40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
4. januára 2016 o 7:47 #99006
Retro
Účastník (Participant)Papi žiadny článok som o ňom nepísal a ani sa nechystám. Moja parketa sú cestné preteky. Okrem toho koho to zaujíma, veď treba riešiť iné pi….y:-) Ani na tie fotky s Petrom Majorošom nikto nezareagoval, že aká to je motorka.
K Lacimu G. ešte jedna perlička. Začiatkom 70.rokov šéfmechanikoval Borje Janssonovi na Maicu 125 v majstrovstvách sveta na ceste.4. januára 2016 o 7:58 #99007przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Hehe, asi máš pravdu. Však už aj hlavný odborník na káble zistil, že toto tu je o kábloch.
Sme odhalení. 😁
Ani na tvoju motorku pod vianočnou TT-Suomi nik nereagoval.
Idem domov, dobrú noc… 😈4. januára 2016 o 8:58 #99008apa
Účastník (Participant)Bodré ráno
ja som reagoval ale len pre seba akurát nad tou prilbou: je to SUOMY alebo SUOMI ?
Mám v tom zmätok, veď aj papi to tam má krátke a mäkké 😈 😁 .
4. januára 2016 o 9:54 #99009VANUCCI
Účastník (Participant)Ešte k tomu Pánovi jazdcovi Lacimu Gorgošovi.
Klobúk dolu pred tým chlapom. Okrem všetkých iných dobrých a plusových vlastnosti tohto
Pána jazdca chcem povedať, že skutočne po tých jeho rokoch skúseností keď som ho videl na trati v Budimíri na Viktorkovej raketke, tak to bol naozaj balet. Tam kde bola trať najťažšia a najhoršia, kde sa všetci trápili s prejazdom, on išiel ľahúčko, štýlovo, bolo vidieť, že celkom inakšie si stavia motorečku voči ssebe v inom uhle, inakší nájazd aj výjazd, proste to bola báseň a pôžitok sledovať tohto Pána jazdca.
Jednoducho on ľahšie jazdil, než sme my stáli popri trati. On asi 25 hodín denne stál v stupačkách celý život a na motorke už šiel domov z pôrodnice.
👍 👍 👍 😎4. januára 2016 o 10:43 #99010przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Apa, ja hravo napíšem napr. aj víjazd s mäkkým „i“ – dokonca občas aj s krátkym.
Prilbu Suomy pritom aj mám (tá bordová guzzinková), ale o motorkách a prilbách – poprosím – už ani slovo, niektorí na moto-fórach sú na to alergickí.
Nikto nie je dokonalý, ja teda vôbec – ale zas keby sa nazbierali aj tvoje hrubky, tiež by to vydalo na pár príspevkov vo Vadimovom okyenku, kam tak rád prispievaš… 😁 😁 😁
Aj na tejto strane mám viac hrubiek (budete prekvapený, atď), nemám kontrolu pravopisu, ani ma to nejak netrápi … 😈 Píšem jedným prstom, utrpenie, tak ma neserte… 😁
4. januára 2016 o 11:23 #99011apa
Účastník (Participant)papi jovanno sranda musí byť.
a v tom podpise od Šťúra ak to nemáš tam naschvál to ý, tak si ho oprav na á. A nebi ma za to, radšej ma oprav lebo som si myslel že v gramatyke my to yde 😛 😈 😁
4. januára 2016 o 12:07 #99012Hog
Účastník (Participant)U nás v Čechách se při obhajobě i-y říká, že je někdo měkčí povahy a tak píše i
a kdo je tvrďas , tak píše y !To u mě je větší problém u mě a mně ! 🙂 😉
4. januára 2016 o 13:36 #99013apa
Účastník (Participant)Keď som ešte voľakedy niekedy dávno robil v jednom nemenovanom podniku tak tam pracovali dvaja s podobným menom.
Jeden sa volal Sýkora.
Druhý sa volal Sikora.A keď ten prvý telefonoval druhému tak sa predstavil:
„Tu Sýkora s tvrdým a dlhým, je tam Sikora s krátkym a mäkkým.“ 😁
TroŠka som odbočil od motoriek tak tu pridávam jednu, našiel som medzi starými fotkami aj lepšiu s Mustangom, nie je to ešte ono ale je o čosi lepšia ako predošlá, ja tam za mladi čistím haďmu alebo čo aha:
Vysvetlivka, nie pre Hofierku lebo on nechce:
haďma = hagyma=cibuľalink: Mustafa2
4. januára 2016 o 13:56 #99014Retro
Účastník (Participant)Alebo foghaďma. To slovo sa mi páči, zneje tak japonsky:-)
4. januára 2016 o 14:03 #99015Retro
Účastník (Participant)Rarita, moja jediná fotka na pekáči ktorého som bol spolumajiteľom… Žiadna konfekcia:-)
4. januára 2016 o 14:12 #99016przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Apa, ten citát som našiel na nete, bol napísaný správne, ale sám som to opravil na „ý“ 😈
Inak niekedy dávnejšie som to niekde už mal, tuším, tam bolo ešte, že spochybniteľná.
Objavil som to aj v maďarčine, tam bol podpísaný Petőfi Sándor, tak ten asi kradne Štúrove citáty … 😈 Alebo opačne, ale to je jedno. 😁Aj tak tie citáty striedam, dlho tam nebude ani tento. 😈
4. januára 2016 o 14:21 #99017przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Babka išla na bicygli zhora. Nabúral do nej ujo na Jawette zprava a druhý na Pionieri zľava.
Padol na nich ešte vrtulník, a keď Retro pozbieral diely, poskladal toto. 😈
Myslím, že všetci sme to robili nejak rovnako… 😁
4. januára 2016 o 15:32 #99018malylapaj
Účastník (Participant)Retro, tá predná vidlica z čoho?
4. januára 2016 o 15:38 #99019przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Lapaj, Retro jogurťák, ja bahňák, ale prenné vidle máme cca rovnaké: 😁
4. januára 2016 o 17:06 #99020Retro
Účastník (Participant)Na tom džade zo šopy za pár korún tiež nejaký kutil urobil centrál:-)

-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji