Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,101 až 2,115 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    WIKA
    Účastník (Participant)

Štefan, k Tvojim dnešným narodkám Ti želáme hlavne veľa zdravia, šťastia, rodinnej pohody, a tisícky kilometrov bez nehody a vždy šťastný návrat k babke alebo aj s babkou. 😘 😘 😘 👋 👋 👋

[linka]

theo
    Účastník (Participant)

WIKINO, pomer velmi nevonia, libacina voňala lepšie 🤣 🤣 👍

gastogang je nejaky skapaty 🙄 asi vsetci prestavuju digitalky na nogbúgoch 🤣 🤣

yoffo
    Účastník (Participant)

Áno, gastrogang je f ilegalite, špajza prázdna,

idem si já na Duna nachytať nejakú rybacinu, keď libacina jest sežraná. 🙂

Štefanovi živijóóóóóó 👍 👍 👍

WIKINO
    Účastník (Participant)

Theo no vidíš,my čo sme ponocovali, hírili, nejedli síce libacinu ale sme už v pomere čulý plný elánu a ostatná\“ holota\“ 😛 drichme a nezveľaďujete potenciál našej milovanej vlasti 🤣 🤣 🤣

direktor
    Účastník (Participant)

WIKINO, Ty nie si vari toho názoru, že najväčší debil bol ten, kto vymyslel robotu a nenaučil ju masturbovať, aby sa urobila sama??? …. jasné že nevolnia!!!

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Dobré popoludnie, my čo vstávame skoro už máme obednú prestávku 😁 😁

VANUCCI
    Účastník (Participant)

direktor ale kto ju preťahuje, keď sa stále rozmnožuje ? 🤣 🤣

/jednu dokončím a ďalšie tri na mňa čakajú/ 😕 ☹️

majanko
    Účastník (Participant)

Náčelník, dnes Ťa a Tvoju spoločnosť-firmu poctím / a keď nie Teba tak Janku/ súdružskou návštevou. Tak na 11.30 zulu var kaficu. Mám dnes konečne vychádzky. 👋

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😀 Konečne je tu po dlhšom čase majanko, samozvaný hlavný rýpač, môžem trochu oddychovať 😀

Majanko , tak to prevezmi, prosím ťa, je tu čo napraviť. 😁

Offtopic ( ? 🤣 ):

Včera naskočil prvý z dlhých zimných večerov , tak som sa hrabal medzi starými fotkami. Veľa zaujímavého som našiel, niektoré sa totiž odrazu stali aktuálnymi, ani čert by to nebol pomyslel… 😀

Veď uznajte, toto som fotil priamo na jednom motozraze (čestné pionierske) vo Veľkom Mederi:

[linka]

maguma
    Účastník (Participant)

papi keď na motozraze, tak na motozraze, len nám povedz z akého motoklubu pochádzajú a na akých motorkách prišli 😶 😶 😶 🤣 🤣 🤣 🤣 😁 😀 👋

direktor
    Účastník (Participant)

VANUCCI, pomeristom ju preťahujú vedúci pracovníci čo im vzhľadom na jej vek vôbec nezávidím 🤣 🤣 SZČO – náčelník je samostatne zárobková osoba sa môže vyjadriť, či si ju preťahuje sám 🤣 🤣

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😀 No, tak aby som organizátorom z V. Medera nekrivdil, robili nádherné zrazy v nádhernom prostredí, súčasťou výjazdu sme mali napr. dve-tri kolečká na Slovakiaringu a tak…

Samotný areál penziónu Plauter (alebo ak chcete, Plauter-kúria) je obrovský, v jednom kúte je napr. futbalové ihrisko, na opačnom konci farma s viacerými exponátmi – hlavne pre deti. Keby boli okolo hory s peknými serpentínami, mohli by sme tam robiť hoci aj nejaký Tajov-Gader-Sihoť… 😀

Koniec reklamy, ale foto pridám, aby aj niečo okrem mangalíc ste mali… 🤣

[linka]

WIKINO
    Účastník (Participant)

Ná keď som napísal Mangalica asi pred 2 stranami ste sa smiali ako …… a terazky o inšom nesnívaťe iba o nich. 🙂 😀 . Papi ešte aj tú námahu si dal , že hladal v archíve, náčelní zasa kúp na jarmoku mangalicové klobásky ale tie tenké, nie hrubé 🙄 🤣 . Došlo na moje slová 👍

Direktor takže oddnes namiesto viagry kupujeme indulónu aby sme si kožu na rukách nezodrali 😈 🤣 🤣 🤣

usko
    Účastník (Participant)

Nazdar vospolok, chlapci, chcem sa spýtať na váš názor na Hondu CROSSRUNNER, veľmi sa v tom nevyznám

dakujem 👋

solim
    Účastník (Participant)

usko: Nemáš za čo ! 🙂 Tiež sa v tom nevyznám. 😉

ale !? :

[linka]

👋 👋

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 2,101 až 2,115 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri