Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,986 až 12,000 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    malylapaj
    Účastník (Participant)

papi podľa fotky začínal asi ako čoprák 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Vidíš, čoprák Retro, nemal si gumovať! 😈 
    Tie prečalúnené sedlá  ľahko chytia, keď iskry lietajú… 😁

Retro
    Účastník (Participant)

Ja a chopper, nesrandujte. Nie že by som sa na tom nevedel povoziť, ale srandovne vyzerá keď sa pohnem a pár sekúnd hľadám stupačky. Budím dojem ako keby som nevedel udržať rovnováhu:-)

theo
    Účastník (Participant)

Sa hanbim aky som gadžo  😟 , či sadnem na maarhu VeeFeRu či na virago či na mustanga, furt idem ako by som sa na tom narodil, no som multimotorkar či čo –  bzmg.  😈  😁 

Už dačo dajte, lebo tu nie je čo čitať, napriklad ake motoslipy sa nosili v 70. rokoch.  😁

Joj dobre, šak sranda, nerozoberte ma ako ruske radio.  😘 🤐

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

No, ten Mustang by som radšej nespomenul… 😁  😁  😁 

Virago je babská motorka (Hog ma teraz vydedí určite… 😈  )

A VFR-a?

😈  Odporúčam ti to rozdať s Retrom na okruhu a možno sa dozvieš, ako si na tom…
    Tie lunapárekové  hodinudvadsate už poznáme …

A ja?
    Ja som vždy najrýchlejší, len ma šecci furt predbiehajú.
    Kui sú to … 😈 

apa
    Účastník (Participant)

theobáči neguglil som len tipujem:

v 70-tych rokoch sa nosili trenky a nie slipy  🙂 
    A chlapci nosili červené.
    A dievčence modré.
    Tak si to pamätám z telesnej výchovy  😁

Retro
    Účastník (Participant)

Ono je vlastne jedno čo sa nosilo. Podstatnejšie je že motorkári boli viac motorkármi. Vyrábalo sa z hovna a tým pádom bol k tomu iný vzťah ako teraz. Mnohí vedia o čom hovorím a tí čo nie, tak zbytočne vysvetľovať…
    Hláška že na všetkom idem ako keby som sa na tom narodil je pecka:-):-):-) Poznám po p..i strelcov medzinárodného formátu so skúsenosťami od valalských závodov po TT ale toto som ešte nepočul… Takže to berme ako srandu:-):-):-)

Mishko
    Účastník (Participant)

Nepochybujem o tom že za nejakých 40-50 rokov sa bude o terajšej súčasnosti vravieť ako o „starých dobrých zlatých časoch keď motorkári boli viac motorkármi, mali k motorkám iný vzťah ako teraz, motorky vtedy jazdili ešte na poctivý klasický benzín a nebola v nich skoro žiadna elektronika.“

Alebo niečo veľmi podobné 😉

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Vždy a všade sa nájdu dôležití ľudia, ktorí nemajú čo k téme dodať, ale cítia potrebu  nejaký ten svoj názor neustále zdôrazňovať. 😈

Občas ten názor je úúúúplne nepodstatný, ale kaziť ľahučkú – a svojim spôsobom tiež nepodstatnú – zábavičku dedkov im robí radosť.

Sú to tzv. brzdy, keď už nič nemôžu pridať, tak ostatných aspoň brzdia.
    Je to taktický manéver, znechutiť ostatných, odbáčať od témy, zabrániť tomu, aby sa dospelo k nejakému výsledku, čoho by neboli súčasťou.

Ak sa napriek tomu predsalen niekam dospeje, tvária sa hrdo: aha, čo všetko sme dosiahli!

Problém je, keď sa brzdy spoja a začnú v debatách dominovať, potom odtiaľ už len utiecť…

😈  Mishkov príspevok mi spôsobil nejaký déžavü-pocit, a aha, našiel som to. Išlo o nejakého ludovitka, čo v téme o praveku cítil za potrebné nám oznámiť, aké sme zaostalé vykopávky aj s našimi starými mašinkami…

ludovitkov je vždy a všade, tlačia sa do popredia príliš často na to, aby niekde vznikla aspoň trochu pohodová debata.
    Minimálne rozbehnú reči o nejakom masírovaní si ega, pričom si svoje ego masírujú vlastne oni, neustálym vynorením sa z hmly a výkrikmi, že
    „sme tu!“
    „sme tu!“
    „sme tu!“
    atď… 😈 😈 😈

slobo
    Účastník (Participant)

Zahoracki M㋡t㋡Jed
    (publi 2o6o
    vydavatelstvi Kartel AG)

«Jak eNemto tii Pravdolaskavci jegdzili»

-thema mha lhunarni mhazåni-

reklama*ULLE*strikovanenepremkki

▀▄▀▄ ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Retro
    Gajarski/Levarski (Jawa 250, 350 )
    na prachovkach za zadnym kolem
    od / spod,.. spz-ky
    ๏̯͡๏
    chromovy ram z prednej masky T-603.

slobo
    Účastník (Participant)

05.01.16 02:14

Zahoracki M㋡t㋡Jed
    (publi 2o6o
    vydavatelstvi Kartel AG)

«Jak eNemto tii Pravdolaskavci jegdzili»

-thema mha lhunarni mhazåni-

reklama*ULLE*strikovanenepremkki

▀▄▀▄ ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Retro
    Gajarski/Levarski (Jawa 250, 350 )
    od / spod,.. spz-ky
    ๏̯͡๏

05.01.16 10:05
    Moooc dobre. Moc.
    D i k

slobo
    Účastník (Participant)

(Jawa 250, 350 )
    od / spod,.. spz-ky

Ten obluk, ramoval prachovku

Retro, aj v Kosicoch bola tota moda ??

Hog
    Účastník (Participant)

Reakce na Papiho výrok, že Virago je „babská motorka“. Možná že jó, možná že né. jak se
    zpívá v jedné písničce!
    Já jezdím poměrně dost rychle. Ale né tak, jako ty „závodníci“ co zatáhnou na rovině!
    To umí každej vůl!
    Taky se mě šklebili, že babská motorka , ale přestali se šklebit tam, kde byly zatáčky !
    A ty já miluju a s lehkým Viragem jsem jim ujel tak, jako bych jel naproti!!!
    A nestačili mě proto, že s těma těžkejkma „krávama“ je to vynášelo a museli zmírnit! 🙂 

Já jsem do r. 2002 měl Honda VTR 1000.  když jsem zjistil, že už tu „palbu“ s mladejma
    nejsem schopnej „ustát“, tak jsem ji nechal klukovi (měla115HP) dnes nic, ale tenkrát……! 😛 

Koupil jsem „na kochačku“ Virago 535, zdála se hodně, ale hodně slabá, tak si ji vzal
    kamarád Zbyněk Havrda st. do parády a dostal z ní 38kW  !   Teď už trochu jede.
    Potom jsem se svezl na 1100XV  a koupil jsem ji!
    Kluci už se mnou nechtěli jezdil….že prej ve výjezdech ze zatáček mě nestačí atd…………..!
    Měl jsem je obě rok, A jestlipak víš, které šla z baráku?!

S tou „535“ si je hraju a jízdu si užívám !!!!!!!  190 kg je 190kilo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A ty těžký krávy si strčte někam!
    Já totiž neřeším na čem jezdím, ale  p r o č   jezdím  !!!!!!                               Hog

Retro
    Účastník (Participant)

Hmmm… Virago ladené samotným mistrom Havrdom. Prezraď čo s tým porobil!

Hog
    Účastník (Participant)

On nám jenom radil a já s jedním mechanikem makali:  výměna trysek a difuzorů, seřízení, ale ta

hlanní „změna“ byla ve výměně neoriginálního zapalování !

Když jsme to udělali, tak jsem jiný 32kW „535“ ujel ve dvou !

Náhodou Zbyněk  je MISTR s hodně velkým M a na rozdíl od jiných,co taky třeba uměj

J e   ú p l n ě  n o r m á l n í  c h l a p !!

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,986 až 12,000 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri