Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,116 až 2,130 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Moc sa to tu s tým runnerom neozýva.

Lebo sa nejak neujal… 😉

AMIS a Pitaz mi núkali na ňom pojazdiť v Gabčíkove (2011), ale ja chumaj, som už mal po výjazde pivo, tak som nebral. 😀 Ale prebehnúť pár km by aj tak neboli \“skúsenosti\“, maximálne tak nejaký dojem, či čo…

[linka]
    Ale zase VFR 800 som trochu jazdil, je to vo vyšších otáčkach rozhodne na porazenie Granatky… A CR má ten motor a velice podobný podvozok, len zvýšený… Teda ak chceš ukázať Granatke svoj prdelček, friško ber, vo vyšších otáčkach je to SS… 👋

Usko , z geriatrikov ti moc ľudí fundovane asi neporadí, ak to chceš pre seba, v pohode zvládneš rozkopané mesto aj rýchlu turistiku na hrbolatom okruhu – ale to už je rozhodne vyšší level, ako malý DragStar. 🙂 😉

Test napísal tam vedľa aj Awia, ale aby som bol slušný, tu je \“domáci\“ test:

[linka]

usko
    Účastník (Participant)

😁 ja nechcem ukazovať nikomu prdel, a Granatke už vôbec nie, 😁 to by som si nikdy nedovolila, len ma zaujíma nejaké prijatelné cestné endurko a táto hondička sa mi páči, ale díky, mám celú zimu a možno aj celé leto na študovanie, ved uvidíme, čo nakoniec skončí pod mojou prdelou

Slon
    Účastník (Participant)

No neviem nemá ju Locke?

direktor
    Účastník (Participant)

WIKINO, našim mozolom na rukách a ani do budúcna už indulona nepomôže, už je neskoro 🤣 🤣 🤣 🤣 Ked zbadám, že krčovito držím rajdy začnem na ukájanie roboty používať jazyk 🤣 🤣

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Slon , LOCKE má niečo úplne iné (má tú polovocu z auta 😉 ).

Ináč si myslím, že keď Uško nechce ukazovať nikomu svoj zadoček (pardon 😈 😘 👋 ), ten LOCKE-ho dvojvalec by jej viacej vyhovoval, či už je to teda NC 700 alebo NC 700X.

S prepáčením, Uško , špicu u C-runnera by si pravdepodobne len zaplatila, ale asi nevyužila…

Navyše aj z hľadiska údržby vychádza rad NC o dosť lacnejšie, ten 2-val-motor sa zatiaľ javí, ako večný, spotreba tiež veľmi prijateľná, charakter záťahu viac podobný malému Dragu, ako u 4valca s variabilným časovením, pričom má NC dosť navrch oproti Dragu 650 aj v zrýchlení, aj v maximálke…

Ale to je len jeden z názorov, treba vyskúšať obe a tak rozhodnúť… Akurát sa mi zdá, že ani jeden z ofic. predajcov nemá Crossrunnera na sklade, preto som písal vyššie, že sa nejak neujal , rad NC zas, ako teplé rožky… 😉

Kleber
    Účastník (Participant)

Konečne hlásím príchod a dovolte zaradit sa.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

He😁, okná osadené, všetko zateplené, omietnuté, vymaľované – a vtedy príde Kleber… 👋

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Ajajáááááj idem nakladač kapustu, 😕 teda najprv rezať na hoblíku, 🙄 ak mi zostane nejaký prst, tak tu potom ešte niečo napíšem 😁

Kleber
    Účastník (Participant)

Stále ma niekdo miešal tak som mal čas vybehnút len na Cibajky 👋

yoffo
    Účastník (Participant)

Tak a idem čistiť zubatú rybičku, asi tak 10 kúskoff, vánoce zachránené.

Zajtra idem zas.

Prerod \“Motor\“Kára\“ na Tichého Blázna úúúúúspešnýýýýýýý. 🙂 🙂 🙂

Kleber, ná de si bol doteraz prilepený, há ??? 😶 😶 😶 😈 👋

VANUCCI
    Účastník (Participant)

yoffo takže keď máš 10 kusof zubatých, znamená, že si bol na rybách 5 /slovom päť/ dní ? 😎 😟 ty máš ale výdrž 🙂 🤣 🤣

amper
    Účastník (Participant)

Ahoj Kleber 👍

Yoffo, ja mám už prerod mesiac 😉 , moto o doctora tak še dá 👍

amper
    Účastník (Participant)

Zaujímavé,

ak to tu už je, tak pardóón, ale asi nie 👍

[linka]

amper
    Účastník (Participant)
    VANUCCI
    Účastník (Participant)

Takže kapusta naložená, ale pomaličky píšem, lebo iba jednou rukou 😶 😕

začalo to takto

[linka]

pokračovalo takto

[linka]

a takto to dopadlo

[linka]

pozor kúzlo

[linka]

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,116 až 2,130 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri