40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
5. januára 2016 o 13:33 #99036
Retro
Účastník (Participant)Pre neznalých – Zbyněk Havrda je viacnásobný majster republiky, legenda, konštruktér motocyklov AHRA.
Čo ste tam dali, programovateľný Ignitech?5. januára 2016 o 13:48 #99037Hog
Účastník (Participant)Ono to už je dvanáctý rok, ale co si pamatuju, tak to měl na nějakých přístrojích ,dělal to sám a nechtěl aby jsme byli u toho!
Udělal to na motorce, která měla najeto něco kolem 24.000km, dnes má 118.000 km
a do dnešního dne chodí IA. 🙂5. januára 2016 o 13:59 #99038Hog
Účastník (Participant)Byl jsem se v garáži podívat a to zapalování na sobě nemá ani „ň“! Tirmu,nic.
Hog
5. januára 2016 o 18:31 #99039przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Jirka Hog mi poslal 3 fotky, že to nevie dať na motocykel.sk …
Nenapísal síce, aby som to pridal ja, ale risknem, čo keď sa tým (výnimočne) nič zlého nestane. 😶Tak tu sú, ak chce, Hog ich potom okomentuje:

5. januára 2016 o 18:50 #99040theo
Účastník (Participant)papi, počas tvojej služby sa nič zvláštneho nestalo, pekne fotky J.E. HOGa 👍
Raz keď budem velky, tak budem čoprákom, aj keď už sem – tam som aj teraz, ked si šlohnem Katkine Virago, po meste idealne, v lete vybehnut sa niekde okupať na jazero, no páči sa mi to a že som sa na tom narodil, šak prdel, né… 😁
5. januára 2016 o 18:55 #99041Hog
Účastník (Participant)Děkuju Papi, Tu nahoře všichni nebo téměř všichni znáte Yamaha Virago XV 535
Ta dolní Yamaha Virago XV 1100 tak, jak jsem jí dovezl z RakouskaA ta prostředni je tak, jak jsen jí předělal k obrazu svému ! Mám rád č e r n o u,
samozřejmě m o t o r k u !
Fotka té černé je z tradiční jízdy Harley clubu Praha
z Prahy do Poděbrad první dubnový víkend už 50let ! Tak je tam zaparkovaná.
Krásné svezení , ale „535“ je 535! 🙂 👍Hog
P.S. Ještě jednou děkuju Papi.
6. januára 2016 o 10:02 #99042apa
Účastník (Participant)Dobrý deň,
mne raz kamarát, prijáteľ požičal takéto aby som sa previezol a musím konštatovať:
na ničom horšom som doteraz v živote nejazdil . Takže platí koľko ľudí toľko chutí.
6. januára 2016 o 10:37 #99043Hog
Účastník (Participant)Apa, jel jsi na „popelnici“ tak z roku 1990/91, a ještě 750 (700)
Tyhle Viraga sem šla podle loukoťových kol z ameriky a Kanady a měla najeto tolik
jako“k***y“ na E55,
Ale na tachometru tak 25.000km.
Jízdní vlastnosti nic-moc, proto jsem byl rád, že když jsem 1100 koupil,že jsem si nechal
535. To je proti ní jiné „kafe“ , ale tahle motorka jsou pohodlné pro lidi tak do 175cm výšky!
Ale, jak říkáš. Proti gustu žádný dišputát!Hog 😁
Jo, až najedete b e z p o r u c h y na motorce za 10let 98.000km jako já na „535″, tak
hodnoťte!! 😉6. januára 2016 o 12:07 #99044apa
Účastník (Participant)J.E. Hog, nehodnotím len konštatujem. Mne nesadla.
Je to popelnica Virago 1100 nie 750 (700). Je šumafuk koľko mala „najeté“ kamarát servisák mechanik ho po kúpe komplet rozobral, prečistil, opravil a našteloval všetko čo bolo treba 😎 .
6. januára 2016 o 17:30 #99045Bopsik
Účastník (Participant)Jirko
mi na BS požičal svoju Vrago 535, kedysi som po nej túžil. Dobre sa mi na nej išlo, možno si ju raz kúpim. S mojim Fazerom 1000 sa to porovnávať nedá, je to úplne iná kategória, asi ako hrušky a jablká.
Jirko, ďakujem za zvezenie.
😉6. januára 2016 o 19:04 #99046Hog
Účastník (Participant)A jak zdravíčko?! Doufám, že v létě už motorku dáš?! 🙂
6. januára 2016 o 19:27 #99047theo
Účastník (Participant)Koncom oktobra sme si dali vyjazd 6 moto okolo komina. Košice – Jahodna -Folkmár – Jaklovce – Gelnica – Smolnik – obed na jazierku pred Úhornou a ďalej na Štós – Medzev – Malá Ida-Ke, kto to pozná vie že same kaňare. Došiel som na virážke /Katkinej/ lebo mojej VeeFeRe sa nejako nechcelo naštartovať, a šecci že choď dopredu aby sme ťa nestratili, nevijem prečo ale nakolko trasa je zákrutová som mal za sebou dosť medzeru, len na rovinách nie – kui zatahli tak som nestihal, ale tak som si užival tu jazdu, no páčilo sa mi to a aj ,,pochvala,, že idem jak hovado, nikdy som nemyslel že sa na tom dá tak jazdit, keby som to neskusil tak neuverím, je to dobrá motorka, len treba vedieť ako na ňu. 👍
Ešte že je škrtena, lebo asi by ma zbierali… 😁
6. januára 2016 o 20:05 #99048apa
Účastník (Participant)Asi na tej moto niečo bude keď je samá chvála na ňu, aspoň jedného oponenta máte aby to nebolo zaujaté 😈 🙂 😁 .
Možno keby som bol nižší o takých päťdesiať cm ?!
6. januára 2016 o 20:07 #99049theo
Účastník (Participant)Apúš, stači sa len prikrčiť, respektíve si sadnúť dozadu. 😁
6. januára 2016 o 20:44 #99050przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Na Šarkánku zas možnu vyhrať jazdu pomalosti. 😁
Na šlapačkové výskoky silu nemá, ale zaradenou jednotkou a brzdami sa dá tak pomali, že slimák mi dá dve kolá na Slovakiaringu… 😁
A žiadny riťberger, jak Apa-Kingston minule … 😈
Niekomu pasuje len škutter, no …
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji