40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
18. marca 2014 o 19:07 #92545
theo
Účastník (Participant)Bopsik, to nepochybujem, iste si aj skvely urolog 👍 , som zvedavy co urobis s tym žltym vtakom, ten sa uz tiez prihlasil na kaportour 😁
18. marca 2014 o 19:07 #92546Bopsik
Účastník (Participant)A slintal som v Londýne v Romforde.
Išli sme so synom po ulici a naraz obchod Chudobné nástroje. Hneď som vletel dnu a kochal sa. Bol to len taký pouličný obchodík, ale gitary od výmyslu sveta. Zatočila sa mi hlava a po 15 min. sme vyšli von. Uff.18. marca 2014 o 19:10 #92547theo
Účastník (Participant)Fuuu, to u nas v Romforde vidis tak asi 8-9 romov s volantom vpravo 😶
18. marca 2014 o 19:15 #92548Bopsik
Účastník (Participant)Samozrejme, že sme obišli aj pár obchodov s motorkami, ale to už pre mňa nebol až taký shock. Mal som svoju Yamahu už pripravenú na naloženie na vozík.
Ale jedno ľutujem, že som priviezol Yamahu na vozíku a nie po vlastnej osi, to by bol zážitok.
1. Bál som sa jak s poistkou, EČV a podobne, teraz už viem že zbytočne, kľudne som mohol ísť.
2. Na 1000-cke som predtým ešte nesedel, nemal som skúsenosti.Ale zase keď uvážim tú trasu, necelých 2000km, tak by ma to možno aj odradilo a mesiac by som ju nechcel ani vidieť, neviem….
Po diaľnici som šiel s vozíkom 150km/h, na vozíku značka 80km a vzadu sme mali vyhodené 2 sedačky, spravené lôžko a vždy jeden driemal. Keby nás nemeckí policmani fikli, tak sa pokáblujeme, ale nič, fsio OK. Spotreba mi vyšla 9,5 l/100km, vysoká, veľmi vysoká…
18. marca 2014 o 19:19 #92549Bopsik
Účastník (Participant)Zaujímavé tiež bolo kerovanie po opačnej strane. Nebol problém, len sa trebalo sústrediť. A trúbili na dedinčana z Európy len 2x.
38 special neberiem, žltého ftáka by som aj tak s 2palcovou hlavňou netrafil, ani sud na 25m
Kozu nemám, vyšetrujem len tak…
18. marca 2014 o 19:22 #92550Bopsik
Účastník (Participant)The-O:
aká je téma tej diplomovky?
Nech sa do rána nenudím… 😉18. marca 2014 o 19:24 #92551Bopsik
Účastník (Participant)A ešte viem spraviť bublinu na nosnej dierke zo sopla. Počkajte, spravím foto.
18. marca 2014 o 19:30 #92552kavis
Účastník (Participant)Ja na to káblujem, napíšem príspevok a chcem odoslať tak sa to tu sekne a pomohol iba tvrdý reštart 👎
kingston jasnačka že žul jak murovatý a zistil som to až keď pesnička začala ísť nejak rýchlo 😈
a s tým zvýrazneným textom to som nemvedel že takto sa dá foto dať – zase som o niečo múdrejší 😇 teraz už na to ťukám, som zvedavý o kolko obrázkov som doteraz prišiel a ten tvoj typ bol novší staršie typy mali kolieskové potenciometre šak na foto je to vidieť a tie púzdra to boli aspoň z poctivej kože nie ako dnes koženka 😈18. marca 2014 o 20:03 #92553krampus
Účastník (Participant)Očúvaj, ty gyndoš amatér a ordinačné hodiny máš: Po-ST do jednej
Št-Pia do druhej
So-Ne do vlastnej ?😈 😈 😈 😈 😈
18. marca 2014 o 20:05 #92554theo
Účastník (Participant)Bopsik, thema diplomofky znie: ,,Komparácia kladenia kablovych rozvodov vo vybraných oblastiach Košického samosprávneho kraja na základe analýzy poskytovania dávok v hmotnej núdzi,,
Poprosim do rana tych 24 stran, Ďakujem.
Moze byt aj vo veršoch.
😇 😘 😎
18. marca 2014 o 20:19 #92555Bopsik
Účastník (Participant)Ty kokmann,
takú tému by nevymyslel ani Fyzik z bývalého Lumíka IXHovorí kamarát kamarátovi:
„Jožinko, poďme sa sprchovať, dáme si teplúčku vodičku.“
„Dobre, Karolko, ale tebe spadne mydielko“18. marca 2014 o 20:25 #92556theo
Účastník (Participant)Jožinkom spadne mydielko, ved to zajtra bude radosti ked budu oslavovať. 👍
18. marca 2014 o 20:27 #92557vipper1
Účastník (Participant)Bopsik a nie je to tak že gynekolog nie som ,ale čo už pozriem sa.
18. marca 2014 o 20:28 #92558kavis
Účastník (Participant)A ešte aj stredu majú 😈
18. marca 2014 o 20:32 #92559theo
Účastník (Participant)Streda je uz taka otrepana, navrhujem strtok… 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji