40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
1. januára 2016 o 11:50 #98946
Goldy
Účastník (Participant)S prianim všetkého dobrého do r. 2016 všetkých pozdravuje všetko čítajúci tichý pozorovateľ Goldy. 😎 😶 👍 😁
1. januára 2016 o 13:02 #98947Hruso25
Účastník (Participant)Do botky punktum sa pripájam ku Goldymu.
Z celého srdca prajem všetkým len to najlepšie v Novom roku 2016, hlavne veľa zdravia a šťastia.Rasto
1. januára 2016 o 13:07 #98948Retro
Účastník (Participant)P.F.2016
1. januára 2016 o 15:05 #98949przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Hehehe, super fotka. 👍
(Pre mladších, Retro je tam vľavo.)Ja som zas konečne zahájil, krásne snežilo a Šarkánek na tých čínskych večňákoch už driftoval, aj keď ešte stál … ( kua … 😈 ).
Ale som si ustlal len raz… 😈
Mínus štyri, naoblekaný, nie jak včera, dnes aj po japonsky kuafasa 👍 😁😈 Aj pridám prvý tohtoročný cestopis, len tak, nach sa totu hýbe ( 😉 ):
1. januára 2016 o 18:14 #98950theo
Účastník (Participant)papi, je to takto paráda vidieť, ČUDisko v zime, to sa nam bežným ČUDákom nepodari, aj falošný lapaj je tam 👍
patrilo by sa vam už najbližšie vyraziť do novovzniknuteho mesta a zamerať fázu, len priložte jazyk na zábradlie. 😁1. januára 2016 o 18:22 #98951przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Hehe, ja som bol fázu merať medzi sviatkami, žiadna iná motorka tam ale nebola. Pritom sa niekto vyhrážal, že prídu aj z Bratislavy.
Prd. 😈Ale sa priznám, že tento rok som ešte na Honde nejazdil…
Šak to ni snežný škutter… 😁No a pred chvíľou mi štvrtinka vyčítala, že prečo som nedal niečo zo včerajška (?!).
😈 Tak tu máte, dám aspoň jednu rozvodnú skriňu pre Bopsika… 😁
1. januára 2016 o 19:30 #98952przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Náčelník William Ohýbač I.
Toto si už videl?1. januára 2016 o 19:51 #98953maguma
Účastník (Participant)Papikám, musím ťa sklamať, ale videl a nie raz 🙂
1. januára 2016 o 19:53 #98954przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Potom si ma práve nesklamal ! 👍 😁
2. januára 2016 o 9:11 #98955WIKINO
Účastník (Participant)Nóóó. Pojdem pozrieť. Zešli by sa mäké čeluste, nejaké redukčné púzdra. Potom čo padne do očí. 🙂
2. januára 2016 o 9:37 #98956malylapaj
Účastník (Participant)Keďže sa tu spomýnali prilby ja sa pamätám, že kazdý poriadny motorkár chcel mať prilbu Boeri o takej dnes už nechyrovať aspoň ja o nej nič neviem (neguglujem) 😉
papi na silvestre som bol od teba cca 50m. škoda, že sme sa nestretli rád by som bou vyboškával Gizku 😛
2. januára 2016 o 10:37 #98957Retro
Účastník (Participant)Malylapaj v Tuzexe predávali len Boeri a Romer. Slávne integrály Indi a jet Imola a Boss. Tie ďalšie typy z polovice 80tych rokov už nepamatám ako sa volali. Indi s tromi prúžkami už nezoženieš aspoň nie v normálnom stave. Boeri v dnešnej dobe vyrába len lyžiarske prilby. Svojho času sa integrály nosili z Maďarska. Iné značky neexistovali. Aspoň nie v KE. Samozrejme nepočítam antiprilbu Cassida. Časom sa objavili nejaké ktoré dodali „importéri“ z Brna. Ja som mal neskutočnú metalizovú Premier. Môj sen bol Nava 2, ku ktorej som sa potom aj prepravoval:-)
2. januára 2016 o 10:39 #98958Retro
Účastník (Participant)Posedné slovo je prepracoval. Na tom skur….m tablete sa nedá písať…
2. januára 2016 o 10:47 #98959apa
Účastník (Participant)Dobrý deň,
ja som nosil na Mustangovi takúto ale bez tých cvočkov a neviem o nej nič:
2. januára 2016 o 11:01 #98960Bielyorol
Účastník (Participant)Prečo sa mi nezobrazujú fotky? 😟 🤐
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji