Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,996 až 2,010 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Vilo, Pele umýva čelné sklá na pumpe, to pri Maracane bude asi jeho otec rentier… 😁

malylapaj
    Účastník (Participant)

papi jednosmerka pri MsKS už nieje jednosmerka, veselo sa jazdí hore dolu!

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Ako čuchám, tak čuchám, ale západný vietor mi prifúkol taký závan, že natschelník šrubuje do hlavy tlačenku a jaternice a dám na to krk, že mám pravdu a dobrý čuch, ja keď zacítim, tak zacítim, verte, že žere 🙂

Dnes som vymákol aj thea, robím v záhrade a zrazu cítim palivo 40+. Pre istotu pozriem okolo seba, ši som nevylial a nič 🤣 takže nakoľko mám na palivo šuch na 50km okruh tak ma napadlo zavolať theovi a on vraj kua ako vieš, , že si s Katkou nalievame palivo???? 😶

Raz darmo, palivo cítim na sto honov, palivo, je palivo, tak mi verte, že nátscheník žere zabíjačkové delikatesy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🤐 🤐 🤐

theo
    Účastník (Participant)

Maguma teraz zavesi nejake fotky z inernetu a zacne sa chvalit ze ma produkty swiňove 😶

neverte tomu, obobováva 😁 😁

vecera:

[linka]

WIKINO, telo este vladze a sme pekni, ze nas nevymenia 🙂 😀 😀 🤣 👋 👋

maguma
    Účastník (Participant)

Pupuši ostnatý, musel som urobiť niečo pre česť západu a pozrite na túto nádielku, ha, Cibajky nás zachránili, včera padli tri sestry zaslúžilej svine Mažoly III (VI) SBRoKO a tuto je výsledok, je tu iba jeden zádrhel, že sa musím obetovať za celú westernovú eňklávu a ak nikto nepríde, wikino už drichme, budem to musieť spucovať sám, ale rád podstúpim takúto ťažkú obetu a cholesterol budem odkladať do kýblika, kto by oň mal záujem tomu ho darujem grátis

[linka]

maguma
    Účastník (Participant)

Idem urobiť lepšiu fotku, táto je z telefónu 🤣 🙂

theo
    Účastník (Participant)

Vidite, som vravel. 😁 😁

je to plagiator , to su secko fejky swiňowe 🤣 🤣

horsi ako Mlhos,.. 😁 😈 👋 👋

maguma
    Účastník (Participant)

No počkaj ňusi 😀 😀

kingston
    Účastník (Participant)

Theo neni to plagiator, pred chvilou mi volal a citil som zo sluchatka cesnak 🙂 😀 👋

Ale neponukol zgrlos jeden ☹️ 😁

theo
    Účastník (Participant)

Zapadňare sa len chvalia a nezavolaju 🙄 🙂 🙂

🙂 🤣 🤣 🤣

to su tie regionalne disparity 🤣

yoffo
    Účastník (Participant)

Áno, je to aligátor, a čo, kúa, Vy také nemáte……akurát tak …oné….ventilátor. 🙂 😛 👋 🤣

maguma
    Účastník (Participant)

theo pozývam ťa na lukulhody, termín ihneď, 🙂 🙂 ešte sem dám asi už lepšie fotky, 🙂 ale za chvíľu už nebude čo fotiť lebo major sa vehementne hlási o svoj prídel, 🤣 🤣 keby ho vanucci nepovýšil, mal by nižšiu stravnú jednotku a nemusel by som sa sním deliť 😟 😟 👋 👋

[linka]

[linka]

theo
    Účastník (Participant)

Kuua kulinarska maaarha, vidim ze si to fotil letecky aj pozemsky, zajta idem po raketu, uz je opravena, tak v sobotu ta dojdem vyžrať, nechaj to tak, nedotykaj sa toho 🙂 🙄 🙄 🤣 🤣 😈 👋

maguma
    Účastník (Participant)

yoffo zajtra, t.j. holnap idem na služobnú cestu do krásavice na Dunaji, (ty a bobolak sa niekde skryte, aby to bolo pravdivé) budeš v rajóne a či nie????????????? 🙄 🙄 🙄 😁 z dôvodu zvýšeného prídelu zatiaľ bezplatnej tepelnej energie idem na stroji zvanom motorbicygel, 🙂 akože aj by som asi tak išiel pre kiči čomag 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 👋 👋 👋

theo
    Účastník (Participant)

Aha ako zahovara. 😎 😎

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,996 až 2,010 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri