40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
6. januára 2016 o 21:03 #99051
theo
Účastník (Participant)papi, nerop si prdel, na stojan to postavi každy blbec… 😁 😈
6. januára 2016 o 21:10 #99052przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Šag aj koleno dá každý blbec 😁
6. januára 2016 o 21:23 #99053Retro
Účastník (Participant)Tak to je v prdeli, to už teraz zvládne asi každý:-)
6. januára 2016 o 22:31 #99054przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Retro, ty len nemachruj … 😁
Ani nevieš, ako je Virágo úzko spojené s moto-športom. V našej bande sú zastúpené všetky typy, niektoré aj viacnásobne, aj keď Melcsy už akosi vypadla so svojou babskou 535-kou 😈
Dôkaz, teda akože niečo som narychlo povyberal z análu 😈
S Virágom sa na preteky dá vždy, no …
7. januára 2016 o 7:25 #99055apa
Účastník (Participant)Dobré ráno
voľakedy niekedy ešte na základnej škole som bol skoro tak dobrý ako Kamoš Jaro. Bol som na pretekoch v behu druhý štartovali sme dvaja.
🙂 😁
To motobappkine Virágo bolo fasa len ten ladený výfuck bol jak prúdové lietadlo a zadná brzda nemala ABŠ CBS ani Acs:
7. januára 2016 o 9:09 #99056przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Toto som ulovil kedysi v Gabčíkove, pridám to kvôli Hogovi.
Ostatní, hádajte, čo to je pôvodne za motorku…
(Pomôcka: pridal som to kvôli Hogovi 😈 )
7. januára 2016 o 9:39 #99057Hog
Účastník (Participant)Je to jednoduché………je to „535“!
Ale já bych tak daleko v úpravách nešel! Mám radši origo vzhled, ale musí to j e t !
Jsou lidi, kteří jdou tou první cestou a někdy na tom jet je o ž i v o t !!
A co Policie a hlavně STK ? Hog 🙂 😛
7. januára 2016 o 10:02 #99058przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Hogu, tu nejde o to, že šiel by som do toho alebo nie, ani o to, ako sa na tom jazdí.
Keby som napálil nejakou 50-kou do múru, možno aj ja by som podobné úpravy urobil, pomocou dielov nakúpených na šrotovisku. 😈
Čo ušetrím, dám, ako úplatok na STK – ak tam nemám známeho…Podobných „prestavieb“ sú plné cesty a motozrazy. Nikoho nezaujíma, či sa na tom dá jazdiť, tie úpravy sú pre súťaže kutilov a exhibicionistov. 😁
Najlepšie na cesty sú väčšinou len sériové motorky. Aj keď sú svojim spôsobom rozpočtovky, aj tak sú ale väčšinou výsledkom dlhodobého vývoja.
Dajú sa aj vylepšiť, aj ponechať, aj dokruviť… 😈7. januára 2016 o 10:58 #99059Retro
Účastník (Participant)Nič ie je dokonalé a preto ani tá séria pre niekoho nestačí. Preto vznikajú prestavby a rôzne úpravy (neberme do úvahy z núdze cnosť po havárii) Či tie prestavby sú podarené alebo nie, to uż je druhá vec. Na všetkom je ale neskutočné množstvo roboty a vačšine sa nedostane uznania od „stáda“. Ja si vážim každého kto sa do niečoho takého pustí. A vedátori nevch si dristajú bludy pri pive:-)
7. januára 2016 o 12:08 #99060przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Retro, bludysem-bludytam, stavby-prestavby, to nie sú len Egli & co. 😉
U mňa boduje napr. aj tento, už samotná myšlienka a k tomu adekvátne aj prevedenie, no fakt niečo geniálne…
Nejaké bludy nejakých vedátorov? Koho serô, ta ne? 😁7. januára 2016 o 13:05 #99061Retro
Účastník (Participant)Keď myslíš…:-)
A to čo je Egli?:-)7. januára 2016 o 13:26 #99062przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Jój, ta ja sa až tak nevyznám, do to je.
Vraj nejaký kutil vo Švajcu, zdá sa mi, že Jura u nich napr. aj bol a nejaký plagio-vyhodňar kopíruje ich rámy, či čo… 😁
Šak nejaký gugler ti pomôže, možno nájdeš aj tie texty, čo si sám napísal. 😈
Pre ostatmých eurocardmastercard, alebo wéwéwévodkaegliracingvodkachö 😁7. januára 2016 o 18:44 #99063maguma
Účastník (Participant)Tu sú dve prilby jazdca, trojnásobného majstra republiky a účastníka majstrovstiev Európy, používal ich podľa počasie, kto vie kto to je??????????????

7. januára 2016 o 19:14 #99064Retro
Účastník (Participant)Republiky akej? Slovenskej alebo Českoskovenskej?
7. januára 2016 o 19:26 #99065Hog
Účastník (Participant)Autokros…………….maďarsko ! 😛
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji