ 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

yoffo
    Účastník (Participant)

VANUCCI píše Wikinovi : cit.: máš vytopený karavááááňňň. 😶 😶 😶

Odkaz pre WIKINA PRVÝ: ber aj neoprén, okuláre, ploutwe a šnorchel,

aby si výhodňári nemysleli, že sa vytopeného karawányiho zľakneš. 😈

Odkaz pre WIKINA DRUHÝ: to kerá kúa Vás nesťe na Jarmaroku?? 😶 : 😛

Dám teda ešče razz: ZULU ……. dal som druhý raz. 😈

Čas nástupu na moto niéčo medzi 8 – 10, neviem to lepšie odhadnúť,

lebo netuším, koľko vrstwa krémešov moja NGŠTR bude aplikovať na ksicht.

Ak 9 vrstva, tak štart okolo 12………a to už není srandazulu. 😈

kecky
    Účastník (Participant)

Len pekne GTX dávajte pozor, aby Vám lak neopadal, keď Vás sopláci opália 😁 😁 😀 😀 😈 👋

WIKINO
    Účastník (Participant)

Kecky keď pojde z Požone Dr.Čoprák , tak ste v prde..i a budete mu čítať ŠPZ a jeho mužný chrbát 😶 🤣 🤣 🤣 👋

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😀 WIKINO, na jarmaku vás určite chcú, len ja mám taký pomer, ktor á mi nedovolí tu furt číhať 😀

Navyše aj jazdiť treba, keď je pekne. Stalo sa. 👋

Takže mapu (Murmansk) som narychlo počmáral, zelenou som dal kvôli jednosmerkám aj približný smer odjazdu.

Príde každý, kedy chce, potuľuje, koľko chce, nič sa neorganizuje. 😀

Ale je možné dať potom spoločný výjazd do Kolárova k vodnému mlynu, je to nejakých 20 km od Komárna, bohate stačí vypadnúť z KN okolo 15:00, uvidíme, čo nám ponúknu…

A areál okolo mlyna si potom dobre obzrite, má totiž určitý potenciál a zázemie pre ČUM ( č underground u m mlynárky 😀 )… Drevo, toalety, možnosť stanovať, ba, aj nejaké postele sa nájdu. Ale to len tak, zatiaľ nech si to komisia prezre… 😀

🙂 Teraz ale tá počmáraná mapa KN, dúfam, že sa z toho vysomárite: 😁

[linka]

WIKA
    Účastník (Participant)

Papi, ďakujeme za vyčerpávajúcu trasu. AD tak sa stretneme! 👋 👋 👋

maguma
    Účastník (Participant)

papi a to nie je mapa Ria z Januára, vidím tam Maracánu a vedľa sa mi zdá, že stojí Pele 🙄 🙄 🤣 😁 😁 😁 👋

kecky
    Účastník (Participant)

To WIKINO : Dr. čoprák??? 😶 Myslíš toho čo stráži HDkompresor, aby mu ho zase synáci nejebli medzi kompóty??? 😈 😈 😈 😀 😁 👋

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,981 až 1,995 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri