40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
30. decembra 2015 o 20:47 #98931
theo
Účastník (Participant)apa , niekto sa ti nabural do konta. 😁 😈
30. decembra 2015 o 20:54 #98932przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Retro ma teraz s tými dátumami zneistil, dofrasa.
Tak mi prezraď, prečo myslíš, že 79. 🙂Všetko je možné, lebo dátumy sme s chalanmi často písali na zadnú stranu fotiek až okolo 2004-2005, teda dodatočne – a občas sme sa aj pohádali… 😈
Aspoň by som mal nejaký argument od znalca, zíde sa.Napr. som si škaredo poplietol aj výsledky z Brna v téme Motorkári za socializmu, že Ago a Bonera na čele na MV – a pritom v 1973 vyhral Ago (MV) pred Readom (MV), nie pred Bonerom, hehehe.
Aj som sa niekde opravil, ale na motoride som už nebol, tam som už nemohol.
V 1974 zas vyhral Brno Read pred Bonerom (oba MV), teda som to riadne poplietol, mal som pozrieť skôr do análov… Veď Ago vtedy už jazdil na Yamahe… 😁
Chodili sme do Brna pravideľne a pamäť už neslúži, ako kedysi, to asi preto. 😈Inak skoro všetky fotky už zmizli z tej Moto-soci témy, ale som si pamätal cenník, čo pridal copy, ten som tam ešte našiel. Ceny stúpali pravekom počnúc pravideľne, ja som Mustafu kúpil v 1973, no a ceny v 1977-78 vypadali takto:
30. decembra 2015 o 21:31 #98933Retro
Účastník (Participant)Papi vychádzam z toho že Romer v r.77 ešte nebol. Možno najskôr v 78-om. Som si tak napoly istý…
Vie že MR všetko zmizlo, nejak imageshack to všetko zrušil, lebo to pmyzlo aj z motorkárov. Takže ideme na to?:-)30. decembra 2015 o 21:39 #98934Retro
Účastník (Participant)Papi vychádzam z toho že Romer v r.77 ešte nebol. Možno najskôr v 78-om. Som si tak napoly istý…
Viem že MR všetko zmizlo, nejak imageshack to všetko zrušil, lebo to zmyzlo aj z motorkárov. Takže ideme na to?:-)
30. decembra 2015 o 21:41 #98935Retro
Účastník (Participant)Tak tu sú pollitráky so strapcami s módne zasunutými dokladmi. Samozrejme bez vodičáku. Bola iná doba:-)))
A síhač 350, hmmm…:-)30. decembra 2015 o 21:54 #98936Retro
Účastník (Participant)Ospravedlňujem sa za tú tvrdku. Viem že sa píše zmizli…
30. decembra 2015 o 22:44 #98937przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Retro, tie prilby museli byť už skôr, ale sa nehádam, pozisťujem.
Fotky momentálne po ruke nemám, ale z tohodnešného USB som teraz vybral toto, mal som tu niekde podobnú, ale túto nie, tak het je tá predošlá skupina aj s dymovnicou, samí štuntrajder a gate zapnuté, kua … 😁

A ešte som zabudol na Bopsika:
Mustang-akumulátor bol v nízkom držiaku na ráme, prichytený bol len gumovou páskou s hákmi, dal sa velice ľahko šlohnúť. Regulátor nabíjania tam nebol, len polovodičový mostík na pertinaxovej doštičke, už ani neviem, kde, asi len tak pod nádržou.Dofrasa, o chvíľu oslavujeme Stalloneho, idem friško trénovať,
Plzeň, NA ZDRAVIE ! 😈31. decembra 2015 o 10:51 #98938bacaono
Účastník (Participant)Já som vedev že keť sa odkábluje tá pokábluvaná hmla tak sa to tu vyjasní. 😁 🙂 😁
Zase radosť čítať…. 👍 😇
31. decembra 2015 o 12:14 #98939VANUCCI
Účastník (Participant)Tu to začína byť konečne normálne a zaujímave 🙂
Papi dík 👍
31. decembra 2015 o 16:14 #98940Bopsik
Účastník (Participant)Ty kokman, zas mi neprešiel príspevok, tecnike šibe, abo mne?
31. decembra 2015 o 19:28 #98941przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)
31. decembra 2015 o 19:58 #98942przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Dnes ma navštívil Lapaj na bicigli. Hanba ! 😈
Ale vravel, že cestou stretol dvoch jogurťákov.Fíha!
Tak ma nakakal, že som musel ukončiť sezónu.
Ale len Šarkan, samozrejme.No, poviem to po japonsky:
Kuakosa !!! 😈
Tak som to moc zase nepreháňal. 😁Ešte dám jednu novonalezenú kunst-historickú o kustomizácii pôvodne totálne zhrdzaveného papi-minibusu a ideme so štvrtinkou hurhajovať medzi lístie … 😈
Príjemnú zábavu každému, ale bacha, zajtra začína nová sezóna! 😁
31. decembra 2015 o 21:14 #98943bobolak
Účastník (Participant)Kua to musím komentuvať,,že aký hrdý majiteľ papiperiňáku frajer,ja som sa nemdostal ani k stejšnu,všetko mali pod palcom paprikáši,kvetinkári a vôbec trhovníci z miletičky tak som sa prepracoval jedine k starej beembéčke,,ha, papi a slúži doteraz!!! 🙂
všetkým šťastlivý nový rock a postrehol som niečo že vraj tu už bude lepšejšie vidieť keď to vraví bača,tak asi vie viac ako my.Bodaj by mal pravdu!!! 👍
1. januára 2016 o 8:59 #98944WIKINO
Účastník (Participant)Bré neskoré ránko spachtoši.
V tomto roku 2016 Vám želám pevného zdravia, pohodové jazdenie a hlavne veselé stretnutia s kamošmi jednej stopy. 😘
Ide zahájiť sezónu na Magnete 125 po Čermánskych poľných cestách. 🙂 👍1. januára 2016 o 10:16 #98945Hog
Účastník (Participant)PF 2016
Spoustu zdraví, 🙂 spokojenosti a veselí 😁 v roce 2016 přeje
a těší se „naviděnou“ Váš J.E. Hog 🙂 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji