40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
24. októbra 2013 o 15:26 #86393
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Vilo, Pele umýva čelné sklá na pumpe, to pri Maracane bude asi jeho otec rentier… 😁
24. októbra 2013 o 16:12 #86394malylapaj
Účastník (Participant)papi jednosmerka pri MsKS už nieje jednosmerka, veselo sa jazdí hore dolu!
24. októbra 2013 o 16:32 #86395VANUCCI
Účastník (Participant)Ako čuchám, tak čuchám, ale západný vietor mi prifúkol taký závan, že natschelník šrubuje do hlavy tlačenku a jaternice a dám na to krk, že mám pravdu a dobrý čuch, ja keď zacítim, tak zacítim, verte, že žere 🙂
Dnes som vymákol aj thea, robím v záhrade a zrazu cítim palivo 40+. Pre istotu pozriem okolo seba, ši som nevylial a nič 🤣 takže nakoľko mám na palivo šuch na 50km okruh tak ma napadlo zavolať theovi a on vraj kua ako vieš, , že si s Katkou nalievame palivo???? 😶
Raz darmo, palivo cítim na sto honov, palivo, je palivo, tak mi verte, že nátscheník žere zabíjačkové delikatesy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🤐 🤐 🤐
24. októbra 2013 o 16:38 #86396theo
Účastník (Participant)Maguma teraz zavesi nejake fotky z inernetu a zacne sa chvalit ze ma produkty swiňove 😶
neverte tomu, obobováva 😁 😁
vecera:
WIKINO, telo este vladze a sme pekni, ze nas nevymenia 🙂 😀 😀 🤣 👋 👋
24. októbra 2013 o 17:26 #86397maguma
Účastník (Participant)Pupuši ostnatý, musel som urobiť niečo pre česť západu a pozrite na túto nádielku, ha, Cibajky nás zachránili, včera padli tri sestry zaslúžilej svine Mažoly III (VI) SBRoKO a tuto je výsledok, je tu iba jeden zádrhel, že sa musím obetovať za celú westernovú eňklávu a ak nikto nepríde, wikino už drichme, budem to musieť spucovať sám, ale rád podstúpim takúto ťažkú obetu a cholesterol budem odkladať do kýblika, kto by oň mal záujem tomu ho darujem grátis
24. októbra 2013 o 17:27 #86398maguma
Účastník (Participant)Idem urobiť lepšiu fotku, táto je z telefónu 🤣 🙂
24. októbra 2013 o 17:35 #86399theo
Účastník (Participant)Vidite, som vravel. 😁 😁
je to plagiator , to su secko fejky swiňowe 🤣 🤣
horsi ako Mlhos,.. 😁 😈 👋 👋
24. októbra 2013 o 17:36 #86400maguma
Účastník (Participant)No počkaj ňusi 😀 😀
24. októbra 2013 o 17:38 #86401kingston
Účastník (Participant)Theo neni to plagiator, pred chvilou mi volal a citil som zo sluchatka cesnak 🙂 😀 👋
Ale neponukol zgrlos jeden ☹️ 😁
24. októbra 2013 o 17:46 #86402theo
Účastník (Participant)Zapadňare sa len chvalia a nezavolaju 🙄 🙂 🙂
🙂 🤣 🤣 🤣
to su tie regionalne disparity 🤣24. októbra 2013 o 18:10 #86403yoffo
Účastník (Participant)Áno, je to aligátor, a čo, kúa, Vy také nemáte……akurát tak …oné….ventilátor. 🙂 😛 👋 🤣
24. októbra 2013 o 18:11 #86404maguma
Účastník (Participant)24. októbra 2013 o 18:20 #86405theo
Účastník (Participant)Kuua kulinarska maaarha, vidim ze si to fotil letecky aj pozemsky, zajta idem po raketu, uz je opravena, tak v sobotu ta dojdem vyžrať, nechaj to tak, nedotykaj sa toho 🙂 🙄 🙄 🤣 🤣 😈 👋
24. októbra 2013 o 18:26 #86406maguma
Účastník (Participant)yoffo zajtra, t.j. holnap idem na služobnú cestu do krásavice na Dunaji, (ty a bobolak sa niekde skryte, aby to bolo pravdivé) budeš v rajóne a či nie????????????? 🙄 🙄 🙄 😁 z dôvodu zvýšeného prídelu zatiaľ bezplatnej tepelnej energie idem na stroji zvanom motorbicygel, 🙂 akože aj by som asi tak išiel pre kiči čomag 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 👋 👋 👋
24. októbra 2013 o 18:28 #86407theo
Účastník (Participant)Aha ako zahovara. 😎 😎
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji