40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
28. októbra 2013 o 11:09 #86513
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Moc sa to tu s tým runnerom neozýva.
Lebo sa nejak neujal… 😉
AMIS a Pitaz mi núkali na ňom pojazdiť v Gabčíkove (2011), ale ja chumaj, som už mal po výjazde pivo, tak som nebral. 😀 Ale prebehnúť pár km by aj tak neboli \“skúsenosti\“, maximálne tak nejaký dojem, či čo…
[linka]
Ale zase VFR 800 som trochu jazdil, je to vo vyšších otáčkach rozhodne na porazenie Granatky… A CR má ten motor a velice podobný podvozok, len zvýšený… Teda ak chceš ukázať Granatke svoj prdelček, friško ber, vo vyšších otáčkach je to SS… 👋
Usko , z geriatrikov ti moc ľudí fundovane asi neporadí, ak to chceš pre seba, v pohode zvládneš rozkopané mesto aj rýchlu turistiku na hrbolatom okruhu – ale to už je rozhodne vyšší level, ako malý DragStar. 🙂 😉
Test napísal tam vedľa aj Awia, ale aby som bol slušný, tu je \“domáci\“ test:
[linka]28. októbra 2013 o 11:54 #86514usko
Účastník (Participant)😁 ja nechcem ukazovať nikomu prdel, a Granatke už vôbec nie, 😁 to by som si nikdy nedovolila, len ma zaujíma nejaké prijatelné cestné endurko a táto hondička sa mi páči, ale díky, mám celú zimu a možno aj celé leto na študovanie, ved uvidíme, čo nakoniec skončí pod mojou prdelou
28. októbra 2013 o 12:38 #86515Slon
Účastník (Participant)No neviem nemá ju Locke?
28. októbra 2013 o 13:24 #86516direktor
Účastník (Participant)WIKINO, našim mozolom na rukách a ani do budúcna už indulona nepomôže, už je neskoro 🤣 🤣 🤣 🤣 Ked zbadám, že krčovito držím rajdy začnem na ukájanie roboty používať jazyk 🤣 🤣
28. októbra 2013 o 13:57 #86517przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Slon , LOCKE má niečo úplne iné (má tú polovocu z auta 😉 ).
Ináč si myslím, že keď Uško nechce ukazovať nikomu svoj zadoček (pardon 😈 😘 👋 ), ten LOCKE-ho dvojvalec by jej viacej vyhovoval, či už je to teda NC 700 alebo NC 700X.
S prepáčením, Uško , špicu u C-runnera by si pravdepodobne len zaplatila, ale asi nevyužila…
Navyše aj z hľadiska údržby vychádza rad NC o dosť lacnejšie, ten 2-val-motor sa zatiaľ javí, ako večný, spotreba tiež veľmi prijateľná, charakter záťahu viac podobný malému Dragu, ako u 4valca s variabilným časovením, pričom má NC dosť navrch oproti Dragu 650 aj v zrýchlení, aj v maximálke…Ale to je len jeden z názorov, treba vyskúšať obe a tak rozhodnúť… Akurát sa mi zdá, že ani jeden z ofic. predajcov nemá Crossrunnera na sklade, preto som písal vyššie, že sa nejak neujal , rad NC zas, ako teplé rožky… 😉
28. októbra 2013 o 17:01 #86518Kleber
Účastník (Participant)Konečne hlásím príchod a dovolte zaradit sa.
28. októbra 2013 o 17:29 #86519przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)He😁, okná osadené, všetko zateplené, omietnuté, vymaľované – a vtedy príde Kleber… 👋
28. októbra 2013 o 17:39 #86520VANUCCI
Účastník (Participant)Ajajáááááj idem nakladač kapustu, 😕 teda najprv rezať na hoblíku, 🙄 ak mi zostane nejaký prst, tak tu potom ešte niečo napíšem 😁
28. októbra 2013 o 18:02 #86521Kleber
Účastník (Participant)Stále ma niekdo miešal tak som mal čas vybehnút len na Cibajky 👋
28. októbra 2013 o 18:43 #86522yoffo
Účastník (Participant)Tak a idem čistiť zubatú rybičku, asi tak 10 kúskoff, vánoce zachránené.
Zajtra idem zas.
Prerod \“Motor\“Kára\“ na Tichého Blázna úúúúúspešnýýýýýýý. 🙂 🙂 🙂Kleber, ná de si bol doteraz prilepený, há ??? 😶 😶 😶 😈 👋
28. októbra 2013 o 19:09 #86523VANUCCI
Účastník (Participant)yoffo takže keď máš 10 kusof zubatých, znamená, že si bol na rybách 5 /slovom päť/ dní ? 😎 😟 ty máš ale výdrž 🙂 🤣 🤣
28. októbra 2013 o 19:09 #86524amper
Účastník (Participant)Ahoj Kleber 👍
Yoffo, ja mám už prerod mesiac 😉 , moto o doctora tak še dá 👍
28. októbra 2013 o 19:13 #8652528. októbra 2013 o 19:14 #8652628. októbra 2013 o 19:21 #86527 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji