Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,766 až 3,780 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    ahojko
    Účastník (Participant)

Papiho pamat je teda uctihodna, mne sa tie auta akurat zdali povedome, tot vsjo! A co vsetko o nich Papi vysypal z rukava.. slonia pamat!!

Theo

vdaka za posunutie! Ja som az teraz zbadal ze som stranu nacal….

VANUCCI
    Účastník (Participant)

papi je to tak, vozím to pre chlapíka, čo tieto veterány robí, niekedy ti pošlem foto tých, čo má ustajnené vo svojej zbierke, fakt skvosty 🙂 🙂 🙂

Ponúkol, mi, či nechcem zabiť v zime nejaký čas u neho v dielni pri repase veteránov, až budem mať čas, tak asi pôjdem, nech sa priučím troška repasu veteránov. 🙂

yoffo
    Účastník (Participant)

Čítam, že sa to tu nejak zgruppuje.

Papi má Slonovu pamäť, je aj kváder…….len neviem, či kvadratický, ale iste guľatučký. 😶 🤣

(szmekám klobouk) 👍 👍 👍

Slon vyhral: áno je to Stizostedion Volgenze. Tohoročný Vianočný 👍 😘

Zas nemusím Kaporetoure kupuvať. 👋 👍

Ale: rekonštruovať staré veci považujem za (vééééľmo) ušľachtilý chtíč.

Moto, autá i čo já viem, ponorky, tunely a.p. 😈

Asociácia: dovezieš kus šrotu, posypeš ho rozdrvenou Viagrou a aha……..nádherná rekonštrukcia.

🙂 🙂 🙂 😈 😈 😈 🤣 🤣 🤣

Bopsik
    Účastník (Participant)

Jednoduchšie sa robí z nového staré… 😁

maguma
    Účastník (Participant)

Súťaž, kto pozná tohoto frajera 🙄 🙄 🙄 😀 😀

[linka]

víťaz si s ním bude môcť podať ruku na zabíjačke 🙂 🙂 🙂 (a myslím, že ho neminie aj tekutá odmena) 😉 😉 😉

solim
    Účastník (Participant)

motobabka 😉 Nevidím dôvod prečo by sme si ( 40+ ) nemohli obsadiť aj jedno vlákno (tému) v rubrike "zrazy a akcie" . Bola by aj na iné akcie. Veď by téma bola naša tak isto, ako táto téma . 🙂

A koniec – koncov, maguma robí aj tak selekciu prihlásených. 😈

Už som zase 🤐 😁

👋 👋 👋

krampus
    Účastník (Participant)

magu – 👍 👍 👍 😁 🤐 😁

solim
    Účastník (Participant)

Že by:

[linka]

🤐 🤐

😁 😁

krampus
    Účastník (Participant)

solim – ja som ti taký od prirodzenia materialista, šak daj aké výhody by mal Mažolafest, ak by sa dostal do rubriky "zrazy a akcie" 😶 😈

Ja nevidím ani jeden racionálny dôvod, ale ako hovorí klasik: Mýliť sa je ľudské. 😉

motobabka
    Účastník (Participant)

Solim, bud trochu skromný….. 😉 stačí naše jedno osvedčené, pekne pd jednou pokrývkou, čo si navaríme, to si aj zjeme 🙂 🙂 🙂 👋 👋 👋

motobabka
    Účastník (Participant)

Solim, ak si už náhodou niekto aj zaplatí, tak ako urobíš selekciu ?? 🙄 🙄 🙄 🙄

Danny65
    Účastník (Participant)

Motobabka 👍 👍 👍 plne s tebou súhlasím, netreba to nikam inam vešať, aj tak nás bude dosť a mali by ísť v prvom rade takí, ktorí chodia na naše akcie a nie len na zabíjačku, ja som tam kopec ľudí ani nepoznala a videla jeden raz …… 🤐 myslím minulý rok, babka vie presne o čom píše a ja tiež 👋 👋 👋

solim
    Účastník (Participant)

krampus : jeden racionálny dôvod ? 😕

Je medzi nami (40+) veľa priateľov, ktorý nepíšu na tomto vlákne (ale ani všetko nečítajú), ale na akciách sa radi zúčastňujú. Bolo by to hlavne pre nich . 😉

motobabka :

Solim, ak si už náhodou niekto aj zaplatí, tak ako urobíš selekciu ??

A ako urobíš selekciu teraz, keď si niekto prečíta túto tému a zaplatí ?? Nie je to, to isté ! 😈

Záver: Veď to bol len taký nápad. 😉 Pomoc pre iných priateľov. 🙂 Ja čítam všetko 😎 😁

👋 👋

theo
    Účastník (Participant)

Idem urobit selekciu 🙂

duch s vami, telo do duchen, majte sa 🤣 🤣 😈 👋 👋

ahojko
    Účastník (Participant)

Quiz rybací:

Čo je to ???

[linka]

1. cena kaviár + topinka

Yoffo, ako sa uz raz Vanucci pytal, preco tie zubace co fotis su take dokrvavene? A aj oci iba im svietia…

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,766 až 3,780 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri